2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2015 16:30

14.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V unaveném utkání nezaváhaly Kšice


Branky


0

V pondělí sehrály své čtrnácté kolo také celky Kšic a Epružic. Na obou z nich byla jasně znatelná únava a stejně jako u mnoha dalších zápasů tohoto kvalitě nepříznivého kola se rozhodovalo už v první půli a poté oba celky odpadly a utkání se jen dohrávalo. V tom výsledek určujícím poločase zvítězily Kšice v poměru 2:0 a toto vedení pochopitelně už udržely. To znamená, že po víkendové prohře opět stoupají tabulkou výše. A Erpužice se stále trápí ve druhé polovině tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice se dostali rychle do vedení a Erpužice odpadly

Kšice vzaly hned na začátku vše do vlastních rukou a rozhodně se snažily nic nepodcenit. Epružice jim ale chvíli stačily sekundovat, ale poté úplně odpadly a nechali hrát soupeře to, co potřeboval. Kšice měly skutečně drtivou převahu a  brzy se také dostaly do vedení, když se po střele jednoho z domácích ze střední vzdálenosti míč odrazil k Ivanu Šetlíkovi, který už ho pouze vkopnul do odkryté branky. Kšice i nadále dominovaly i přes to, že i na nich byla únava velmi znatelná. Hrály hodně kombinačně a dostávaly se opravdu k mnoha šancím. Brzy dokázaly navíc další z nich využít, když Lukáš Dýdek vystřelil ze střední vzdálenosti k tyči a nedal brankáři přesnou ránou k tyči žádnou šanci. Ale také Kšice maličko odpadaly, i když měli i nadále více ze hry, ale díky větší únavě jim ve finální fázi už pokaždé chyběl malý kousek, nebo snad krok a prosadit už se nadokázaly.

Kšicím vždy kousek chyběl

A ve druhém poločase se nic nezměnilo. Kšice nadále určovaly tempo hry a nedaly nemohoucím Erpužicím jedinou šanci. I nadále si vytvářely velké množství šancí, ale ani ony už recept na brankáře nenašly, vždy něco chybělo, krok, přesnost, razance v přihrávce, nebo ve střele a podobě. Nejblíže byli domácí brance, když se po zmatku před brankou Jiskry několikrát odrzail balón, který nakonec po něčím pokusu orzazítkoval tyč. Více už ale utkání nenabídlo a o třech bodech tak rozhodly dvě trefy z první půle.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Jan Janout (Sokol Kšice): Bylo to druhé utkání za dva dny. Hráči se cítili docela unavení. Nicméně jsme měli výraznou převahu. Když to vyjádřím v procentech, tak devadesát ku deseti. Soupeř byl úplně odevzdaný a my jsme si vytvářeli mnoho šancí, akorát nás zase trápila koncovka.

TJ Jiskra Erpužice
Jiskra Erpužice: Erpužice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - J. Havránek [-] , M. Volf [-] - L. Dýdek [-] , J. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] (65. P. Šnebergr [-] ) - M. Kövary [-] (46. P. Kaprhál [-] ) , D. Bednář [-] , V. Berta [-]

TJ Jiskra Erpužice
M. Voldřich [-] - M. Šustr [-] , T. Klimeš [-] , R. Kořínek [-] - V. Křelina [-] , M. Šťastný [-] , F. Tesař [-] - V. Novikov [-] , J. Uhlíř [-] , A. Havel [-] - J. Ševčík [-]

Místo: Kšice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Liškutín Antonín - KUNDRÁT Martin (N), KOŘÍNEK Přemysl (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.