Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2015 16:30

14.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Damnov podruhé vyzrál na Lázně


Branky


0

První kolo letošního ročníku si v pondělní předehrávce zopakovaly celky Sokolu Damnov a Sokolu Konstantinovy Lázně. Ovšem v tomto byla role favorita velmi zmírněná tím, že mnoho týmů už za sebou mělo víkendové utkání a mnoho hráčů nastoupilo v ponděli už ke třetímu utkání během tří dnů. A potom oprvdu nelze předpokládat, co se může stát. Jisté však je, že utkání, stejně jako většinu těch ostatních, výrazně ovlivnilo fyzické vyčerpání, protože o všem rozhodovala první půle a druhá už se spíše jen dohrávala. V té první zvítězil Sokol Damnov 3:2, a proti Lázním opět dokázal udržet těsné vítězství až do konce. Tři body má opět Damnov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle rozhodla téměř vše

Lépe začaly výrazně omlazené Lázně, které do utkání vlétly se vši vervou a hned v první desetiminutovce z toho vytěžily vedoucí branku. Levý bek David Brunner vzal zkrátka vše na sebe, získal balón, podél lajny ho zatáhl na polovinu soupeře a z nějakých pětadvaceti metrů vypálil. Trefil se sice přímo k levé tyči, ale brankář u ní byl včas, udělal však cyhbu, balón mu proklouz pod rukou a skóre bylo otevřeno. Damnov ale dlouho nezahálel a dokázal ještě ne konci již zmíněné první desetiminutovky vyrovnat. Lukáš Krivda rozehrál přímý kop z dálky entrem do vápna, ale jeho pas adresáta nenašel. Před brankářem však nepříjemně skočil a propadl se štěstím za jeho záda. Lázně byly o něco lepší a měly trochu více ze hry, ale Damnov hru kontroloval a dokázal si také vytvořit šance. A díky své dobré taktické hře se už brzy dostal poprvé do vedení, když se ještě před vápnem dostal k odraženému balónu Tomáš Majerčík, který se umístěnou střelou nemýlil. Netrvalo to navíc dlouho a Tomáš Majerčík zvýšil už na rozdíl dvou branek, což se pozeději ukázalo, jako velmi důležité. To bylo pro Lázně jistě velmi nepříjemné, protože špatně rozhodně nehrály a jistě do své hry vložili velké úsilí a veškeré zbytky sil, ale ovoce to zatím neneslo. Ve čtyřicáté minutě však po kombinaci ve středu zatáhl balón po lajně do útoku Zábranský, který zpětnou přihrávkou našel na vápně Adama Koláře a ten svou střelou oživil naději Lázní na vytoužené body. 

Druhá půle nic

Lázně se ve druhé půli snažily seč jim síly stačily, měly i tentoktát opticky navrch a vytvářely si šance, ale ale Damnov dnes hrál opravdu velmi chytře a měl téměř vše pod kontrolou. Utkání už si zvládl za tohoto stavu ohlídat a opět ukázal, že ví, jak má na Lázně hrát. Jednobrankové vedení totiž uhájil nejen tentokrát, ale také už v prvním kole v Lázních, které nyní mohou být rády, že už na tohoto vykutáleného soupeře nenarazí. Tři body bere opět Sokol Damnov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl (Sokol Damnov): Věděli jsme, že soupeř přijel v oslabené sestavě a myslím, že jsme měli celý zápas pod kontrolou. A myslím, že poté, co jsme proměnili své brankové příležitosti, jsme zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský (Sokol Konstantinovy Lázně): Do Damnova jsme přijeli v kombinované sestavě. Chyběl Pavel Rašín, důležitý článek základního kádru, hodně hráčů si navíc léčí šrámy z předchozích utkání . I přesto jsme se rychle ujali vedení po pěkné samostatné akci Davida Brunnera, který střelou z pětadvaceti metrů zaskočil domácího brankáře. Domácí nejprve srovnali a poté se dostali do vedení díky dvěma chybám našeho gólmana. Přesto jsme mohli se štěstím vyrovnat. Naopak domácí využili po jednom z protiútoků nedůraznosti v naší obraně a ze skrumáže se trefili potřetí. Nám se ještě podařilo do poločasu po hezké akci našich mladíků snížit na 2:3. Druhá půlka byla hlavně o štěstí a také únavě hráčů na obou stranách. Měli jsme nějaké šance, ale ty zůstaly nevyužity. Byl to těžký zápas po fyzické stránce, protože někteří kluci měli v nohách už třetí zápas za tři dny , takže chci spíše smeknout klobouk za to, že to vůbec dokázali beze zranění dohrát, i když jsme prohráli.



Sestavy


TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - M. Drozda [-] , L. Rabas [-] , L. Krivda [-] , J. Lancígr [-] , T. Majerčík [-] (55. M. Podsclan [-] ) , P. Kolář [-] , K. Duda [-] , J. Marcell [-] , O. Šebor [-] , E. Šály [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - A. Kolář [-] (46. J. Míšek [-] ) , J. Píha [-] , P. Jiřinec [-] , J. Zábranský [-] , J. Nevařil [-] , M. Pohlot [-] , D. Brunner [-] , J. Holák [-] , F. Vacata [-] , M. Surovčík [-]

ŽK: 70. L. Krivda , 72. J. Marcell - 51. J. Holák , 72. D. Brunner .
Místo: Damnov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sirový Václav - DIETL Josef (N), ZABLOUDIL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.