J. Holý 85.
1:5
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2015 16:30

14.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lom deklasoval Studánku na jejím hřišti ještě větším rozdílem, než v prvním kole


Branky


85. J. Holý - 12. M. Stec , 21. A. Karas , 28. M. Stec , 49. J. Krét , 75. P. Petráška
0

Toto byl nakonec jeden z nejjednoznačnějších zápasů předehrávky čtrnáctého kola, v níž si první utkání sezóny zopakoval Lom u Tachova s Dynamem Studánka. Dynamo se konečně začalo rozehrávat a začalo se mu dařit, v sobotu porazilo dokonce také Kšice a konečně se vyhouplo blíže středu tabulky. Lomu navíc Studánka dlužila odplatu za porážku z prvního kola, kdy na jeho hřišti padla v poměru 1:4. A do karet ji navíc mohlo hrát také domácí prostředí. A právě proto měl být tento zápas jedním z těch nejzajímavějších, ale to se nestalo. Lom měl po uplynulém víkendovém kole více zbylých sil a Studánku roznesl pěti zásahy. Poté, co stále nepoznal hořkost porážky, tak může litovat pouze toho, že v závěru utkání dostal jeden gól, který brankáře připravil o čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti byl tentokrát jen Lom

Tentokrát to byl Lom, kdo dirigoval tempo utkání a měl vše naprosto ve svých rukách. Soupeře jasně přehrával a nedal mu ani nejmenší šanci. Vytvářel si jednu šanci za druhou a čekalo se pouze na to, kdy se poprvé prosadí. Dlouhé čekání to však nebylo. Už ve dvanácté minutě rozehrál obránce Lomu Daniel Roček za polovinou přímý kop centrem do vápna. Ten se ale příliš nepovedl a byl poněkud dlouhý, domácí gólman ale udělal chybu a nevyběhl proti balónu, který by normálně měl, a tak měl dost času volný Martin Stec, který se k němu rychle dostal a jen ho dopíchl do branky. Už v jedenadvacáté minutě navíc Lom vedl o dvě branky, když Daniel Roček opět rozehrával přímý kop. Tentokrát ale přesně našel Petrášku, který hlavou vracel balón do vápna, kde se k němu na zadní tyči dostal Antonín Karas, který s přehledem rozvlnil síť. Studánka byl v kolenou a Lom stále na hřišti dominoval. V osmadvacáté minutě si navíc dobrý pas do běhu zpracoval Martin Stec a poslal balón přímo k tyči, kam na něj bankář nemohl dosáhnout. Lom i nadále měl vše pevně ve svých rukách a tak maličko polevil, i když tedy stále ofenzivně aktivní, udržel tříbrrankové vedení až do přestávky.

Studánka v závěru korigovala výsledek čestným gólem

Ve druhé polovině utkání se hra neměnila a Lom soupeře stále přehrával a vytvářel si velké množství šancí. Studánka už svou šanci prostě nedostala. Jako první už ji v tom navíc utvrdil v devětačtyřicáté minutě Jiří Krét, když Karas rozehrál přímý kop zpoza vápna jen přišťouchnutím balónu vedle sebe a Jiří se nemýlil. Nutné však je zmínit, že Jiří měla tak trochu i štěstí, protože mu střela příliš nesedla, ale balón zalétl přímo k tyči. Hosté měli vše pod kontrolou a stále si utkání užívali. Gólově však ne nějakou dobu odpadli, ale v pětasedmdesáté minutě se nakonec trefili po páté. Benda v brance neotálel a poté, co lapil míč při protiútoku Studánky rychle rozehrál do běhu na Petra Petrášku, který jen z první usměrnil Bendův výkop do branky. Bylo rozhodnuto, už se nemohlo nic stát. Tedy nic, co by Lom připravilo o body. Hosté tak v poslední desetiminutovce maličko polevili a dočkala se také Studánka. Chybu musí udělat každý, a tentokrát ji udělal také zatím perfektní brankář Benda, kterému míč propadl po centru k Jakubu Holýmu, který už měl před sebou na malém vápně jen prázdnou branku a gólmana za zády. Tento čestný zásah celé utkání ukončil, body tak má opět zatím neporažený Lom, který se z první pozice už může těšit na další zápasy.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel (Dynamo Studánka A): Já k tomu chci říct akorát to, že mi přijde jako totální nesmysl, hrát dva zápasy v tak krátkém sledu po sobě. A jestliže máme se starším mančaftem nastoupit k utkání v sobotu a hned v pondělí znovu, tak je něco špatně. Protože ti kluci potřebují na tu regeneraci daleko déle, než dva dny. Já vím, že podmínky jsme měli všichni stejné, ale tohle je prostě hloupé a myslím, že to ovlivnilo celé kolo. My jsme byli dnes totálně unavení a navíc slátaní, nastoupili jsme k domácímu utkání jen v jedenácti lidech a někteří hráči dokonce ke třetímu zápasu po sobě, protože včera nastoupili také za B-tým. Kvůli zranění jsme navíc přišli i o nenahraditelného stopera Radka Mráze, tím pádem jsem musel na tento post poslat Martina Rudu. A v sobotu se nám navíc zranil útočník Dalibor Marek bez kterého jsme v ofenzivě také téměř nuloví. A od toho se vše odvíjelo, a jestliže máte tolik zraněných, ještě k tomu ty největší opory a navíc všechny hráče unavené, tak to nemůžete odehrát tak, jak byste si představovali. Neříkám, že to bylo dobré, ale ten výsledek odpovídá tomu v jaké sestavě jsme to odehráli a za jakých podmínek. Lom má tři šikovné fotbalisty plus brankáře, a to na nás dnes stačilo. Petráška a Stec vepředu s Karasem v tandemu a Bendou v bráně jsou hodně silní a dnes nás v pohodě přehráli. Kdybychom hráli v lepší sestavě, tak si myslím, že bychom je alespoň trochu potrápili a byl by to vyrovnanější zápas, ale nechci se rozčilovat, protože dnes jsme na to prostě neměli.

TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich (Sokol Lom u Tachova): Já myslím, že jsme dnes ukázali, že Lom není jen o Stecovi a myslím, že na hřišti bylo dnes jen jedno mužstvo. Já bych se nechtěl domácích nějak dotknout, ale myslím, že 5:1 je pro ně ještě velmi dobrý výsledek s ohledem na to, kolik jsme ještě měli šancí.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
M. Horáček [-] - L. Novák [-] , J. Jílek [-] , O. Janovec [-] - J. Černý [-] , J. Hubálek [-] , M. Ruda [-] (77. R. Janča [-] ) , D. Lončík [-] , J. Holý [-] - R. Černý [-] , M. Bureš [-] -

TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - J. Pich [-] , D. Roček [-] , M. Kraus [-] , J. Krét [-] (74. T. Mareš [-] ) - A. Karas [-] , M. Pich [-] , L. Medek [-] , M. Stec [-] , V. Matoušek [-] - P. Petráška [-] (83. L. Krejcar [-] ) -

ŽK: 40. O. Janovec , 43. J. Hubálek - 37. J. Pich .
Místo: Studánka. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - LIPCHAVSKÝ Jaromír (N), HORA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.