Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánka na závěr podzimní části rozstřílela Černošín


Branky


17. M. Ruda , 20. M. Bureš , 25. L. Novák , 44. D. Marek , 46. D. Marek , 70. J. Černý , 82. M. Ruda , 88. D. Lončík
0

Poslední podzimní kolo nabídlo divákům utkání, které se zprvu zdálo, jako velmi zajímavé a atraktviní. Mělo se jednat o velmi vyrovnané a kvalitní utkání, v němž na sebe narazí Dynamo Studánka a mírně favorizovanější Sokol Černošín. Celý průběh i výsledek ale nakonec překvapil asi mnoho lidí. O žádnou vyrovnanou přestřelku, kterou všichni očekávali se totiž nakonec nejednalo. Černošín přijel v hodně oslabené a slátané sestavě a Dynamu utkání naopak sedlo, takže se stalo to, že Studánka vyprovodila Sokola ze svého hřiště hned osmi brankami, a poté, co se hosté netrefili jedinkrát, mohou v Studánce slavit diváci, ale i hráči velmi úspěšný závěr sezóny, ve kterém se jejich tým vyšvihl na sedmé místo, hned za šestý Černošín, který má ještě dvoubodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černošín od začátku nestíhal a utkání mu ještě zkomplikovalo zranění

Černošín od začátku ztrácel a Studánka hrála velmi chytře v poklidu. Nedělala zbytečné chyby a hrála kvalitní kombinační zápas. Sokolu, který dorazil jen v jedenácti lidech navíc brzy zkomplikovalo zápas ještě zranění jednoho z nejmladších hráčů na hřišti, kterého nakonec musel vystřídat jeden z koučů, Pavel Klepsa, který rozhodně už pravidelně nehraje. Černošín tak ztrácel stále více a v některých částech také fyzicky, takže nestačil Studánce zdatně sekundovat. A toho domácí dokázali chytře využívat. V sedmnácté minutě otevřel skóre Martin Ruda a už o pár minut déle se podařil vyrovnat Martinu Burešovi. A v pětadvacáté minutě pak vymylsle nádherný pas na zadní tyč po straně prchající Mráz pro Libora Nováka, který se z voleje nemýlil. V závěru poločasu pak ještě gólem do kabin přidal hostům další ránu Dalibor Marek a před druhou půlí bylo nečekaně rozhodnuto.

Černošínu už neměl, oč hrát

Hostující Sokol už utkání pouze dohrával. Dalibor Marek se na začátku poločasu okamžitě prosadil znovu a bylo jasné, že dnes Černošín body domů nepřiveze. Studánka měla stále navrch a Sokolu, který nemohl ani prostřídat stále rychleji docházely síly. V závěru už ztrácel tolik, že dovolil soupeři ještě jeho kanonádu pořádně zakončit. Trefil se Jaroslav Černý a v poslední desetiminutovce také Martin Ruda a Dalibor Lončík, který se za vápnem dostal k odraženému balónu a bez váhání jej poslal do sítě. Více už ale diváci ve Studánce neviděli. Podzimní část sezóny pro ně končí výhrou 8:0 a mohou se už těšit na janí část, ve kterém bude Dynamo dobývat nejspíš první pětku.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel (Dynamo Studánka A): Černošín dorazil v hodně slátané sestavě a kvůli mnoha zraněním přijel jen v jedenácti lidech. Asi v desáté minutě se mu navíc ještě jeden hráč zranil a musel se převléci také jeden z trenérů, proti kterému jsem hrál ještě i já. Takže není, co srovnávat. My jsme hráli to, co nám soupeř umožnil a není, co popisovat. Těžko se mi to hodnotí, protože nedokážu říct, jak by to vypadalo, kdyby dorazil Černošín, který odehrál tři čtvrtiny letošního podzimu. Ale i přes to musím naše kluky pochválit. Dali si balón, nedělali chyby a zbytečně si to nezkomplikovali.

TJ Sokol Černošín
Sokol Černošín: Černošín se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - O. Janovec [-] , L. Novák [-] , R. Mráz [-] (75. M. Horáček [-] ) - J. Hubálek [-] , J. Holý [-] (68. J. Černý [-] ) , M. Ruda [-] , D. Lončík [-] - D. Marek [-] (75. R. Černý [-] ) , M. Bureš [-] - L. Honzík [-] (46. L. Klas [-] )

TJ Sokol Černošín
T. Petrovič [-] - R. Havel [-] , J. Kubovský [-] , J. Panuška [-] , R. Panuška ml. [-] , K. Skoumal [-] - J. Šedivý [-] (32. P. Klepsa [-] ) , R. Drozda [-] , T. Vondraš [-] - P. Černý [-] , T. Havel [-]

Místo: Studánka. Počet diváků: 15. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - SVAČINA Roman (N), SOLOVÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.