2:4
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lom potvrdil v Sulislavi roli favorita a před jarní částí sezóny má skvěle nakročeno k ohromnému úspěchu


Branky


8. L. Laudát , 84. M. Bouzek - 12. A. Karas , 30. A. Karas , 35. M. Stec , 59. M. Stec
0

Ke konci podzimu už Lomu docházely síly a tamní celek celkem pauzu potřeboval. Ještě předtím ho lae čekalo jedno poslední utkání a k tomu musel Lom odcestovat do Sulislavi, kde byl proti celku Sokola téměř ze dna tabulky jasným favoritem, ale stát se mohlo cokoli. Žádné drama ale nakonec Lom nepřipustil, odvezl si zasloužené tři body a před jarní částí udržel své třetí místo, na kterém je jen pro horší skóre za Stráží a zároveň o šest bodů za první Planou. Avšak pro Lom je asi daleko důležitější, že na čtvrté Lázně má šestibodový náskok a na páté Kšice dooknce destibodový, což mu může opravdu výrazně v jarní části pomoci. Sulislav je na tom ale hůře, je v sestupovém pásmu sice se čttyřmi body náskoku na poslední Erpužice, ale zároveň se čtyřmi body ztráty na nesestupové příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sulislav šal rychle do vedení, ale Lom nezpanikařil

Sulislavi první desetiminutovka vyšla parádně, sice neměla navrch a už se musela podrobovat dominanci Lomu, ale přesto se ji podařilo otevřít skóre, když se v osmé minutě trefil Libor Laudát. Favorit z Lomu, ale nezpanikařil. Zkrátka ho to nijak nerozhodilo a dál měl vše pevně ve svých rukách. Hrál klidně a chytře, snažil se držet balón a dostávat soupeře pod menší tlak, aby dělal více chyb. A i když mu kombinaci a vlastně celou hru trochu komplikoval horší sulislvaský terén, nic neuspěchal a stále hrál ve velké pohodě. Proč by také ne? Už ve dvanácté minutě se totiž podařilo vyvolat rozruch ve vápně soupeře při němž jen Jiří Krét přiťuknul balón k Antonínu Karasovi, a ten jej dostal i přes teč brankáře do sítě. Takže bylo vyrovnáno a Lom měl vše pod kontrolou. Ve třicáté minutě pak navíc dostala do vedení hosty další tečovaná střela Antonína Karase, a když se navíc o pár minut déle prosadil také Martin Stec, který si jen narazil s Marinam Pichem, jenž ho lobem přes obranu dostal do úniku, a následně si zpracoval míč na prsa a z voleje prostřelil brankáře, bylo vlastně rozhodnuto. První poločas už navíc žádnou branku nepřinesl a Lom už měl tři body téměř jisté při odchodu do kabin.

Lom se trefil ještě jednou, ale poslední slovo měla Sulislav

Ve druhé půli se pokračovalo ve stejném tempu. Lom držel balón, snažil se hrát kombinačně a utkání v podstatě tak trochu dohrával. Sulislav sice nějaké šance měla, ale Lom se snažil ji k ničemu většímu moc nepouštět a většinou se mu to dařilo. Sám navíc už brzy přidal čtvrtou branku, když asi z dvaceti metrů nedal brankáři šanci Martin Stec, který se levačkou trefil naprosto přesně. Lom už pak vedení jen v poklidu udržoval a bylo jasné, že žádné drama už nepřijde. Poslední slovo ale měla přeci jen Sulislav, když dokázal v posledních minutách za rozhodnutého stavu už jen poupravit výsledek Milan Bouzek. To už bylo ale vše a Lom o tři body už nic nepřipravilo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
Sokol Sulislav: Sulislav se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich (Sokol Lom u Tachova): Já si myslím, že ta výhra byla vzhledem k hernímu projevu zasloužená. Nemyslím si, že domácí hráli celkem dobře, ale my jsme i na tom jejich nerovném plácku měli vše celkem pod kontrolou. Vše jsme zvládli tak, jak jsme si představovali a jsem rádi za tři body. Každopádně chci klukům ale poděkovat za skvělý podzim a chci říct, že pro nás není podstatné, že jsme párkrát prohráli, to nám radost opravdu nezkazí. Celý podzim nám vyšel parádně a se třetím místem jsem opravdu neskutečně spokojení.



Sestavy


TJ Sokol Sulislav
J. Plešinger [-] - M. Krištofovič [-] , K. Hanzlík [-] , M. Řezníček [-] , L. Gebert [-] - V. Rejman [-] (37. Z. Škorvánek [-] ) , M. Hrad [-] , L. Laudát [-] (75. M. Pendl [-] ) - K. Löbl [-] , M. Bouzek [-] - P. Hlavin [-]

TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - M. Němec [-] , M. Stec [-] , V. Matoušek [-] (70. M. Kraus [-] ) , P. Petráška [-] , J. Pich [-] , D. Roček [-] , M. Pich [-] (63. T. Mareš [-] ) , A. Karas [-] , L. Medek [-] , J. Krét [-] (46. M. Selzer [-] )

ŽK: 89. M. Pendl - 86. D. Roček .
Místo: Sulislav. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Sirový Václav - MIČKA Jan (N), HORA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.