Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konstantinovy Lázně vezou z Kšic šest bodů


Branky


0

Už dopoledne se na hřišti v Kšicích utkala rezerva tamního celku s rezervou Konstantinových Lázní v rámci utkání třetí třídy okresu Tachov. V tom těsně zvítězil tým Lázní 2:3, a o to větší měl při odpolední odvetě motivaci kšický A-tým. Ale tomu zápas úplně podle představ nevyšel. Favorizované Lázně potvrdily v tomto šlágru kola roli favorita a nedaly Kšicím šanci. Vyhrály 5:1 a z Kšic tak odváží šest bodů. Na hrotu tabulky se tak ještě před jarní částí vše rozestoupilo, a tím pádem více vyjasnilo. Planá totiž vede soutěž o šest bodů, před druhou Stráží a třetím Lomem, kteří mají stejný počet bodů. Čtvrté Lázně už ale na toto duo ztrácí šest bodů a páté Kšice jsou za Lázněmi o další čtyři body. Většina týmů si mezi sebou tak drží rozestupy, které už nyní mohou napovědět o tom, jak by to mohlo v jarní části sezóny vypadat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně si vytvořily slibné vedení

V Kšicích se hrálo velmi vyrovnané utkání. Mírně navrch ale přeci jen asi měli Lázně, které utvářely temppo utkání, více držely balón a hrály hodně na polovině soupeře. Měly v ofenzivě rozhodně větší snahu a byly trochu aktivnější, z čehož pramenilo nesčetné množství chyb nezkušeného a neshraného týmu domácích, který naopak sázel spíše na disciplinovanou defenzivu a rychlé a drubře zakončené protiútoky. Několik šancí bylo k vidění na obou stranách, ale lépe toto rodělení taktik vypovídalo ve prospěch Lázní, které se díky tomu dokázaly už v osmnácté minutě po prvním zásahu Josefa Nevařila do vedení. A když se později trefil po chybě v obraně Kšic Josef Nevařil podruhé, měly Lázně k bodům dobře nakročeno, obzvláště pak poté, co své vedení už udržely do konce poločasu.

Kšice rychle snížily, ale Lázně zase odskočily a už drama nedopustily

Zkraje druhé půle se podařilo Kšicím velmi rychle vyrovnat, když Ivan Šetlík vysunul Kasla, který jen vybídl Miroslava Volfa, a ten střelou k tyči obstřelil bezmocného brankáře Surovčíka, který ale jinak svůj tým v utkání dobře podržel. Kšice si rozhodně začaly dělat naděja na vyrování, ale zbytečně, po chybě domácího gólmana totiž jejich naděje zboural Jaroslav Sak, který tak vlastně rozhodl. Defiitivně ale výhru Lázní stvrdil až o tři minuty déle zkompletováním hattricku Josef Nevařil. Teď už bylo vše jasné a Lzně už si jen v poklidu kráčely pro poslední letošní tři body. Ve čtyřiasedmdesáté minutě je ještě jednou potvrdil dalším záasahem Josef Nevařil a zbytek utkání už se jen dohrával. Lázně tak vyhrály 5:1 a ze Kšic tak odvážejí šest bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Jan Janout (Sokol Kšice): Já bych řekl, že soupeř měl více štěstí a odvahy. Nám chybělo mnoho hráli a odehráli jsme to prakticky s rezervou, což nám také zápas hodně zkomplikovalo. Dělali jsme hodně chyb a z toho těžil, nabídli jsme mu plno šancí a on je využíval. My jsme své naopak nevyužili. Hra byla ale vyrovnaná. Nás ale zlomila chyba našeho gólmana, po níž jsme inkasovali na 1:3 a bylo rozhodnuto.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský (Sokol Konstantinovy Lázně): K utkání jsme nastoupili se šesti hráči, kteří odehráli také dopolední zápas za B-tým. Zápas zpočátku vypadal vyrovnaně, ale postupem času jsme vývoj utkání s jistotou kontrolovali. Můj tým nerozhodila ani branka domácích na 1:2. Naopak jsme ještě přidali na důrazu a tempu a přidávali jsme ještě další góly. S výkonem týmu jsem tak velmi spokojen.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - M. Volf [-] , V. Holý [-] , M. Kövary [-] , M. Bureš [-] - P. Kasl [-] , P. Kasal [-] , J. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] - J. Pařízek [-] (46. A. Smetana [-] ) , P. Šnebergr [-] (46. V. Chudáček [-] ) -

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
M. Surovčík [-] - J. Zábranský [-] , P. Hospodářský [-] , M. Pohlot [-] , D. Brunner [-] (55. M. Stehlík [-] ) , J. Jelen [-] , J. Sak [-] , A. Kolář [-] , K. Praizler [-] , P. Rašín [-] , J. Nevařil [-]

ŽK: 55. V. Chudáček , 67. A. Smetana - 24. A. Kolář , 32. D. Brunner .
Místo: Kšice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Loukota Petr - ŠETLÍK Miroslav (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.