Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Erpužice dostaly v posledních čtyřech zápasech třiapadesát branek, nyní deset od Stráže


0

Závěr sezóny byl pro Erpužice, jako ze zlého snu. V posledních pěti kolech totiž narazily na všechny čtyři nejlepší týmy soutěže a mezi tím ještě na Záchlumí. Ten nepříznivý los sice už něco podobného naznačoval, ale tohle přesto nikdo nečekal. Za těchto pět zápasů stihly Erpužice inkasovat šedesát branek a dvě dát s tím, že v posledních třech zápasech podzimu už ani neskórovaly. Za poslední čtyři zápasy navíc dostaly Erpužice více branek, než kterýkoli jiný tým za celý podzim. To je opravdu špatné a myslím, že přestávka Jiskře rozhodně uškodit nemůže. Podívejte se sami. Nejprve prohráli s Lomem v poměru 1:7, pak se Záchlumím 1:12, 0:13 s Planou, 0:18 s Lázněmi a nyní ještě 0:10 se Stráží. Nyní se topí na posledním místě v tabulce a a budou rády, pokud sezónu vůbec dohrají. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Než Erpužice složily základní jedenáctku, prohrávaly už o tři branky

Epružice nastoupily k utkání jen v deseti lidech a na překvapení Stráže si nemohly dělat nejmenší naděje. A Stráž si toho byla dobře vědomá. Nikam se tedy úplně zbytečně netalčila, hrála v poklidu a poslední utkání sezóny si spíše jen užívala. Už v páté minutě navíc potvrdila, že to bude snadné utkání, když otevřel skóre Lukáš Koubek. Erpužice poté postupně začaly devět hráčů na hřišti doplňovat, ale než se vůbec dostaly do jedenácti, prohrávali už po zásahu Miloslava Jedličky už o dvě branky. A po následné trefě Karla Ptáka už o tři. Ale ani po vyrovnání sil na hřišti nebyly Erpužice Stráži ani zdaleka vyrovnaným soupeřem. Už o chvíli déle se trefil nejlepší střelec soutěže Miloslav Jedlička podruhé a následovat ho opět neváhal Karel Pták. Ještě před hvizdem na znamení přestávky mezi poločasy zkompletoval Miloslav Jedlička hattrick a do šaten se odcházelo za stavu 6:0, což bylo pro Erpužice ještě milosrdné.

Stráž ještě více polevila a zaokrouhlila svůj počet branek už jen na deset

Stráž ve druhé půli výrazně polevila i přes to však měla stále jasně navrch a pouze přidávala góly. Už ve čtyřiapadesáté minutě se trefil Miloslav Jedlička po sedmadvacáté v sezóně, která za sebou prozatím má jen čtrnáct zápasů a Miloslav Jedlička nenastoupil zdaleka ke všem. V šestašedesáté minutě pak ještě přidal další trefu František Veselý a o necelou minutu později unikl po křídle Bohdan Borys, který ostrou přihrávkou našel ve vápně svého bratra Volodymyra Boryse, který jen usměrnil balón do prázdné branky. To už bylo 9:0. V pětasedmdesáté minutě už nezavršil svým pátým gólem destíku nikdo jiný, než Miloslav Jedlička. Posledních patnáct minut se tak už jen dohrávalo a žádné branky už se diváci nedočkali. Pro oba týmy tak sezóna končí a zatímco jednomu to může jen uškodit druhý nemůže přes zimu nic, než si jen polepšit.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Erpužice
Jiskra Erpužice: Erpužice s k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ SOKOL Stráž
Aleš Rada (Sokol Stráž): Já bych to viděl podobně, jako v minulém týdnu trenér Lázní. Zkrátka to nechci nijak více hodnotit. Erpužice se sešly jen v devíti lidech, i když tedy asi do dvacáté minuty ještě nějaké hráče dodaly a nakonec i jednou střídaly, ale kvalita byla prostě beztak jinde a nemá cenu to nijak hodnotit. Je jisté, že je tam něco špatně a domácí se v tom babrají. Určitě jsou rádi, že podzim končí a musí přes zimu něco změnit, jinak hrozí, že letos ani nedohrají.



Sestavy


TJ Jiskra Erpužice
M. Voldřich [-] - M. Šustr [-] , V. Novikov [-] , P. Kořínek [-] - M. Šťastný [-] , F. Tesař [-] , J. Pavuk [-] (46. L. Bordeniuc [-] ) - A. Havel [-] , J. Ševčík [-] , J. Uhlíř [-] - F. Kasl [-]

TJ SOKOL Stráž
M. Tokar [-] - K. Rada [-] , M. Novotný [-] , V. Borys [-] , D. Rubant [-] - K. Pták [-] (46. D. Smola [-] ) , B. Borys [-] , L. Koubek [-] , F. Veselý [-] - M. Jedlička [-] , L. Ondřich [-] -

Místo: Erpužice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - ŠEVČÍK Vladimír (N), NOVOTNÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.