Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přimda zaválela proti Studánce a má tři body


Branky


0

Toto je opravdu velké překvapení. Přimda se sice ke konci podzimu hodně zvedla, ale moc lidí neočekávalo, že by mohla Studánku nějak výrazněji potrápit. Nakoenc se ji to ale podařilo a nejen, že ji dokázala potrápit, ale díky čtyřem záahům Petra Šimáka dokázal dokonce i těsným rozdílem vyhrát a ukořistit v utkání všechny tři body, které ji v tabulce posouvají před tým Kostelce. Pro Studánku je to celkem nepříjemná ztráta, protože už na osmém místě ztrácí spolešně se sedmým Záchlumím na šestý Černošín pět bodů a je jasné, že v posledním kole podzimu už šestou příčku neatakuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přimda vedla o tři branky, ale po nevydařeném závěru hodně ze svého náskoku ztratila

Přimda začala skvěle, hrála velmi dobře a už brzy ji dostal po dobrém centru do malého vápna důrazný Petr Šimák a první gól byl na světě. Studánka se poté dlouho nemohla dostat do hry a Přimda toho dokázala využít dalším zásahem, když ve čtrnácté minutě přesně pálil Vjačeslav Ovsjannikov. Poté se hra postupně vyrovnávala a do hry se začala dostávat i Studánka. Přesto to ale bylo opět Dynamo, kdo nakoenc, jako další, inkasoval. Druhý zásah přidal ve třiatřicáté minutě Petr Šimák a zdálo se, že je rozhonuto. Ale rozhodnuto ještě zdaleka nebylo. Přimda vypustila závěr druhé půli a dala soupeři více prostoru, což neměla dělat. Už po chvíli snížil poprvé Martin Ruda a gólem do kabin pak dostal v závěru poločasu do konataku Studánku Radek Mráz. Když tak sudí odpískal závěr první půle odcházelo se do šaten za velmi otevřeného stavu, který sliboval napínavou druhou půli.

Studánka dvakrát vyrovnala, ale dnes to Dynamu nestačilo

Netrvalo dlouho a bylo vyrovnáno. Studánka naskočila do druhé půle ve velkém tempu a brzy se dokázal prosadit Oldřich Janovec. Takže se od devětačtyřicáté minuty hrálo za se od nuly a oba týmy musely být velmi opatrní, aby to nebyli ony, kdo dostane důležitý gól. Na ten se pak muselo velmi dlouho čekat, ale nakonec s ním přišel dnes skvělý Petr Šimák, který se pěknou trefou dokázal prosadit už potřetí a zkompletoval tak hattrick. Jenomže Studánka dokázala rychle zabrat a zareahovat a druhým gólem v utkání vyrovnal podruhé Martin Ruda. I nadále se tak pokračovalo ve vyrovnaném utkání, ale jak řekl pan Růžička z Přimdy, Tentran měl dnes větší štěstí. V závěru poločasu se totiž dokázal počtvrté prosadit Petr Šimák a na tuto branku už hsoté zareagovat nestačili. Přimda tak nakonec zvítězila 5:4 a proti Studánce dokázala získat všechny tři body. Navíc ukázala, že na jaře bude ještě hodně nebezpečná.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Přimda
Milan Růžička (Tatran Přimda): Byl to vyloženě vyrovnaný zápas. My jsme byli hodně oslabení a do utkání jsme nastoupili bez pěti hráčů základní sestavy. přesto jsme vedli 3:0 a vypadalo to hodně dobře. Jenomže jsme si to pak sami zkomplikovali a soupeř dokázal vyrovnat. Dokázali jsem se ale opět sebrat a nakonec jsme dotáhli utkání k vítěznému konci. Ale jak říkám, bylo to vyrovnané utkání a my měli jen více štěstí.

TJ Dynamo Studánka
Dynamo Studánka: Studánka se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Tatran Přimda
P. Liška [-] - J. Toman [-] , L. Ferdinandy [-] (44. J. Schön [-] ) , D. Nguyen [-] , M. Vokroj [-] , J. Svoboda [-] , V. Ovsjannikov [-] , P. Šimák [-] , V. Velešík [-] , J. Hlaváček [-] , L. Teplárek [-]

TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - O. Janovec [-] , L. Novák [-] , L. Klas [-] , R. Mráz [-] - M. Ruda [-] , D. Lončík [-] - D. Marek [-] , M. Bureš [-] - J. Holý [-] (88. J. Jílek [-] ) , R. Svačina [-] (89. P. Morgenstein [-] )

ŽK: 64. J. Toman - 47. D. Marek , 76. R. Svačina , 89. R. Mráz . ČK: 84. D. Marek .
Místo: Přimda. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Loukota Petr - FRANČÁK Karel (N), ABRAHÁM Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.