Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola! Přimda roznesla Damnov


Branky


0

Expert kola Martin Pich z Lomu byl ve svých tipech velmi odvážný, ale přesto se trefil minimálně v sobotu hned v pěti případech ze šesti. Netrefil se pouze v tomto. Tak odvážný totiž už nebyl. Martin tipoval, že Damnov si na svém hřišti s Přimdou hladce poradí a zvítězí tak 5:1. Jenže to se nestalo. Přimda vedla brzy překvapivě 2:0, ale Damnov pak rychle vyrovnal a zdálo se, že hosté po nadějném začátku nakonec opět padnou a ponechají si poslední příčku v tabulce. Jenže to bylo naopak, Přimda ještě více ve druhé půli zabrala a Damnov nakonec přejela výhrou v poměru 6:3. Nečekané. Byla to paráda, která Přimdu vyzdvihla ze sestupových příček na dvanácté místo. Naopak Damnov si připisuje už třetí porážku v řadě a tabulkou velmi rychle klesá. Teď už je sedmý a o jeho příčku bude ještě zítra usilovat Kostelec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přimda ztratila dvoubrankové vedení a zdálo se, že to s ní už půjde z kopce

Damnov měl velmi nevydařený úvod zápasu. Přimda ho přehrávala, ale dlouho se nemohla trefit, nakoenc ale skóre přeci jen otevřela, když se konečně ve třiadvacáté minutě prosadil Martin Kupilík. To Damnov ještě více srazilo k zemi a z utkání, které mělo vést původně k pohodlnému vítězství se stal v podstatě velký propadák, obzvláště, když Přimda dokázala po trefě Vjačeslava Ovsjannikova, zvýšit na 2:0. To však Damnov už konečně trochu nakoplo a domácí během chvíle prokázali svou vyšší kvalitu natolik, že svou převahu přetavili ve vyrovnání poté, co se prosadil nejprve střídající Miroslav Thürmer a asi pět minut po něm také Karel Duda. Bylo vyrovnáno a zdálo se, že teď už to s Přimdou půjde jen z kopce a Damnov si své body už ohlídá. Jenže to už byl závěr první poloviny a o všem musela rozhodnout až ta druhá.

A právě ona ta zmiňovaná pauza Damnovu velmi ublížila. Sokol si už nejspíš opět myslel, že má vše pevně ve svých rukách a na hřiště se rozhodně nevrátil v takovém tempu a nasazení, jako z něj odcházel. Kvůli své nedisciplinovnosti a nekoncentrovanosi se později dopustili domácí hráči faulu ve vápně a byl proti nim nařízen pokutový kop, kterého s přehledem využil Miroslav Vokroj. To Damnov srazilo do kolen úplně a od té doby už byla na hřišti prakticky jen Přimda. Brzy zvýšil svou druho trefou Vjačeslav Ovsjannikov a poté se k němu připojil také Duy An Nguyen. Bylo rozhodnuto, porážku už Damnov nemohl zvrátit a pohroma byla na světě. V osmdesáté minutě ještě korigoval výsledek zásahem Erik Šály, ale na to mu bleskurychle odvětil Petr Šimák, který jen upravil definitivně na konečných 3:6. Tři body tak putují do Přimdy, která se v tabulce odrazila ode dna a vyskočila až na dvanácté místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl (Sokol Damnov): My jsme si to prohráli sami. Soupeř byl lepší a vyhrál zaslouženě. To je asi tak vše, co bych k tomu chtěl a mohl říct. Já osobně vlastně ani nemám, co popisovat a hodnotit, protože jsme se za stavu 0:2 tak naštval, že jsme odešel, protože se na to opravdu nedalo koukat.

TJ Tatran Přimda
Tatran Přimda: Přimda se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] (33. O. Šebor [-] ) - L. Krivda [-] , E. Šály [-] , K. Duda [-] , T. Majerčík [-] , P. Kopáček [-] , J. Lancígr [-] , M. Drozda [-] , L. Král [-] (15. M. Thürmer [-] ) , J. Marcell [-] (63. S. Hes [-] ) , P. Kolář [-]

TJ Tatran Přimda
J. Hlaváček [-] - Z. Sloup [-] , J. Svoboda [-] , D. Nguyen [-] , M. Kupilík [-] , M. Růžička [-] , M. Vokroj [-] , P. Šimák [-] (87. J. Toman [-] ) , J. Karásek [-] , V. Ovsjannikov [-] , V. Velešík [-]

ŽK: 67. J. Lancígr , 81. L. Krivda - 60. J. Karásek , 84. V. Ovsjannikov .
Místo: Damnov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fanfule Adam - DIETL Josef (N), VOKROJ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.