Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černošín rozprášil na svém hřišti Erpužice, Jiskra v závěru ztrácela devět branek


Branky


13. J. Solový , 15. D. Bláha , 24. D. Bláha , 39. D. Bláha , 58. D. Bláha , 60. J. Solový , 61. D. Bláha , 64. D. Bláha , 69. D. Bláha , 88. J. Solový - 21. M. Šťastný (p.)
0

Černošín byl v tomto utkání jasným favoritem, ale takový jednoznačný proces asi nikdo nečekal. Domácí Sokol totiž poslal Jiskru domů bez bodu se skórem 1:10 v její neprospěch. Určitě stojí za to zmínit, že ačkoli v utkání padlo jedenáct branek, tak jsme poznali pouze tři střelce. Na straně hostů jednoho, tedy Michala Šťastnýho, který využil pokutový kop. A dva poté na straně domácích, třikrát se trefil Jan Solový a hned sedmkrát pak Dominik Bláha. To je velmi nevídané a v tachovském OP je to zatím letošní rekord. Černošín se tak posouvá na sedmé místo, z nějž ho v neděli může sesadit pouze Kostelec. Erpužice se v neděli zase mohou dostat až na nelichotivé sestupové příčky, na které by je mohla dostat výhra Tatranu Přimdy, který nastoupí proti Kšicím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Erpužice mohl nakopnout pokutový kop, ale to se nestalo

Erpužice přijely ve velmi staré sestavě a to byl důvod, proč v Černošíně tolik ztácely. Nepůsobily herně totiž až tak špatně, ale zkrátka jim dříve docházely síly a po celou dobu doplácely na pomalejší rekaci a pohyb celkově. Černošín to vypozoroval a od počátku hrál především tak, aby souepře přehrál svou rychlostí. Už ve třinácté minutě je do vedení dostal Jan Solový a v patnácté ihned zvýšil Dominik Bláha. Erpužice se poté jednou dostaly poměrně výjimečně do vápna soupeře, kde byly faulované a sudí nařídil pokutový kop, kterého využil Michal Šťastný. Nic to však nezanamenalo. Domácí se nezalekli a hosté se díky tomu do hry nedostali. Zkrátka se hrálo dál, Dominik Bláha na inkasování navíc rychle odpověděl další trefou, když unikl obraně soupeře. V závěru poločasu navíc Dominik Bláha zkompletoval hattrick a definitivně rozhodl, tohel už totiž ve druhé půli nemohly Erpužice zvrátit.

Bláha a Solový přidali dalších šest branek

Ve druhé půli se obraz hry ani trochu nezměnil. Více ze hry měli stále domácí a v poklidu jen navyšovali své vedení. Začátek poločasu byl ale opět maličko vlažnější a až ve třinácté minutě se ozval opět Dominik Bláha. Bláha hrál v utkání hodně na sebe a snažil se mnoho útoků vyřešit sám, tudíž se do šancí dostával každou chvíli. V patnácté minutě se ale trefil nakonec Jan Solový, který měl v utkání také skvělou střeleckou formu. Pozornější čtenáři si všimli toho, že si tito dva hráči vyměnili trochu při skórování pozice, první va góly totiž padli ve stejném čase, jako v předchozí půli, ale střelci se zapsali v pouze v opačném pořadí. Na tom už ale nezáleží. Za další minutu totiž Dominik Bláha přidal další gól a o dvě a půl minuty déle Dominik Bláha zkompletoval už svůj druhý hattrick. V devětašedesáté minutě se navíc Dominik Bláha trefil už posedmé a schylovalo se k naprosto nevídanému individuálnímu výkonu, čímž ale nechci říct, že by už toto nestačilo k něčemu neobvyklému, protože sedm branek je suverénně letošní rekord v OP. Poté se ale hra uklidnila a utkání už se jen dohrávalo. Blaáha se sice ještě snažil si několik individuálních šancí vytvořit, ale poosmé už mu to nevyšlo. V závěru poločasu uže jen zkompletoval hattrick také Jan Solový, který jen upravil na konečných 10:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek (Sokol Černošín): Byla to naprosto jednoznačná záležitost v našem podání. Myslím, že soupeř přijel trochu oslabený a nevypracoval si žádnou šanci. Byli navíc starší a pomalejší, z čehož těžil náš útok. Více k tomu asi nemám, co říct.

TJ Jiskra Erpužice
Jiskra Erpužice: Erpužice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
T. Petrovič [-] - P. Černý [-] (46. K. Skoumal [-] ) , R. Havel [-] , A. Melich [-] , R. Panuška ml. [-] (54. J. Panuška [-] ) - T. Vondraš [-] , J. Šedivý [-] , J. Solový [-] , R. Drozda [-] - D. Bláha [-] , T. Havel [-] -

TJ Jiskra Erpužice
M. Voldřich [-] - T. Klimeš [-] , F. Kasl [-] , M. Šustr [-] - J. Ševčík [-] , V. Křelina [-] , M. Šťastný [-] , F. Tesař [-] - V. Novikov [-] , A. Havel [-] - P. Kořínek [-]

Místo: Černošín. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Fanfule Adam - HACKER Ivan (N), KOŘÍNEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.