1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec měl s Damnovem, co dělat, ale nakonec mu jedna branka stačila


Branky


0

Těžko říci, který tým jste kdo favorizoval. Damnov je v tabulce zatím víše a daří se mu dobře, je velmi silný a leckteré silné týmy už pořádně potrápil, na druhou stranu, ž minimálně jednou ukázal, že ze hřiště se může nechat také vyprovodit poměrně snadno. Jeho soupeř? Kostelec. Kostelec byl před sezónou jedním z největších adeptů na boj o postup. V týmu je velký potenciál a hráči to vědí, jsou schopni hrát téměř s každým, ačkoli se jim zatím příliš nedaří a mají problémy. Avšak všeobecně se o něm ví, že se jeho hráči dokáží na utkání s velkými celky pořádně vyhecovat a bojovat. V jeho prospěch navíc hrálo také domácí prostředí. A jak to dopadlo? Nakonec to byl velmi napínavý zápas, Kostelec dal ve druhém poločase první gól, ale poté nebyl už schopen se trefit znovu, také Damnov měl několik šancí, ale také se netrefil. Až do konce utkání to bylo velmi vyrovnané a otevřené, ale Kostelci nakonec jeden gól stačil. V tabulce nyní ztrácí na Damnovu už jen dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec se trápil, ale měl více ze hry

Kostelec byl v první půli velmi snaživý, chtěl hru ovládnout a dirigovat tempo, ale zkrátka neměl svůj den. Balón mu odskakoval, přechod do útoku nefungoval a nic nevypadalo tak, jak by asi mělo. Damnov se rozhodl nenápadně vyčnívat, nikam se netlačil a smířil ses rolí toho, který nechá hrát soupeře. Utkání to tedy divácky zajímavé příliš nebylo, ačkoli si Kostelec i přes svou bezmoc a bezzubost vytvořil hned čtyři jasné šance a pár jich měl i Damnov, branke si fanoušci nedočkali. Asi největší šanci prvního poločasu spálil Pavel Masař, který byl v dobrém postavení hned několikrát, ale při svém třetím pokusu se namísto nabízené přihrávky lépe postavenému spoluhráči, který by měl před sebou snadnou úlohu,se rozhodl pro nepříliš vydařenou střelu. První půle tedy skončila bez branek a bylo zaděláno na pořádné drama.

Vítězi přálo štěstí

Stejná hra se z obou stran praktikovala také ve druhé polovině utkání, ale s tím, že šancí bylo zpočátku podstatně méně. Když to však Kostelci nestřílelo při jeho jasných šancích, musel si domácí tým maličko vypomoci štěstím. V sedmašedesáté minutě vypálil ne až tak nebezpečně Daniel Kertys, ale jeho střelu tečoval hostující obránce a míč těsně zapadl za brankáře Marcela. To utkání velmi otevřelo a zejména Damnov to nakoplo. Hosté se museli začít snažit a tlačili sedo útoku, jak jen dovedli. Už v brzkém čase si vytvořili dvě obrovské šance, když šel pokaždé jeden z jejich hráčů sám na brankáře Jamrišku, který ale zůstal nepřekonán. To poté ostující tým maličko srazilo. Damnov hrál méně sebovědomě a pomalu jeho tempo klesalo. Navíc hodně otevřel obranu a v závěru měl ještě dvě velké šance Kostelec, la ani on se netrefil. Avšak tato fakta domácím přeci jen stačila a Kostelec získal tři body, díky nejtěsnější možné výhře. Napínavé to však bylo až do poslední chvíle, považte sami, když se zamyslíte, jak padla jediná branka utkání. Fotbal je zkrátka nevyspytatelná hra bez logiky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): Podle mě to bylo vydřené vítězství. Stále jsme ale bez typického útočníka, který nám velmi chybí. První poločas? Hrůza, nevycházelo nám vůbec nic, měli jsme špatný přechod do útoku a vše se nám kazilo. Paradoxně jsme si ale vytvořili čtyři jasné šance, které jsme měli využít. Nechci Pavlovi Masařovi nic vyčítat, ale on měl tři z nich a alespoň tu třetí mohl využít lépe. Poté jsme ale udělali pár změn a sestavu jsme maličko přeházeli, což nás velmi nabudilo a oživilo. Se štěstím jsem pak dali gól a Damnov začal hrát a tlačit se do útoku, ale náš gólman nás podržel. Byl to vyrovnaný zápas nepříliš valné úrovně, ale my jsme si výhru vydřeli a vybojovali.

TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl (Sokol Damnov A): Byl to vyrovnaný zápas. My jsme bohužel neproměnili své šance a soupeř se se štěstím dokázal trefit. Více k tomu nemám, co povědět. Myslím, že prohra je pro nás velká smůla.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] - R. Kozák [-] (46. J. Liška [-] ) , K. Ježek [-] (60. R. Průcha [-] ) , P. Masař [-] (85. J. Soustružník [-] ) , L. Král [-] , J. Pešík [-] , L. Honzík [-] , L. Touš [-] , L. Netrh [-] , L. Florián [-] , D. Kertys [-]

TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - J. Marcell [-] , O. Šebor [-] , L. Král [-] , L. Rabas [-] , M. Drozda [-] , L. Krivda [-] , J. Lancígr [-] , P. Kolář [-] , K. Duda [-] , V. Hruška [-]

ŽK: 47. L. Netrh , 58. L. Honzík - 18. J. Lancígr , 35. M. Drozda , 55. L. Král .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Loukota Petr - VOJÁK Pavel (N), DROZDA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.