Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště třikrát vedlo, ale Dynamo se na něj vždy dotáhlo, ve prospěch nováčka rozhodly až penalty


Branky


0

Toto byl poměrně vyrovnaný zápas, ale asi musíme podotknout, že váce ze hry mělo Sedliště. Studánka ale hrála opět velmi chytře a efektivně, dokázala využívat svých šancí a udržet se soupeři v patách. Třikrát prohrávala, ale vždy znovu vyrovnala a dovedla vypjaté utkání až k penaltám. Ty nakonec ovládl tým nováčka, který ani jednou nechybil a hravě rozhodl. Studánka může být ale za jeden bod maximálně spokojená, protože když sudí nastavoval posledních pár minut, tak ještě prohrávala o jednu branku, ale nakonec ji pomohla k vyrovnání velmi kuriózní branka. Sedlišti se tak konečně začíná dařit. V minulém kole porazilo Sulislav a posunulo se na jedenácté místo, kde ale na desátého výrazně ztrácelo, teď ale opět zabodovalo a už nyní je jisté, že v příštím kole se bude rvát už minimálně o deváté místo, když navíc Kostelec zítra padne, tak možná i o osmé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedliště mělo více ze hry, ale Studánka se ho udržela

V první půli dirigovalo tompo hry Sedliště, které bylo o něco lepší a vyrvářelo si více šancí. Studánka hrála ze zatažené obrany, snažila se nakopávat balóny dopředu a vyčkávat na hyby soupeře. Zdálo se, že svého soka maličko podcenila a nedokázala se do utkání delší dobu dostat. Jejím štěstím bylo ale to, že soupeř mnoho svých šancí neproměnil a chyby Studánky příliš netrestal. V první půi se trefil pouze jednou, když po rohu vyrazil pokus Fojtíčka gólman Moravec k Michalu Patočkovi, a ten otevřel střelou pod břevno skóre. A Studánka nejen, že se udržela se štěstím Sedlišti na dosah, ale navíc s ním udržela nakonec i krok, když se v závěru poločasu míč po standartní situace ve velkém vápně se štěstím odrazil k Daliboru Markovi, a ten pohotovou střelou vyrovnal. To bylo pro domácí tým velice důležité. Ve druhém poločase mohl totiž začít hezky od začátku.

Studánka se zlepšila, ale stále musela dotahovat, od prohry ale daleko nebyla

Ve druhé půli se Studánka výrazně zlepšila, stále se však hrálo velmi vyrovnaně a šance byly na obou stranách. Dobrou příležitost měl například už brzy Dalibor Marek, který však špatně vyřešil svou dobrou šanci, které nevyužil. Toho využilo naopak Sedliště, když o chvíli déle Václav Pešek rozehrál perfektní střelou přímo do šibenice standartní situaci Pešek, ale gólman Moravec vytáhl ze své sbírky dokonalý zákrok, nakonec ale celkem zbytečně, prtože míč vyrazil pouze z vápna k Davidu Zavackému, který míč nacentroval zpět před branku, kde se odrazil k Pavlu Hrubýmu, a ten ho levou nohou zametl přímo k tyči. Na další góly se muselo nějakou tu chvíli zase počkat, ale nakoenc se trefila zase Studánka, která dokázala už podruhé vyrovnat. Jaroslav Černý svůj rohový kop rozehrál tak šikovně, že míč propadl Cingrošovi přímo do branky. Na vyrovnání ale bleskurychle odpověděl v závěru velmi nebezpečný Jaromír Petráška, který si obhodil Libora Nováka a tvrdou ranou doprostřed branky brankáře zaskočil natolik že si míč sám srazil do vlastní sítě. V jedenaosmdesáté minutě pak sudí musel vylučovat na obou stranách, nejprve poslal do šaten právě Petrášku, čímž Sedliště velmi oslabil a vzápětí na druhé straně po celou dobu velmi tvrdého Dalibora Marka, což muselo velmi uškodit Studánce, která potřebovala vyrovnat a přišla o rozdílového hráče, navíc útočníka. Dlouho se zdálo, že toto vedení už tedy Sedliště udrží, ale Studánka se nakonec v nastavení dočkala dalšího vyrovnání. Byla to taková kuriózní situace. Martin Ruda se ve vápně pokusil vybojovat penaltu a po střetu se soupeřem se položil k zemi všichni čekali, co se bude dít a svůj zrak odvrátili k sudím, jak tento zákrok posoudí, ale míč se mezi tím odrazil k Petru Morgensteinovi, který ho chladnokrevně umístil do branky. Bylo vyrovnáno a musely rozhodnout penalty.

Rozstřel ovládlo jednoznačně Sedliště

Studánce penalty vůbec nevyšly. Cingroš lapil domácím střelcům hned první dva pokusy a za svá záda pustil až ten třetí. Sedliště ale mezi tím všechny své čtyři pokusy využilo a zbytek penalt už se ani nemusel kopat. Sedliště tak zaslouženě získalo druhý bod a v tabulce se dotahuje na Studánku na rozdíl tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel (Dynamo Studánka A): Celkově to byl v podání obou týmů na OP zápas slabé úrovně. Sedliště bylo v první půli o něco lepší, my jsme byli lepší zase ve druhém. Ve druhé půli jsme navíc mohli jít do vedení, ale náš hráč se ukvapil a nedal. A poté jsme museli řešit složitou pozici, když jsme museli ještě dvakrát dotahovat. Řekl bych, že bod pro nás byl dnes nakonec ziskem. Ve Studánce ta výkonnost strašně kolísá, je to jako noc a den. Možná to bylo tím, že přijel slabší tým a my jsme si mysleli, že ho přejedeme a podle toho to vypadalo. Jak říkám, první půle byla v našem podání vlažná, bez chuti a bojovnosti a nedali jsme do ní vše, ve druhé už se to ale zlepšilo.

TJ Staré Sedliště
Jaromír Petráška (TJ Staré Sedliště): Utkání bylo velmi vyrovnané, ale především vypjaté. My jsme pokaždé vedli a oni vždy jen dotahovali. Řekl bych, že z jejich strany to byl takový nevzhledný fotbal. Snažili se nakopávat a čekat na naše chyby. Ale jak jsem již řekl, utkání bylo velmi vypjaté, všichni se hádali a jejich fanoušci na nás také dost nepřátelsky pokřikovali. V závěru jsme šli oba do desíti. A myslím, že rozhodčí svým výkonem na kvalitě také utkání nepřidal. Pro nás je škoda, že jsme dovolili soupeři v závěru vyrovnat a poslat utkání do penalt. Ten jejich gól byl velmi kuriózní a zbytečný. Myslím, že soupeř může být za zisk toho bodu velmi rád, protože mu spadl přímo do klína. My jsme navíc nedali ještě mnoho šancí a tím jsme si také příliš nepomohli.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - M. Bureš [-] , O. Janovec [-] , L. Novák [-] - D. Lončík [-] , Š. Štrunc [-] (67. J. Černý [-] ) , J. Holý [-] , J. Hubálek [-] - L. Honzík [-] (46. P. Morgenstein [-] ) , D. Marek [-] - M. Ruda [-]

TJ Staré Sedliště
J. Cingroš [-] - O. Rožumberg [-] , P. Hrubý [-] , D. Zavacký [-] - M. Patočka [-] , M. Vokurka [-] , M. Pažountka [-] , V. Pešek [-] , P. Kotva [-] - J. Petráška [-] , P. Fojtíček [-] -

ŽK: 38. J. Hubálek , 50. D. Marek - 65. J. Petráška . ČK: 81. D. Marek - 81. J. Petráška .
Místo: Studánka. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Friedenberger Karel - FRIEDENBERGER Robert (N), ZAVACKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.