Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště podruhé vyhrálo a stoupá tabulkou, tentokrát porazilo Sulislav


0

Souboj z nižších pater tabulky se v nedělní dohrávce sedmého kola odehrál na hřišti Starého Sedliště, které si dokázalo nakonec poradit se zkušenějším Sokolem Sulislav. Hosté od začátku ztráceli a domácí neměli problém už v první půli rozhodnout utkání. Sedliště nakonec zvítězilo 4:1 a podruhé se tak raduje z tříbodového zisku. I v tabulce se jeho výhra rozhodně výrazně promítne, protože poté, co ztrávilo jeden den na chvostu tabulky, se nyní posouvá, i díky příznivějšímu skóre ve srovnání s Erpužicemi, na jedenácté místo. Sulislav naopak spadla na sestupové příčky a jen těsně se drží před poslední Přimdou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedliště rozhodlo během první čtvrthodiny

Sulislav totálně zaspala samotný úvod utkání ve kterém ji Sedliště totálně převálcovalo. Vytvářelo si šance a většiny z nich také využívalo. Sedliště nakopla taková kuriózní branka v osmé minutě, když domácí rozehrávali rohový kop centrem na přední tyč. U ní se balón pokusil zakončit do sítě Petr Fojtíček, který však minul a hostující obránce, který stál za ním se bránil Fojtíčka tak nešťastně, že si míč srazil do vlastní branky. I přes to, že se Petr Fojtíček míče vůbec nedotkl, byl však gól připsán jemu. Už za další dvě minuty si Sedliště tuto akci zopakovalo, tentokrát už však Petr Fojtíček balón na přední tyči trefil a hlavou usměrnil ho bez pomoci soupeře přímo do brány. Vše pak korunoval v závěru první patnáctiminutovky Jaromír Petráška, který také dobře naskočil na centrovaný balón a hlavou zvýšil na 3:0. A bylo rozhodnuto. Ke všamu stačila první čtvrthodina. Hra se poté postupně maličko uklidňovala a vyrovnávala, i když Sedliště stále dirigovalo tempo a mělo ze hry více. Což nakonec potvrdilo ještě v závěru prvního poločasu, když jej Václav Pešek z dorážky, po prudké střele Pavla Hrubého, dostal do čtyřbrankového vedení. Úplný závěr první půle byl však pro domácí maličko hořký, hostům se totiž podařilo ještě snížit. Sulislav na středu vyšachovala domácí defenzivu, z lajny si dobře naběhl Milan Bouzek, který balón pochopitelně dostal a šel sám na branku, kde nezklamal. Gól do kabin už první dějství ukončil.

Sedliště ztratilo motivaci

Ve druhé polovině byla na hře Starého Sedliště vidět jistá bezmoc. Domácí totiž chtěli hrát tak, jako v předchozí části, ale zkrátka to nešlo. Přihrávky už nebyli tak přesně, fyzické síly docházely a všude něco chybělo. Sulislav díky tomu hru maličko vyrovnala a šance už byly na obou stranách, avšak žádné vyložené "gólovky", to nebyly. Zkrátka jen obyčejné šance ze hry, kterých je v utkání vždy spousta. Oba týmy už však až do konce utkání podrželi brankáři a dalšího vsítění už se ani jedna strana nedočkala. Za výhru 4:1 tak brali domácí tři body a v tabulce se tak dokázali před svého aktuálního soupeře dostat.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček (TJ Staré Sedliště): Já bych v kontrastu z druhou půlí kladně ohodnotil tu první, ve které jsme hráli velmi dobře. Proměnili jsme mnoho šancí, vycházely nám i stanartní situace, byli jsme velmi silní a měli jsme o hodně více ze hry. Ve druhé půli jsme se sice stále snažili držet balón na zemi a hrát fotbal, ale šance už byl na obou stranách. Nechtěli jsme nic podcenit, ale zkrátka už to tolik nešlo. Už to nebyl takový fotbal, jako jsme si představovali a jsme z něho torchu zklamaní. Ale celkově jsme spokojení. Hlavně, že body jsou konečně doma.

TJ Sokol Sulislav
Libor Gebert (Sokol Sulislav): Zaspali jsme začátek utkání a už v patnácté minutě jsme prohrávali 0:3, když domácí ze tří akcí dali tři rychlé góly. Ve zbytku poločasu ještě nějaké šance měli a zvýšili na 4:0. Poté se hra ale vyrovnala, my jsme snížili a ve druhé půli už jsme jim byli rovnocenným soupeřem. Ale výsledek už byl daný. Domácí si to už ohlídali a zaslouženě vyhráli, protože byli po celý zápas agresivnější, více běhali a měli trochu navrch.



Sestavy


TJ Staré Sedliště
Z. Parkos [-] - P. Hrubý [-] , D. Zavacký [-] (62. W. Tattan [-] ) , O. Rožumberg [-] - V. Pešek [-] , P. Kotva [-] , M. Vokurka [-] , M. Patočka [-] (75. L. Buben [-] ) , M. Pažountka [-] - J. Petráška [-] , P. Fojtíček [-] -

TJ Sokol Sulislav
R. Propper [-] (46. M. Ichnatoyla [-] ) - L. Gebert [-] , M. Kaplár [-] , L. Laudát [-] (80. J. Zika [-] ) , K. Hanzlík [-] , K. Löbl [-] , M. Bouzek [-] , M. Řezníček [-] , J. Plešinger [-] , M. Krištofovič [-] , P. Hlavin [-]

ŽK: 44. M. Kaplár , 45. L. Gebert .
Místo: St.Sedliště. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Volák Vítězslav - ZAVACKÝ Petr (N), MIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.