3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice obraly také Kostelec a dotáhly se na lídra tabulky na rozdíl tří bodů


Branky


0

Klíčové bylo to, že Kostelec dorazil na hřiště do Kšic pouze v deseti lidech, čímž Kšicím utkání značně ulehčil. Jinak to mělo být velmi zajímavé a atraktivní utkání, které se svou kvalito mělo téměř vyrovnat šlágru kola mezi Planou a Lomem. Proč také ne. Kšice jsou zatím velmi silné, stejně, jako každý rok. Podávají dobré výkony a mají dobré výsledky. Kostelec na tom tak dobře není, ale všichni vědí, že proti kvalitnímu soupeři se dokáže dobře namotivovat a podat perfektní výkon. Ale jak říkám, k žádnému dramatu zde nedošlo. Kšice si v klidu dokráčely k výhře 3:0 a čekají v závěsu za elitou na svou šanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice začaly rychlou brankou a bylo vymalováno

Kostelec nastupoval k utkání s jasným cílem, co nejdéle udržet bezbrankový stav, to byl jeden z jeho hlavních úkolů, ale hosté selhali hned při něm, když si hned při prvním ofenzivním výpadu několikrát velmi pohledně a šikovně vyměnili balón Kamil A Lukáš Dýdkovi. Prošli nepozornou obranou soupeře a stařší z bratrské dvojice, tedy Lukáš Dýdek, Pavla Jamrišku, hned po pár sekundách utkání, bez váhání, prostřelil. Kšice měly i nadále více ze hry a vše pod kontrolou. V závěru půle ale začaly Kostelec maličkou pouštět do hry, když mírně polevily. Kostelec si dokonce vytvořil i jednu šanci, ale poté opět chyboval a domácí se dostali do šnace.  Kamil Dýdek vystřelil a balón se od břevna odrazil k Ivanu Šetlíkovi, a ten hlavou míč dorazil do brány. Tím první půle skončila a pokud hctěl Kostelec pomýšlet na body, bylo jasné, že musí, co nejdříve otevřít hru a snížit. 

Kšice si udržely svou převahu a navýšily vedení

Jasné to bylo i domácím, a tak nic nepodcenili a do začátku druhé půle vložili veškeré své síly. A brzy to přineslo ovoce. Ivan Šetlík kolmicí za obranu našel Kamila Dýdka, a ten obstřelením brankáře k tyči zvyšoval na 3:0. A poté už si Kšice hrály to, co bylo třeba, nikam se netlačily a v klidu jen korigovali tempo hry. Asi ještě třicet minut měli však jasnou a drtivou převahu, i přes jejich mírné polevení. V poslední desetiminutovce ale zvolnily a nabídly Kostelci více prostoru. Ten se s radostí vrhnul ve vyrovnané fázi utkání také chvíli do útoku, ve kterém se tentokrát po celé utkání moc neohřál. Ale Luděka Krále při jeho úniku zaskočilo pohotové vyběhnutí brankáře a on, ve snaze rychle zakončit, poslal balón těsně podél tyče mimo. Ještě pár šancí Kostelec měl, ale nevyužil jich a Kšice si už své čisté konto v poklidu udržely.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Martin Kundrát (Sokol Kšice): My jsme to dnes měli zjednodušené, protože Kostelec přijel v deseti a nebylo, co řešit. Od začátku jsme byli jasně lepší a měli jsme vše ve svých rukách. Ve všem jsme je přehrávali. Dali jsme gól v první minutě a Kostelec to úplně položilo. Oni už jen bránili, protože si byli sami vědomi toho, že jsou jen v deseti a neměli ani žádné šance. Dnes zkrátka neměl šanci dosáhnout na body.

TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): Zase jsme zaspali začátek utkání, když jsme už v nějaké dvanácté vteřině dostali první branku. Na to už upozorňovat hráče asi nikdy nebudu, protože vždy, když to udělám, tak dostaneme v první minutě gól. Říkal jsem, že zkusíme hrát na nulu zezadu, a pak je překvapíme, protože jsme nastoupili jen v deseti. Už jsme totiž v takové krizi, že jsme museli začít v deseti lidech. Ti zranění kluci se nedali dohromady a další byli v práci. Když jsme ale poté vyrovnali hru, tak jsme měli i jednu šanci. Ono je to sice špatné, já to neberu, ale o deseti se totiž ještě dá hrát. Udělali jsme ale pár chyb a dostali jsme z toho branky, na které jsme nedokázali odpovědět. Navíc nemáme klasického útočníka, takže jsme to museli nějak improvizovat. Ve druhé půli nás jasně přehrávali a dostali jsme třetí branku, která už tedy nebyla po naší chybě. V závěru jsme ale opět zlobili a a měli jsme dvě vyložené šance, které jsme nedali a dvě takové pološance.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - M. Volf [-] , J. Havránek [-] , M. Kövary [-] , V. Holý [-] - J. Šetlík [-] , L. Dýdek [-] , M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] , P. Kaprhál [-] -

TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] - R. Průcha [-] , J. Pešík [-] , L. Honzík [-] , L. Touš [-] , J. Soustružník [-] , L. Netrh [-] , L. Florián [-] , D. Kertys [-] , L. Král [-]

ŽK: 30. L. Florián , 60. D. Kertys .
Místo: Kšice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rut Jaroslav - ŠNEBERGR Petr (N), BEZVODA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.