Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

7.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně se vyšláply na Černošín, inkasovaly pouze z penalty


Branky


19. J. Nevařil , 26. J. Sak , 29. P. Hospodářský , 36. J. Sak , 42. J. Nevařil , 47. J. Nevařil - 54. D. Bláha (p.)
0

Sedmé kolo nám otevřelo utkání Lázní a Černošína, které začalo o hodinu dříve, než všechny ostatní zápasy. Byl to souboj o pozici a ty bývají většinou velmi zajímavé a napínavé. Především je však zdobí to, že často nemají řádného favorita. Lázně však na svém hřišti žádné drama nepřipustili. Sešly se konečně zase v plně nabyté sestavě a Černošín s přehledem přehrály. Po prvním poločase vedly 5:0 a bylo rozhodnuto. Zbytek utkání se už pouze dohrával, ale Černošín se nakonec zmohl alespoň na čestný zása, ke kterému mu dopomohl pokutový kop. Domácí nakonec zvítězili 6:1 a v tabulce tak o dva body Sokol Černošín předskakují. Momentálně jsou šesté, ale sedmý Kostelec a osmé Záchlumí mají svá utkání už rozehraná.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tady nebylo, co řešit, blýskl se především univerzál Nevařil

I když Lázně letos zatím neokupují nejvyšší příčky v tabulce a zatím nejsou příliš přesvědčivé, nikdo jim jejich kvality vzít nemůže. Především tedy diamanty v jejich sestavě, které by se blýskaly na každém hřišti. Ví se to o mnoha hráčích tohoto týmu, v němž může být tahounem polovina kabiny, ale tentokrát se blýskla jedna z těch mírně nezvyklých perliček. Kouč Pavel Jánský totiž výjimečně vypustil z obrany Josefa Nevařila a ukázalo se, že rozhodně dobře věděl, co dělá. Teď už ale ke hře. Lázně byly od začátku jasně lepší a Černošín, který se nestačil ani rozhkoukat jasně přehrávaly. Na první gól se však, i přes mnoho šancí, muselo čekat téměř dvacet minut. Pak ale přišel právě Josef Nevařil, který se po centrovaném balónu zprava nejlépe zorientoval ve vápně a otevřel skóre. Z Lázní najednou vše opadlo a poté už to bylo snadné. Za několik málo dalších minut se trefil také kanonýr Jaroslav Sak, který po celý zápas pilně zásoboval černošínské vápno centry z prava, ale nyní se ozval trochu přímočařeji. Za tři minuty přidal další gól Petr Hospodářský a o chvíli déle přidal Jaroslav Sak už čtvrtou branku. V závěru poločasu si pak opět dokázal udělat prostor odpoutaný Josef Nevařil a gólem do kabin definitivně upravil skóre před druhou půlí.

Nevařil dokonal svůj hattrick, poté Lázně polevily

Druhá polovina sotva začala a Černošín dostal ihned další ránu. Jaroslav Sak centroval opět do vápna a Josef Nevařil poslal hlavou přímo k tyči, čímž zkompletoval svůj hattrick. Úchvatné, jednou dostal prostor a opustil obranu, a hned z otho byl jeho třígólová paráda. Poté však Lázně výrazněpolevili a už pouze kontrolovaly výsledek. Postupně navícp prostřídávaly, aby si hráči mohli odpočinout a zbytečně jim sezónu nezkomplikovala zranění. Ale držet hosty na uzdě se jim dařilo poměrně snadno. Černošín se dokázal do konce utkání prosadit pouze jednou, když sudí postřehl faul domácích ve vápně a nařídil pokutový kop, který bez problému proměnil Dominik Bláha. Zbytek utkání uže se vyloženě pouze dohrával a Lázně si své body hladce udržely, je však pravdou, že hostující Sokol jim to příliš nekomplikoval.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský (Sokol Konstantinovy Lázně A): Dnes jsem měl konečně patnáct hráčů, takže byla plná lavička. Konečně jsem to tedy mohl poskládat tak, jak bych si představoval. Například Nevařila jsem vysunul do zálohy, kde měl více prostoru. Samozřejmě jsem to postavil v, co nejsilnější sestavě, abychom nic nepodcenili. A kluci zase hráli to, co známe a umíme přesně tak, jako s Kostelcem. Centry, nahrávky, pohyb, dorážení, střelba a vše, co by tam mělo být, tam bylo. Kluci hráli s chutí a vyhráli první půli 5:0. Poté jsme zvolnili, trochu jsme to prostřídali a nechali jsme hrát hráče z B-týmu, aby nedošlo ke zbytečným zraněním. S tímto zápasem jsem naprosto spokojený.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek (Sokol Černošín): Dnes se mi to ani nechce hodnotit. Nehráli jsme vůbec to, co jsem očekával a zaslouženě jsme padli. Jsem velice nespokojen. Ale jak říkám, nechci zabíhat do detailů. S hráči si o tom musíme promluvit a poté na to zapomenout a jít dál.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
M. Surovčík [-] - R. Zabloudil [-] (83. J. Píha [-] ) , K. Praizler [-] , M. Hoffmann [-] , D. Hoffmann [-] , J. Sak [-] (73. J. Zábranský [-] ) , P. Hospodářský [-] (46. A. Kolář [-] ) , P. Rašín [-] , J. Nevařil [-] , D. Brunner [-] , F. Vacata [-]

TJ Sokol Černošín
T. Petrovič [-] - R. Havel [-] , K. Skoumal [-] , R. Panuška ml. [-] (60. L. Melich [-] ) - R. Drozda [-] , T. Vondraš [-] (66. P. Klepsa [-] ) , J. Panuška [-] - P. Černý [-] , A. Melich [-] , T. Havel [-] (57. J. Zahradník [-] ) , D. Bláha [-] -

ŽK: 44. F. Vacata - 31. P. Černý , 34. R. Panuška ml. , 59. T. Vondraš .
Místo: K.Lázně. Počet diváků: 36. Rozhodčí: Friedenberger Karel - MÍŠEK Josef (N), PECHMAN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.