Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž zvítězila na půdě Motoru v poměru 7:2 a jde do čela


Branky


0

Poté, co se v souběžně hraném utkání podařilo Plané sesadit z prozatímního trůnu Lom, bylo jen na Stráži, jak do souboje o uvolněnou pozici promluví. A ta svou šanci na půdě Záchlumí vzala za pačesy. Zvítězila v poměru 7:2 a na skóre se v tabulce posunula před Planou. Diváci v Záchlumí mají nyní ale celkově záživný program. V minulém týdnu jejich Motor bojoval na hřišti v Lomu u Tachova, kde urval cenný bod, nyní doma přivítal Stráž a příští týden dorazí také třetí z hvězdného popředí tabulky, FK Planá. A lehkou práci nebude mít Záchlumí ani za čtrnáct dní, až pojede k utkání do Konstantinových Lázní. Toto je zkrátka velmi nepřejícný los, který bude Záchlumí nejspíš stát mnoho bodů a pozic.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svoboda to hrál hlavou, Tokar podržel a Jedlička opět katem

Stráž měla od samého začátku vše pevně ve svých rukách a už ve druhé minutě ji přesnou hlavičkou poslal do vedení Vlastimil Svoboda. Záchlumí hrálo velmi nedisciplinovaně, stále toužilo po tom, dobývat strážskou svatyni, a tak hrálo velmi otevřeně. A to v patnácté minutě opět potrestal Vlastimil Svoboda, kterému se ujala další hlavička. Poté měla Stráž menší krizy, kterou přečkala zejména díky dobrému výkonu brankáře Tokara, který ji podržel pře všech pokusech soupeře. A právě, když Záchlumí chytalo jakýsi druhý dech, mu na druhé straně chladnokrevně ukradl naději třetí brankou Miloslav Jedlička. A aby toho nebylo málo, za dalších několik minut už přidal Miloslav Jedlička čtvrtý gól a ukázal, že je opravdu ve skvělé střelecké formě. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:4 a to už bylo pro Záchlumí nezvrátitelné.

Záchlumí trestalo z protiútoků

Do druhé půle naskočila Stráž odhodlaná navyšovat své vedení a už ve čtyřiapdesáté minutě se dostala do pětibrankového vedení, když sudí nařídil penaltu, kterou proměnil brankář Milan Tokar. O dvě minuty déle se prosadil také František Veslý, který dostal míč za obranu a všiml si, že domácí brankář je příliš venku, a tak ho z dálky bez potíží přehodil. A poté už Stráž utkání pouze dohrávala. Výrazně polevila a snažila se utkání jen dohrát a beze zranění si dojít pro zasloužené tři body. Ale Záchlumí dnes bylo sktečně při chuti, a tak se dokázalo z protiútoku prosadit a konečně snížit. Z dálky se totiž přesně trefil Petr Kříž. O pár chvil později však jeho opravdu maličkatý plamínek naděje sfoukl Miloslav Jedlička, který dokázal, poté, co musel začátek sezóny vynechat, už ve třetím utkání v řadě zaznamenat hattrick, jednou se trefil dokonce čtyřikrát a momentálně vede s dvanácti zásahy tabulku střelců. Ve zbytku utkání už jen Záchlumí po individuální akci Miroslava Štrejna, který vyšachoval celou obranu Stráže, korigovalo pouze výsledek na konečných 2:7. Poslední patnáctiminutovka se už pouze dohrávala a nic se nedělo.



Ohlasy k zápasu


TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha (Motor Záchlumí): Utkání jsme nezačali dobře a už v nějaké čtvrté minutě jsme dostali první gól po naší zbytečné chybě. Se soupeřem, který je zralý na postup jsme zkrátka hráli nezodpovědně a hodně jsme otevírali obranu, čehož Stráž využila. Poločas byl 0:4 a bylo po fotbale.

TJ SOKOL Stráž
Aleš Rada (Sokol Stráž): My jsme rozhodli už v první půli, ve které nás podržel brankář a my jsme se dostali do vedení 4:0. Ve druhé polovině jsme si výsledek ohlídali, ale v závěru soupeř hrozil z protiútoků, kdy už jsme byli nedisciplinovaní a nesoustředění. Více nevím, co bych k tomu mohl dodat.



Sestavy


TJ Motor Záchlumí
D. Kasič [-] - L. Hrabák [-] , M. Voříšek [-] , J. Vlček [-] , M. Vácha [-] , M. Štrejn ml. [-] , K. Štrejn [-] , M. Pavelka [-] (69. J. Gašpar [-] ) , P. Kříž [-] (70. M. Tót [-] ) , M. Karvaš [-] , M. Baum [-]

TJ SOKOL Stráž
M. Tokar [-] - D. Rubant [-] , O. Pták [-] , V. Svoboda [-] , M. Novotný [-] (80. P. Svoboda [-] ) - B. Borys [-] , F. Veselý [-] , D. Karban [-] , L. Koubek [-] (65. V. Borys [-] ) - K. Pták [-] , M. Jedlička [-] -

ŽK: 21. K. Štrejn , 61. P. Kříž - 28. F. Veselý .
Místo: Záchlumí. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Loukota Petr - HORNÍK Miloslav (N), NOVOTNÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.