2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetá Studánka si přišla také na Kšice


Branky


0

Dlaší vydařený zápas, který přinesl body, má za sebou Dynamo Studánka, která má po Konstantinových Lázních další velmi cenný skalp a stoupá tabulkou průběžného pořadí a deváté místo, ze kterého ji ale ještě v neděli můžeou sesadit Konstantinovy Lázně, které čeká dohrávka tohoto kola s Přimdou. Kšice měly v tomto utkání více ze hry, ale Studánka hrála opět velmi chytře a svého kvalitního soupeře dokázala díky dobré taktice nakonec rozdílem jedné branky porazit. Zdá se, že role se obrací, protože dříve to bylo v zápasech Studánky přesně naopak. Dynamo tlačilo, ale prohrávalo. Teď si navíc Studánka bude moci ještě napravit reputaci proti Sokolu Lom, kterému podlehla v prvním kole právě za těchto podmínek 1:4. Malá odveta ji tak čeká už během svátečního pondělí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnaném poločase šla Studánka do vedení

Na Kšicích bylo evidentně znát, že v této sestavě asi moc šasto nehrají, protože nebyly vůbec sehrané a měli problém se na hřišti najít. Přesto však nebyli na hřišti horším týmem a hráli se Studánkou velmi vyrovnaný zápas. Několik málo šancí bylo na obou stranách, ale žádná nebyla tak velká, aby přinesla otevření skóre. A tak se diváci dočkali až ve čtyřiatřicáté minutě, když je rozjásal domácí tým.  Po nedůsledném přebírání hráčů v obraně Kšic se uvolnil Jakub Holý, který dostal rychlou přihrávku a nezaváhal. To bylo ale v první půli asi tak vše, co diváci mohli vidět a rozhodnout se tak úplně mělo až ve druhé části utkání.

Ve druhé půli měli Kšice jasně navrch

Ve druhém poločase už ale byli Kšice jasně lepší a působili daleko lépe, než v předchozích fázích utkání. Dokázali si lépe dát balón a celkově byli daleko aktivnější možná i díky tomu, že Studánka věděla, že si svůj náskok musí ohlídat v defenzivě, a proto se maličko stáhla. Hosté si dokázali vytvořit mnoho šancí a snažili se pálit na bránu jednu střelu za druhou, ale žádná neprošla. Čím více se však blížil konec, tím více se hosté zaměřvali na ofenzivu a na vyrovnání, při čemž v sedmaosmdesáté minutě příliš otevřeli svou defenzivu a díky dobře sehranému trychlému brejku se Dynamo po střele Lukáše Honzíka dostalo do dvoubrankového vedení, které definitivně rozhodlo o jeho výhře. Kšice dokázali ještě v úplném závěru utkání výsledek maličko korigovat, když se po rohovém kopu prosadil Jiří Havránek. To už ale Kšicím nestačilo a další body tak putují nečekaně na konto Dynama.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel (Dynamo Studánka A): Já bych řekl, že to byl jeden z našich povedenějších zápasů. Po tom výprasku v Plané jsme se domluvili, že to musíme hrát trochu jinak, více ze zatažené obrany. Snažili jsme se podnikat spíše protiútoky. Řekl bych, že v první půli jsme byli lepším týmem, ale ve druhé jsme zbytečně moc zalezli. Navíc se nám zranil Dalibor Marek, který musel odstoupit, což bylo velmi oslabující, protože je to útočník, který dokáže podržet balón a takhle jsme jich hodně ztráceli. Kšice nás sice zmáčkly, ale tím, že to otevřeli, tak jsme měli několik brejků a jednoho jsme také dokázali využít. Jinak to ale hodnotím, jako dobré utkání, Kšice jsou silný tým, který je každoročně vysoko, takže není důvod, proč být nespokojený.

TJ Sokol Kšice
Jan Janout (Sokol Kšice): My jsme měli problém vůbec se složením celé jedenáctky a mohli jsme být rádi, že jsme nakonec dorazili alespoň ve dvanácti lidech ve slátané sestavě. První poločas z naší strany nebyl úplně nejlepší, tím, že jsme nebyli v této sestavě sehraní, jsme si nedokázali dát ani přihrávku a poté jsme po naší nedůslednosti dostali takovou náhodnou branku. Druhý poločas už byl v našem podání jasně lepší a my jsme Studánku zatlačili a téměř k ničemu jsme ji nepustili. Stále více jsme se ale tlačili do útoku a nakonec jsme z brejku dostali gól. V závěru už nám jen trochu zvedl náladu kontaktní gól v poslední minutě. Já si ale myslím, že jsme byli lepší a měli jsme vyhrát.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
M. Horáček [-] - L. Novák [-] , O. Janovec [-] , R. Mráz [-] (70. J. Černý [-] ) , J. Jílek [-] - J. Hubálek [-] , M. Ruda [-] , D. Lončík [-] , J. Holý [-] - D. Marek [-] (50. L. Honzík [-] ) , M. Bureš [-]

TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - M. Volf [-] , V. Holý [-] , J. Havránek [-] , P. Janout [-] - K. Dýdek [-] , L. Dýdek [-] (46. P. Šnebergr [-] ) , M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] - P. Kasl [-] , J. Pařízek [-] -

ŽK: 14. M. Ruda - 16. L. Dýdek .
Místo: Studánka. Počet diváků: 32. Rozhodčí: Friedenberger Karel - LIPCHAVSKÝ Jaromír (N), ŠETLÍK Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.