4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice přejely Sulislav a dotahují se na Planou a Stráž


Branky


0

Poté, co si Kšice poměrně hladce poradily se Sokolem Sulislav se dotáhli v tabulce na svého jediného přemožitele, tedy Sokol Stráž společně s týmem FK Planá, což jsou vlastně největší favorité na titul. To je pro Kšice rozhodně dobrá vizitka, zatím totiž hrají s velkým přehledem a v dobré pohodě. Zatím nezadrhly v jediném případě, až na, již zmiňovaný zápas se Stráží, ve kterém ale soupeře také potrápily. Zkrákta si jdou za svým a ukazuje se, že nejspíš v boji o medaile budou mít také, co říci. To Sulislav po další prohře klesá ke dnu. Má opačnou bilanci než Kšice, dokázala totiž vyhrát pouze jednou, když vyprovodila za hřiště Erpužice. Avšak to ji stačí pouze na to, aby mohla bojovat o záchranu se Sedlištěm a Přimdou. Z předposledního místa totiž daleko pokukovat nemůže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice si šly za svým, ale vedení jim zajistil až gól do šatny

Kšice si šly od začátku za svým. Byly lepší a měly více za hry. Opět ale hrály ve velké pohodě a trpělivě. Zbytečně hru neotevíraly a nikam se přehnaně netlačily. To Sulislavi vyhovovalo a dlouho se držela. Také dokonce měla pár dobře rozjetých protiútoků, ale nic vážného. Vedla si velmi dobře, také se neukvapovala a věděla, že šanci bude mít jedině, když bude trpělivá. Už se zdálo, že menší nápor soupeře udrží až do kabin a bude se moci radovat z prozatímního vyrovnaného stavu, ale nakonec rozhodl gól do šatny, který poslal Sulislav do kolen. Ve čtyřiačtyřicáté minutě se prosadil Ivan Šetlík, který rozjásal domácí diváky, spoluhráčům dodal důvěru a poté už nebylo, co řešit. 

Sulislav padla a Kšice si do ní ještě párkrát koply

Sulislav namísto dotahování však ztratila chuť a od té doby byla naprosto nevýrazná. Kšice si vytvářely i přes pohodové tempo mnoho šancí a klidně mohli i atakovat desítku, kdyby jim k tomu navíc štěstíčko trochu přálo, ale nakonec ji musel stačit menší rozdíl. O první navýšení vedení se postaral v úvodu druhé desetiminutovky druhé půle Pavel Kaprhál, na jehož střelu z pětadvaceti metrů do šibenice neměl brankář šanci dosáhnout. O další gól si navíc Sulislav řekla sama, když hostující obránce zbrkle přihrával a našel pouze Kamila Dýdka, který si narazil balón se spoluhráčem a pronikl do vápna, odkud v dobré pozici našel ještě lépep ostaveného Domninika Bednáře, který zvyšoval na 3:0 prakticky gólem do prázdné brány. V závěru už pak jen sám Kamil Dýdek zvýšil na konečných 4:0 a bylo rozhodnuto. Podle očekávání tak zůstaly body doma a Sulislav odjíždí s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Považuji to za velmi dobré utkání. My jsme byli celou dobu lepší. Všechny góly padly po dobrých a pohledných akcích. Takže jsem rozhodně spokojeni, soupeře jsme přehráli prakticky ve všem a byli jsme celý zápas lepší. Jeho nakopávané balóny jsme si pohlídali. Hráli jsme kombinačně a po zemi. Jediné, co mě mrzí je koncovka, která fungovala tak na padesát procent. Ale dojem z utkání nám to rozhodně už nezkazí.

TJ Sokol Sulislav
Libor Gebert (Sokol Sulislav): V první půli jsme se ještě tak nějak drželi. Domácí měli asi dvě šance, které náš brankář dokázal chytit. Ve zbytku utkání už se domácí prosazovali více a přidali další tři góly. Pár šancí jim ještě náš brankář zneškodnil, ale myslím, že byli asi po celou dobu lepší. Byli bojovnější a fyzicky na tom byli také lépe.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - M. Kövary [-] , V. Holý [-] , P. Kaprhál [-] , M. Volf [-] - L. Dýdek [-] (79. P. Šnebergr [-] ) , M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] , J. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] , D. Bednář [-] -

TJ Sokol Sulislav
R. Propper [-] - V. Rejman [-] , J. Mička [-] (46. L. Do Manh [-] ) , L. Laudát [-] , M. Bouzek [-] , L. Gebert [-] , K. Hanzlík [-] , M. Řezníček [-] , J. Plešinger [-] , M. Krištofovič [-] , P. Hlavin [-]

ŽK: 54. M. Šetlík , 65. P. Kaprhál .
Místo: Kšice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Valenta Martin - KASL Petr (N), KRIŠTOFOVIČ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.