Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice nečekaně vysoko deklasovaly Damnov


Branky


0

Když se asi podíváte do výsledkové listiny a jako první uvidíte, že Kšice ovládly utkání s Damnovem v poměru 7:0, asi se Vám na chvíli zastaví dech a budete si myslet, že jste se překoukli. Po chvíli zjisíte, že nikoli a budete si myslet, že je to překvapení kola, nebo alespoň nejnečekanější výsledek. To už můžete posoudit sami, já Vám ale garantuji, že se Vám dech rozhodně nezastavil naposledy. Celé kolo bylo plné překvapivých a zajímavých výsledků. Teď už ale k tomuto utkání. Kšice a Damnov. Favorit byl jasný, Kšice jsou velmi dobrý tým, ale Damnovu začátek sezóny vyšel bravurně a zatím na něj nikdo nestačil. Přesto by nebylo až takovým překvapením, kdyby uspěli domácí, ale to, že porazí Damnov v poměru 7:0 nečekal asi nikdo. Kdo ví, kde byl v damnovském týmu problém? Byly Kšice o tolik lepší, nebo hosté tak špatní? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice Damnov jasně přehrávaly, ale branky se stále nemohly dočkat

Už od první chvíle byli domácí lepší. Damnov se vůbec nechytil od začátku ztrácel. Kšice se ale dlouho nemohly prosadit, přitom šancí měli plno. Hned čtyřikrát šel domácí hráč sám na brankáře, ale situaci nedokázal úspěšně vyřešit. Dlouho se tak stav neměnil a nenabuzený Damnov tak stále živil naději, i když už mohl prohrávat klidně 6:0, nebo 7:0. Nakonec ale domácí dokázali svou impotenci překonat, avšak je pravda, že trochu se štěstím. Miroslav Šetlík si všiml, že je brankář hodně vepředu a tak ho z dvaceti metrů prostě jen překopl. To zbývalo do konce půle už jen něco málo přes minutu, a tak první půle už nic nenabídla.

Skvělý vstup, výborné střídání a šest zásahů, to jsou radostné chvíle Kšic

Již v nadpisu pro druhý poločas jsem zmínil, že Kšice měli perfektní vstup do druhé půle. Jaký? Kamil Dýdek se svým bratrem Lukášem rozehráli a perfektní kombinací a rychlými narážečkami se dostali skrz soupeřovu defenzivu až před bránu, kde neměl starší z bratrské dvojice, Lukáš Dýdek, problém dostat balón střelou k tyči za záda Stanislava Hese. Po druhé inkasované brance hosté úplně odpadli a pak už nebyl pro Kšice problém utkání dovést k vítěznému konci. Na další zásah se poté muselo čekat dalších deset minut, než vzal vše na sebe Ivan Šetlík a propálil, co mu stálo v cestě. A pak se s brankami roztrhl pytel. O chvíli později zvyšoval už na 4:0 Kamil Dýdek. Za dalších pár minut už podruhé v utkání propálil Hese Lukáš Dýdek a pátá branka byla na světě. Poté domácí vystřídali a na hřiště vpustili namísto Dominoka Bednáře Petra Šnebergra. Tomu stačilo něco máo přes minutu na hřišti a hned se prosadil. Petru Šnebergrovi stačilo pouze jednou se dotknout balónu a dostal míč za brankáře Hese. O pár minut déle pak přidal ještě jednu, už poslední branku Kamil Dýdek a bylo hotovo. Domácí v poslední desetiminutovce výrazně polevili a nikam už se netlačili. Výsledek 7:0 už se jim zdál nejspíš dostačující.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Jan Janout (Sokol Kšice): Soupeř přijel asi hodně oslabený, protože byl od začátku odevzdaný. My jsme ho k ničemu nepustili a ani se nedostal na dostřel naší branky. Nylo jen otázkou času, kdy se střelecky prosadíme. Z naší strany byl první poločas takové střelecké trápení. Ve druhé půli se to ale zlomilo, soupeř úplně odpadl a otázkou jen bylo, kolik vyhrajeme.

TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl (Sokol Damnov A): Dostali jsme sedm gólů. Soupeř byl jasně lepší, my jsme neměli úplně optimální sestavu. A nakonec jsme byli rádi, že jsme dostali jen sedm branek. To je asi tak vše, co bych k tomu chtěl říct.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - J. Havránek [-] , M. Volf [-] , M. Kövary [-] , V. Holý [-] - L. Dýdek [-] , M. Šetlík [-] , J. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] , D. Bednář [-] (68. P. Šnebergr [-] ) -

TJ Sokol Damnov
S. Hes [-] - M. Drozda [-] , K. Duda [-] - P. Kolář [-] , J. Lancígr [-] (46. P. Butorka [-] ) - P. Vácha [-] , E. Šály [-] - O. Šebor [-] , T. Majerčík [-] , J. Dietl [-] , J. Procházka [-]

ŽK: 34. K. Dýdek , 37. D. Bednář , 43. I. Šetlík - 35. J. Lancígr , 41. J. Dietl .
Místo: Kšice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - KASL Petr (N), FUCHS Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.