3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra vstala z mrtvých a poprvé slaví tři body, pomohl ji k tomu nováček soutěže ze Sedliště


Branky


0

Poté, co Sedliště maličko pozlobilo Planou a dokonce si i poradilo s Konstantinovými Lázněmi bylo v souboji proti zatím nevýrazným Erpužicím mírným favoritem. Domácí totiž navázali na neuspěšnou sezónu z minulého roku a prohráli první dvě utkání s Kšicemi a poté s Damnovem. Staré Sedliště ale erpužické hřiště moc nezná a domácí se na toto utkání dokázali lépe vyspat. Erpužice doslova vstaly z mrtvých a dokázaly si se Sedlištěm poradit a o jeden gól ho tak předehnat i v tabulce průběžnho pořadí. Domácí vyhráli překvapivě 3:0. Otázkou však je, zda si tím zadělali na lepší časy, nebo se jejich vítězná vlna ztratí už příště v Sulislavi. Tam by la výhra měla být povinná. Staré Sedliště bude muset čelit těžšímu soupeři. Na jeho hřiště zavítají Kšice, ale uvidíme, zda dokáže lepší soupeř Sedliště více nabudit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Erpužice se oproti předchozím zápasům zvedly a Sedliště přehrávaly

Staré Sedliště bylo v úvodu na hřišti až tím druhým týmem. Erpužice se dokázaly na utkání kvalitně připravit a soupeři rozhodně nehodlaly dát nic zadarmo. Měli navíc i dobrý úvod a už po dvanácti minutách šli do vedení. Domácí vyšachovali obranu soupeře a na konci přesně do volného prostoru zakončoval Michal Šťastný. I nadále byli domácí jasně lepší a vytvářeli si velké množství velmi nadějných šancí. Například Filip Tesř šel v jednu chvíli sám na brankáře a trefil pouze tyčku. Ale to nebylo rozhodně vše. Nakonec se ale domácí dočkali v první půli ještě jednou, když opět vypracovali po dobré kombinaci prostor pro zakončujícího, tentokrát pro Filipa Tesaře, který se už nemýlil. Víc už ale první polovina nepřinesla a do šaten se tak odcházelo za stavu 2:0.

Sedliště tlačilo, ale marně

Ve druhé půli byli zpočátku jasně aktivnější a bojovnější hosté, kteří soupeře přehrávali a dokázali ho dostat pod tlak. Také si vytvořili pár šancí, které ale všechny zahodili a tak si Erpužice stále držely slibné vedení. Kdo ví, kterým směrem by se utkání odvíjelo, kdyby bylo Sedliště produktinější. Ale to se nestalo, jeho naději definitivně rozdrtila další branka domácích. V jedenasedmdesáté minutě kombinovali hosté na vápně a jednu z jejich přihrávek vystihl Lurie Bordeniuc, který následným zamířením a přesným zásahem definitivně rozhodl o vítězy. Navíc sudí o čtyři minuty déle vyloučil sedlišťského obránce Tattana a hosté už se v deseti ani na nic nezmohli. Jiskra už si tak i přes vyloučení Tesaře v závěru v poklidu došla pro vítězství za tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Erpužice
Miroslav Ridoško (Jiskra Epružice): Ohodnotil bych to na výbornou. Vyhráli jsme 3:0, což byla proti nováčkovi soutěže taková povinnost. V první půlce jsme je zmáčkli a zajistili jsme si vedení. V té druhé nás zpočátku trochu přehrávali, ale my jsme poté přidali na 3:0 a byl to už hotové.

TJ Staré Sedliště
(Staré Sedliště): Staré Sedliště se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Jiskra Erpužice
A. Havel [-] - T. Klimeš [-] , M. Šustr [-] , R. Kořínek [-] , F. Kasl [-] - F. Tesař [-] , M. Kovačka [-] , M. Šťastný [-] , K. Novikov [-] , V. Křelina [-] - L. Bordeniuc [-]

TJ Staré Sedliště
Z. Parkos [-] - O. Rožumberg [-] (71. J. Čubr [-] ) , W. Tattan [-] , D. Zavacký [-] (40. J. Marek [-] ) , M. Vokurka [-] - V. Pešek [-] , M. Pažountka [-] , P. Kotva [-] , M. Patočka [-] - P. Dvořák [-] (46. P. Dvořák [-] ) , P. Fojtíček [-]

ŽK: 16. T. Klimeš , 85. F. Tesař . ČK: 89. F. Tesař - 75. W. Tattan .
Místo: Erpužice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hromka Pavel - ŠEVČÍK Jan (N), ZAVACKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.