0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Lomu je zatím k nezastavení, neodolaly mu ani Kostelecké hradby


Branky


31. M. Stec , 44. D. Roček
0

Nováček soutěže sice v prvním kole zásluhou čtyřgólového Stece a perfektního výkonu brankáře Bendy vyhrál celkem jasně, 4:1, ale proti Studánce rozhodně lepší nebyl a v utkání měl velké potíže, ale i štěstí. Takže se od něj na hřišti Kostelce rozhodně žádné zázraky nečekaly. Vždyť Sokol Kostelec je jedním z nejlepších týmů celé soutěže a rozhodně se nenechá nikým snadno přemoci. Podle všeho tak měl první utkání zvládnout v domácím prostředí za tři body. To se ale nestalo, vůbec se mu nedařilo a Lom díky dvěma vydřeným zásahům slaví další tři body a v OP ještě porážku nepoznal. Uvidíme, zda to v příštím kole změní zatím nevýrazná Přimda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl gól do šatny

Diváci v Kostelci sledovali v sobotu podvečer poměrně vyrovnané utkání svého týmu a nováčka soutěže z Lomu, který táhnou dvě obrovské osobnosti, na kterých většina týmů pohoří, útočník, kanonýr, hvězda týmu, chladnokrevný zabiják, Marin Stec, postrach všech brankářů a obran a na druhé straně hřiště pak betonová zeď, neprůstřelná vesta lomského těla, brankář Patrik Benda. Pokud ale většinou zvládnete ukočírovat tyto dva, nemusíte už být tak daleko od výhry. Problém byl však v tom, že Kostelec zkrátka neměl svůj den, vše se mu dařilo tak napůl, chvíli hrál dobře, chvíli Lom i přehrával, a o pár minut déle už kupil jednu chybu za druhou. A to je potom těžké. Dlouho se však držel bezgólový stav, ale nakonec to v jedenatřicáté minutě prolomil, hádejte kdo? Ano, Martin Stec. Hosté sehráli překvapivě rychlý aut, po němž obdržel hostující kanonýr přihrávku za obranu a z malého vápna prostřelil gólmana. Domácí poté trochu zapnuli, ale na druhé straně zase narazili na skálu jménem Benda. Zkrátka nezvládli dvě nejdůležitější úlohy a byli za to potrestáni další, velmi důležitou, možná i klíčovou, brankou. Díky rohovému kopu se totiž na zadní tyči prosadil Daniel Roček gólem do šatny.

Velmi sporné rozhodnutí sudího už utkání neovlivnilo

Ve druhé půli se opět oba celky střídaly na balónu a snažili si vytvořit nějaké šance. Domácí využívali zejména dvojici středopolařů, Honzíka a Kertyse, zatímco Lom vyrukoval proti soupeři s taktikou balónu za obranu na Stece. Avšak střelecky se nikomu nedařilo. Poté ale, zhruba v pětašedesáté minutě bylo rušno v kosteleckém vápně, když si domácí obránce vyšlápl tvrdým zákrokem na soupeřova útočníka. Většina přítomných by asi odpískala faul a následně nařídila pokutový kop. Sudí se však rozhodl nechat hru plynout, čímž si hosty velmi znepřátelil, protože tato branka mohla rozhodnout. Avšak litovat nakonec už nemuseli, protože Kostelec se beztak prosadit v už nudném závěru nedokázal a body tak putovaly do Lomu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): My jsme měli dnes takový ten den, kdy se nic nedaří. Nemohli jsme se dostat do tempa, navíc jsme s překvapením zjistili, že nejsme schopni zahrát do útoku bez jediné absence, chyběl nám vlastně jeden útočník a my jsme byli poloviční. Dnes to nešlo, ale přesto jsme nebyli horší a chvílemi jsme soupeře i přehrávali. Ale soupeř využil svých šancí a my jsme prostě prohráli, to se stane.

TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich (Sokol Lom u Tachova): Myslím, že na rozdíl od našeho předchozího vítězství, jsem tentokrát rozhodně nebyli horším týmem a vítězství jsme si zasloužili. Musím ale vyzdvihnout výkon brankáře Bendy, který nás v závěru opět parádně podržel. Pro nás byla důležitá první půle a gól do šatny. Ve druhé už jsme si to pohlídali a máme další tři body, což je perfektní začátek.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] - - L. Florián [-] , L. Touš [-] , M. Hakel [-] , D. Kertys [-] , J. Soustružník [-] (55. R. Průcha [-] ) , J. Pešík [-] , L. Netrh [-] , P. Masař [-] , L. Honzík [-] , M. Steiner [-] (46. R. Kozák [-] )

TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - M. Hanus [-] , J. Krét [-] , S. Samek [-] , J. Pich [-] - M. Pich [-] , A. Karas [-] , L. Medek [-] - M. Stec [-] , D. Roček [-] (83. T. Mareš [-] ) - M. Němec [-]

ŽK: 44. M. Steiner , 86. R. Průcha - 42. L. Medek , 61. M. Stec .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Loukota Petr - BEZVODA Václav (N), BURIÁN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.