0:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá nezaváhala ani napodruhé a bez inkasované branky ladně si kráčí za prvním místem


Branky


0

Asi nejfavorizovanější celek na titul nezaváhal ani napodruhé. Planá porazila Sulislav 4:0, stejně, jako v předchozím kole Sedliště a bez problémů zatím zápasy proklouzává do čela tabulky. Sulislav vlastně neměla šanci, Planá opět ukázala své zkušenosti a se Sulislaví si v poklidu poradila. Oba týmy se tak pohybují s opačnu bilancí a na opačných pólech tabulky, zatímco Planá je bez ztráty bodu v předních řadách, Sulislav zatím žádné nezískala a trápí se blízko u dna. Tak uvidíme, zda na tom něco změní další kolo, ve kterém Sulislav vyrazí k dalšímu těžkému zápasu do Lázní a do Plané dorazí zatím velmi silná, avšak neefektní Studánka, která ne body zatím taé čeká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sulislav dlouho překvapivě odolávala

V první půli se dlouho muselo čekat na ěco zajímavého. Planá se nikam netlačila a nechala spíše útočit Sulislav, ale k ničemu ji zase moc nepustila. Hrála disciplinovaně a systematicky, nechala stále slabšího soupeře se ještě více unavovat a z toho pak mohla těžit ve druhé půli. V té první tak i přes několik málo šancí na obou stranách branka ještě nepadla, ael o to více se diváci mohli těšit na tu druhou.

Drtivá převaha Plané a smetení soupeře ze hřiště

Planá už ve druhé polovině ale soupeře k ničemu nepustila a hned od začátku to vzala do vlastních rukou. Brzy se přesně trefil Daniel Kloužek a domácí vedli 1:0. Poté hosté ve svém úsilí maličko polevili, ale stále Sulislav drželi na uzdě. Zhruba v šedesáté minutě ale zapli naplno a drtivým způsobem rozhodla o utkání. To byla smršť a Sulislav neměla šanci se proti ní udržet. V jedenašedesáté minutě se ujal pokus Dominika Sovky. Ve čtyřiašedesáté pak přesně pálil Radek Pánek a o čtyři minuty déle se prosadila také nová posila hostů Giuseppe Lanfranchi. A bylo rozhodnuto. Planá už se nadálenikam netlačila a hosté, kterým scházela už i nejmenší naděje se potáceli ke dnu. Více už druhá půle ale, co se brankových zápisů týče, nenabídla a tak si Planá opět vylepšila skóre a konto dalšími třemi body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
(Sokol Sulislav): Sulislav se k utkání zatím ještě nevyjádřila.

FK Planá
(FK Planá): Planá se k utkání zatím ještě nevyjádřila.



Sestavy


TJ Sokol Sulislav
R. Propper [-] - J. Plešinger [-] , V. Rejman [-] (26. M. Ichnatoyla [-] ) , J. Zika [-] , L. Mička [-] , L. Laudát [-] (65. M. Brzica [-] ) , M. Řezníček [-] , K. Hanzlík [-] , L. Gebert [-] , M. Bouzek [-] , P. Hlavin [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - T. Tonka [-] , J. Kopča [-] , D. Sovka [-] , L. Švejda [-] - G. Lanfranchi [-] , D. Sovka [-] (70. F. Šatra [-] ) , R. Pánek [-] (65. V. Lafata [-] ) , P. Brožíček [-] (75. V. Popelka [-] ) - T. Vomáčka [-] , D. Kloužek [-]

ŽK: 50. P. Hlavin - 60. P. Brožíček , 67. G. Lanfranchi .
Místo: Sulislav. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Uhlíř Jan - MIČKA Jan (N), VEJVODA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.