Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Boru A pomohli rezervě porazit Jiskru


Branky


0

Bor A završil svou sezónu už odpoledne, a tak mohli jeho hráči pomoci k večeru své rezervě, kteoru čekal poslendí zápas sezóny s Jiskrou Třemešné. A pomohli opravdu výrazně. Na hřišti byli hodně vidět a zejména díky nim vedl Bor po třiačtyřiceti minutách 3:0. Pak sice Jiskra snížila a ve druhé půli tlačila na pilu, ale to už jí bylo v podstatě k ničemu. Kontaktní branky se dočkala až v poslendní minutě, a to už bylo pozdě. A tak je jasné, že nakoenc skončí sezónu na pátém místě. Pro Bor už ale výhra nic neznamená. Pouze se přiblíží desáté Plané. Oba týmy tak uvidíme v příští sezóně zas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bor v podstatě rozhodl už v první půli

Bor na poslední utkání roku trochu posílil o někteér hráče z A-týmu a na hřišti to bylo od začátku znát, Bor měl navrch a projevil to také střelecky. Už v sedmé minutě se po samostané akci trefil Jiří Stránský a Bor vedl 1:0. I nadále měl ale domácí tým navrch a ve dvaadvacáté minutě se po přesném přímém kopu Víta Kalčíka dostal zaslouženě do dovubrankového vedení. Ani to Jiskru neprobralo, a tak Bor dále tlačil na pilu a ve čtyřiatřicáté minutě se dočkal další trefy. Střelou z úhlu se dokázal prosadit Lukáš Pták a bylo v podstatě rozhodnuto. Jiskru sice ještě rochu vrátilo zpět do hry následné snížení Radima Ebenhöh, ale více už se v první půli nestalo, a domácí tak vedli o dvě branky.

Pozdní kontaktní branka nepomohla

Ve druhé půli ale dokázal Bro udržet zápas ve svých rukách. Jiskra sice vždy měla chvíle v nichž bojovala o další snížení a šanci na vyronvání, ale všechny tyto chvilkové tlaky Bot zažehnal a po celou půli dokázal držet zápas pod kontrolou. nedůsledný byl pouze jednou, a to až v poslední minutě utkání, v níž už jen neúčelně snížil na konečných 2:3 Vlastimil Novotný. Více už se ale nestalo, a tak domácí tým nakonec překvapivě vyhrál v poměru 3:2 a se sezónou se loučí vítězstvím za tři body, Jiskra odjíždí s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor B
František Pták: Zápas byl hodně vyrovnaný. Zpočátku nám hodně pomohli hráči A-týmu, kteří nás trochu posílili. Ti nás dostali do vedení 3:0 a pak už jsme měli v podstatě celý zápas pod kontrolou. Zápas byl vyrovnaný, soupeř nějaké šance ještě měl a chvíli měl i navrch, ale my už jsme si zápas pohlídali.

TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: Třemešné se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - R. Bláha [-] , J. Stránský [-] , V. Boško [-] , J. Pokorný [-] , V. Kalčík [-] , F. Pták [-] , F. Fikar [-] , L. Pták [-] , R. Mikulička [-] , V. Hlaváč [-]

TJ Jiskra Třemešné
K. Rezek [-] - R. Turek [-] - M. Šmehyl [-] , J. Drgáč [-] , T. Veselý [-] , M. Malich [-] , K. Ebenhöh [-] , P. Duraj [-] , V. Novotný [-] , R. Ebenhöh [-] , L. Kubena [-]

Místo: Bor. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petrášek Jan - ČÍŽEK Ladislav (N), ALTMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.