Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpísty nastoupily bez lídrů a Kladrubským podlehly


Branky


38. M. Dvořák , 78. R. Táborek - 3. M. Havránek , 25. P. Kotlár (p.) , 29. J. Havránek , 53. T. Kasl , 67. J. Dvořák (vl.) , 82. T. Kasl , 84. T. Kotlár
0

Velmi povedená sezóna Trpíst nakonec končí až příliš hořce. Nejen, že přišel Sokol o herní pohodu a formu celkově, ale ke konci sezóny ho trápilo mimo špatných výsledků také hodně zraněných hráčů, nevyjímaje největších tahounů týmu, takže se stalo to, že nemohli do posledního utkání zasáhnout Jakub Wintrle, René Táborek a k tomu byly Trpísty bez brankáře, kterého musel zastat Martin Hyťha. V první půli dokázaly ještě trochu osupeři vzdorovat, ale ve druhé definitivně odpadly a čekala je nepříjemná kanonáda Kladrub. Pro Sokol končí sezńa opravdu smutně a navíc přišli i o šesté místo, které nyní patří bodově stejně úspěšným Kladrubům. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpísty začaly v deseti a soupeř toho využil

Zraněním hodně oslabené Trpísty musely utkáníz ačít jen s deseti hráči, tedy devíti v poli a Martinem Hyťhou v brance. Kladruby proto byly od začátku lepší a svou převahu dokázaly znázornit také střelecky. Už od třetí minuty totiž po zásahu Matěje Havránka vedly, což jim na konpačky rozhodně dodalo klid. Ještě více si však mohli oddechnout zhruba těsně před půlhodinou hry, když se trefil díky penaltě nejprve Peter Kotlár a vzápětí definitivně rozhodl Jaroslav Havránek. Trpístům nebylo pozdější doplnění o jedenáctého hráče vůbec ni platné. Stále ztrácely a souepř měl vše pod kontrolou. Přesto ale dokázal ještě v závěru poločasu zápas trochu zdramatizovat zase Mirosalv Dvořák, který snížil gólem do kabin na 1:3, což byl po půli konečný stav.

Trpístským došly síly a Kladruby zahájily kanonádu

Sokolu však ve druhé půli velmi rychle došly síly a nejspíš, nebo možná určitě, také motivace. Velmi rychle totiž zvýšil na 4:1 Tomáš Kasl a od té doby už ani nebylo, oč hrát. Domácí se snažili posledí zápa nějakým způsobem dokopat do konce a Kladruby si hrály své a konec si užívali. Čím více domácí nemohli, tím více šancí měli hosté, a proto se s přibývajícími minutami rozdíl mezi týmy stále prohluboval. Njedříve se trefil Jiří Dvořák, a i když později snížil z velkého úhlu Robin Táborek téměř nechytatelnou střelou, závěr byl pro domácí velmi trpký. Trefili se totiž ještě Tomáš Kotlár a ještě jednou jeho jmenovec Tomáš Kasl, a tak nakoenc zvítězili Kladruby hladce 7:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta: My momentálně doplácíme na to, že máme hodně zraněných hráčů, včetně těch nejdůležitějších. Takže jsme sestavu slepili a ze začátku jsme dokonce museli hrát i v deseti, než dorazili jedenáctý hráč. Hra nestála za nic a zaslouženě jsme dostali šišku. Ke konci sezóny už nám chybí asi i šťáva, a nějaká ta pořádná chuť do fotbalu. Jsme opravdu celkem rádi, že sezóna končí.

TJ Kladruby
Matěj Havránek: Poslední zápas se nám podařil výborně. Důležité bylo, že se nám povedlo vstřelit rychlou branku a svůj náskok ještě v první půli navýšit a dostat se do bezpečí. Ve druhé půli jsme chtěli udělat totéž, abychom si výhru ještě pojistili, a to se povedlo. Soupeř pak fyzicky úplně odešel a bylo jen otázkou, kolik branek dáme.



Sestavy


TJ Sokol Trpísty
M. Hyťha [-] - J. Dvořák [-] , P. Modrzewski [-] , R. Táborek [-] , J. Sláma [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , R. Ludvík [-] , J. Kubašta [-] , M. Dvořák [-] , P. Braha [-]

TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - V. Kučera [-] , R. Valena [-] , J. Havránek [-] , P. Kotlár [-] , J. Šimek [-] - T. Kasl [-] , L. Kotlár [-] (64. P. Ganobjak [-] ) , J. Šrámek [-] (46. P. Kadlec [-] ) , M. Havránek [-] - T. Kotlár [-]

ŽK: 25. J. Kubašta , 51. M. Dvořák , 62. M. Hyťha .
Místo: Trpísty. Počet diváků: 56. Rozhodčí: Friedenberger Robert - KUBAŠTA Stanislav (N), KAISER Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.