Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník se zachránil v přímém souboji, sestupuje Brod


Branky


0

Pokud nebudeme počítat již nehrající Kokašice, tak se v sobotu utkaly v přímém souboji dva nejhorší týmy soutěže, které si to rozdaly o to, který z nich se zachrání. Tento souboj nakoenc ovládl v této pozici zkušenější Baník Zadní Chodov, který nakonec porazil Brod 3:1 a s předstihem jednoho kola rozhodl o tom, že sestupujícím týmem se stane Brod. Teď už tedy vše záleží jen na tom, zda budou mít zájem o postup týmy z nižších soutěží. Pokud se tedy uvidíme s Brodem v příštím kole naposledy, přejeme mu hodně štěstí v nižší soutěži. A s Baníkem se budeme zase těšit na nadcházející sezónu, snad už v lepší formě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník začal ve velkém tempu a rychle se dostal do lepší pozice

Slátaný Baník věděl, že musí zabojovat a zvíětzit, protože se o jeho sestupu, či nesestupu rozhodovalo právě v tomto utkání. Proto do zápasu na svém hřišti vlétl naplno a od začátku hrál ve velkém tempu a souepře přehrával. Navíc se mu podařilo udělat ten veledůležitý krok v podobě rozvlnění sítě, a tak už v sedmé minutě po zásahu Jana Fidlera vedl 1:0. V osmnácté minutě navíc navýšil jeho vedení ještě Marek Danko a Chodov byl ve skvělé pozici, vše měl ve svých rukách a věděl to. Proto se také vzápětí rozhodl trochu polevit a zápas spíše jen kontrolovat, ale Brod si v podstatě nebyl schopen nic moc vytovřit a Baníku tak jeho roli výrazně usnadnil. Pro domácí tým nebylo problémem svůj náskok udržet do konce poločasu a zůstat tak ve slibném vedení.

Baník trochu srazila červená pro Pikla

Ve druhé půli se praktikoval prakticky stejný způsob hry, Baník v podstatě bránil a držel dlouho balón a o snížení se snažící Brod byl valstně úplně bezzubý a příliš si toho nevytovřil. nepomohlo mu nakonec ani vyloučení Eduarda Pikla v sedmdesáté minutě, a dlouho to vypadalo, že už snad ani branky padat nebudou. Ještě pět minut před koncem vedl Chodov 2:0 a bylo rozhodnuto, Brod už nemohl nic dělat a nic na tom nezměnil ani otevřený závěr utkání, v němž nejprve ještě zvýšil minutu před koncem Jan Zajíček a chvíli po něm zase ještě snížil kapitán hostí Václav Křehlík. Baník tak nakoenc zvítězil 3:1 a třemi body rozhodl o své záchraně a o neúspěšné sezóně Brodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě: My jsme před utkání museli látat sestavu a nakonec jsme byli jen přesně v jedenácti lidech. Přesto jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli. Potvrdili jsme své zkušenosti s tím zachraňováním se na poslední chvíli a opět jsme se udrželi, za což jsme pochopitelně velmi rádi.

FK Brod nad Tichou
Ladislav Kopáček: Neřekl bych, že jsem byli horším týmem, jen jsme opět nedávali své šance, kdežto soupeř potrestal prakticky vše. Navíc nás vůbec nepodržel brankář, který se podepsal pod všemi třemi brankami. Je to velká škoda, myslím, že jsme na body měli, ale bohužel jsme prohráli a v sestupovém pásmu už zůstaneme. Bohužel, na branku potřebujeme mraky šancí, a na to jsme letos doplatili.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
M. Mazanec [-] - J. Zajíček [-] , T. Sádlík [-] , F. Řezábek [-] , E. Pikl [-] , L. Květoň [-] , J. Květoň [-] , J. Kurčík [-] , R. Földési [-] , J. Fidler ml. [-] , M. Danko [-]

FK Brod nad Tichou
J. Burián [-] - A. Ulbrich [-] , F. Janda [-] , D. Novák [-] , Z. Pytlík [-] , M. Bernas [-] , V. Křehlík [-] , L. Kubalík [-] (56. M. Majer [-] ) , P. Kutílek [-] , M. Hišem [-] , L. Kopáček [-]

ŽK: 65. E. Pikl , 75. L. Květoň , 85. J. Květoň - 60. M. Hišem . ČK: 70. E. Pikl .
Místo: Zadní Chodov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠIMEK Jakub - MAZANEC Radek (N), KOPÁČEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.