Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji patřícím mezi "klidné dohrávky" Lesná vyklepla Kšice


Branky


0

Slovním spojením "klidné dohrávky" pochopitelně není myšleno nic takového, jakožeby se snad zápas jen bez absence snahy a chtíče po hře zbytečně dohrával, ale to, že oba soupeři už patří k těm, které o postup spíše bojovat nemohou a už na něj asi ani nepomýšlí, ale zároveň k již záchráněným. Přesto je slovní spojení stáel asi trochu zavádějící, jelikož motivace zápasu nechyběla, absenci jiných faktorů totiž nahradil fakt, že se jednalo v podstatě o tabulkové sousedy, a tedy souboj o pozici, která se nakoenc také měnila. Lesná totiž vynesla šesti zásahy soupeře v zubech, v tabulce se mu bodově vyrovnala a na skŕe jej pak dokonce předčila. Momentálně je tedy osmá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice nezačaly špatně, ale po první půli bylo jasno

Zpočátku se hrálo hodně opatrné a vyrovnané utkání, v němž se v typickém souboji seznamovali tabulkoví sousedé. Řekl bych, že trochu dřívě se osmělili Kšičtí, kteří působili na hřišti o maličko lépe, než tým domácích, ale nikoli však nějak výrazně, přesto dostatečně. Ve dvaadvacáté minutě totiž otevřel skóre Pavel Kaprhál a hosté vedly 1:0, což byl pro tak zdánlivě vyrovnaný zápas velmi důležitý krok. Pak se ale hostům začalo vše vymykat z rukou, domácí se snadněji dostávali skrze jejich otevřenější obranu a už o chvíli déle zase vyrovnával Vasil Danko. A už deset minut po Kaprhálově první brance se dočkala Lesná obratu, když jí přiřkl vedení Dominik Tkáč. Dominik Tkáč se do konce půle, přesněji tedy v jejím samotném závěru, trefil ještě jednou, a když mezitím přispěl jednou trefou ještě  také Radek Vavřička, bylo za stavu 4:1 při odchodu do šaten o všem rozhodnuto. Takové zápasy Lesná nepouští.

Kšice bojovaly, ale marně

 Kšice neodehrály špatné utkání, jen jim zkrátka nevyšlo pár rozhodujících minut, několik rozhodujících okamžiků. Ve druhé půli se prezentovaly skvělou bojovností a snahou, ale ta jim valstně nebyla už k ničemu platná. Lesná totiž, jak jsem již zmínil, takovéto zápasy ohlídat umí. Domácí udrželi soupeře v poklidu na uzdě a sami si bez potíží došli pro tři body. V závěru navíc ještě výhru Lesné podpořil zkompletováním hattricku Dominik Tkáč a poslední trefou zápasu v poslední minutě také Vasil Danko, který tak měl v utkání, jak první, tak poslední slovo. Lesná tak nakoenc vyhrála 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Lesná
Zdeněk Uhlík: My jsme nastoupili ve slepené sestavě a chytat musel hráč z pole, i když je fakt, že toho na něj naštěstí moc nešlo. Hosté šli brzy do vedení po nádherné trefě, ale pak jsme se hodně zlepšili a byl z toho nakonec jednoznačný zápas. Kšice už v závěru nemohli ani trefit branku a my jsme to měli hodně snadné.

TJ Sokol Kšice B
Radek Milota: Zápas se mi hodnotí hodně špatně. My jsme byli dvacet minut lepším týmem, ale vstřelená branka nás úplně rozhodila. Hodně jsme se díky ní uspokojili a soupeř nás do kocne půle úplně smetl a rozhodl. Hodně špatně pak hrála záloha, která nestíhala a druhá půle už byla úplně bezvýznamná. Škoda.



Sestavy


TJ Lesná
V. Danko [-] , R. Prexl [-] , R. Danko [-] - M. Goubej [-] , R. Vavřička [-] - V. Danko [-] - M. Gangur [-] , P. Karafiát [-] , M. Baran ml. [-] , D. Tkáč [-] , V. Šesták [-]

TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - V. Berta [-] , M. Bureš [-] , V. Chudáček [-] , A. Smetana [-] - P. Šnebergr [-] (63. K. Friedenberger [-] ) , P. Kaprhál [-] , P. Jankov [-] , N. Škornička [-] - J. Pařízek [-] , P. Flíček [-] -

ŽK: 74. M. Baran ml. , 81. D. Tkáč - 31. V. Berta .
Místo: Lesná. Počet diváků: 28. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - LUPŠA Michal (N), KASL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.