Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zadní Chodov přestřílel rezervu Boru a prozatím unikl sestupové příčce


Branky


8. J. Kurčík , 16. J. Kurčík , 26. J. Kurčík , 33. E. Pikl , 38. E. Pikl , 73. E. Pikl - 35. L. Pták , 89. V. Boško
0

Bor v minulém kole využil posily z A-týmu a to mu ke třem bodům proti Halži stačilo. Nyní však nastoupil bez posil a strádal i v utkání na hřišti úplně posledního celku, pokud tedy nebudeme počítat již odstoupivší Kokašice. Na jeho obranu ale musíme přiznat, že horším týmem na hřišti určitě nebyl a po většinu času i držel balón, ale Zadní Chodov se v protiútocích ke třem bodům doslova prostřílel. Hattrick zaznamenali Pikl i Kurčík a domácí nakonec zvítězili 6:2. Sestupová příčka tak pro tuto chvíli patří Brodu, ale ten má svůj víkendový zápas ještě před sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bor držel balón, ale trefoval se Chodov

Zkušenější Bor působil na hřišti trochu lépe, než Chodov. Sokol držel balón a kombinacemi se pomalu snažil protlačit do šance, ale moc se mu to nedařilo. Přesto měl po většinu času míč na svých nohách. Už v první půli ale rozhodovali jeho chyby a rychlost a přesnost Chodova, který se prosazoval z protiútoků po ztrátách balónů v podání hsotů. V osmé minutě sice jeden z protiútoků ještě brankou neskončil, ale domácí z toho vytěžili alespoň rohový kop, který kriózně stočil rovnou do branky Jan Kurčík. Chodov tedy vedl, ale na hře to nic nezměilo, a Bor hrál dál sovu hru. V šestavdacáté minutě ale unikl Baník znovu a tentokrát už se Jan Kurčík trefil rovnou bez pomoci rohu. A tím tak otevřel brankově poněkud zběsilější závěr poločasu. Z dalšího protiútoku vytěžili domáíc opět roh, který tentorkát Kurčík nasměřoval na hlavu Eduarda Pikla, který zvýšil už na 3:0. Pro o něco lepší Bor to byly kruté rány. Pak sice dokázali hosté alespoň sníížit, když Zouhar našel ve vápně Lukáše Ptáka, který si položil obránce i s brankářem a bez problémů zakončil. Ještě před koncem půle však obešel posledního beka Eduard Pikl, který tak běžel sám na brankáře a jeho svatyni neminul. Po první půli tak bylo rozhodnuto.

Baník si už zápas ohlídal, ale závěr byl hořký

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil ani trochu, a tak měl zápas i podobný průběh. V šestnácté minutě využil dalšího protiútoku Jan Kurčík a zkompletoval tak svůj hattirck. Ve třiasedmdesáté minutě se to samé podařilo také Eduardu Piklovi a za stavu 6:1 už mohl Chodov záaps jen vp oklidu dohrát. A dlouho to také vypadalo, že i dohraje, ale závěru byl nakoenc přeci jen alespoň trochu hořký. Tři minuty před koncem dostal červenou kartu Jan Kurčík, vzápětí ještě snížil Vladimír Boško a v poslední minutě přišel Baník o dalšího hráče, tentokrát o vyloučeného Josefa Květoně. Nebýt toho, mohli domácí slavit ještě o něco více.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě: Po dlouhé době jsme konečně vyhráli. Bor dorazil ve slátané sestavě s půlkou "důchodců", jak se říká. Doufám, že tím nikoho neurazím, nemyslím to nijak špatně (smích). my jsme se rozhodli, že je necháme hrát a budeme více bránit a budeme se chtít prosazovat z brejků. To se povedlo skvěle a zajistilo nám to tři body. Konečně nám vše vyšlo podle představ, tedy až na dvě vyloučení závěru, která nám dojem trochu pokazila.

TJ Sokol Bor B
František Pták: Dnes nejen, že jsme nemohli posílit, ale posílit potřeboval náš A-tým, a tak nám sebral několik hráčů základní sestavy a my jsme dorazili ve slátané sestavě. Přesto jsme nebyli horší, více jsme drželi balón, ale moc jsme si toho nevytvořili. Opět jsme ale dělali hloupé chyby vzadu a soupeř je trestal. Ještě k tomu se nám zranili v průběhu dva další hráči, takže pro nás je tohle utkání velmi negativní po všech stránkách.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - E. Pikl [-] (78. J. Květoň [-] ) , J. Fidler st. [-] (71. J. Zajíček [-] ) , J. Kurčík [-] , F. Richtarík [-] , M. Mazanec [-] , J. Fidler ml. [-] , T. Sádlík [-] , R. Földési [-] , M. Founě [-] , L. Květoň [-]

TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - J. Tejkal [-] , F. Fikar [-] , V. Boško [-] , O. Cimprik [-] , J. Boško [-] , P. Podlipský [-] , L. Pták [-] , R. Mikulička [-] , J. Marcínek [-] , V. Hlaváč [-]

ŽK: 56. J. Kurčík , 81. J. Květoň . ČK: 87. J. Kurčík , 90. J. Květoň .
Místo: Zadní Chodov. Počet diváků: 10. Rozhodčí: Volák Vítězslav - KOČKA Stanislav (N), ŘEŽÁBEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.