Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemešná zabrala ve druhé půli a v Chodově zvítězila


Branky


0

První půle favorizované Jiskře vůbec nevyšla, a Chodov po ní dokonce i vedl o jednu branku. Jenomže ve druhé půli se Jiskra semkla a uchopila utkání do svých rukou a ačkoli to výsledekmožná nevyopadá púříliš přesvědčivě, Jiskra měla vše pod kontrolou. Zápas otočila na 3:1 a kontaktní branku inkasovala až v úplně poslední minutě. Tři body tak zůstávají v Třemešné, která je momentálně ziskem bodů k druhé postupové příčce ze všech nejblíže, ale některé týmy mají ještě utkání k dobru. To Zadní Chodov tak pro další prohru zůstává na opačné straně tabulky a se ztrátou jednoho bodu je na první sestupové příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník zvládl první půli skvěle

Přesto, že dorazil out-sider pouze v jedenácti lidech a opět v úplně odlišné sestavě, jak je u něj už ostatně zvykem, dokázal podat na hřišti v Třemešné perfektní výkon a v první půli byl dokonce i lepším týmem. Jiskra hrála až laxně a soupeře jednoduše nejspíš podcenila, takže měl Zadní Chodov dost prostoru. Bohužel pro něj se však dokázal za celých pětačtyřicet minut trefit pouze jedinkrát, když se po rohu trefil František Richtarík. A tak si do šaten odnášeli i přes výborný výkon pouze jednobrankový náskok.

Baníku došel dech

Druhou půli ale ovlivnilo mnoho faktorů, jako například velké vedro, či nedostatek hráčů, které Baník hodně oslabily a připravily jej o zbytek sil. To Jiskra si mohla v klidu prostřídat a tým tak zase trochu více oživit tam, kde bylo potřeba. Proto už byla ve druhé půli domácí Jiskra jasně lepší a soupeře s přehledem přehrávala a bez vězších potíží dobývala jeho branku. Už v osmapadesáté minutě vyrovnal Josef Marcinek a o deset minut později ho následoval také Tomáš Veselý, který zajistil domácím definitivní obrat. Ve čtyřiasedmdesáté minutě ale ještě pro jistotu přidal třetí trefu Josef Marinek, a tím tak už naprosto rozhodl. Pak už se utkání jen dohrávalo a na výsledku už nemohla nic změnit ani branka z trestného kopu v podání Milana Founě, který ještě v poslení minutě snížil na konečných 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: V týmu Jiskry Třemešné momentálně nemáme nikoho, kdo by spolupracoval s naším webem. Pokud byste tedy někdo z tohoto oddílu měl zájem podílet se několika svými slovy po každém utkání na tvorbě těchto internetových stránek, ozvěte se prosím na můj e-mail: daniel.kot@fotbalunas.cz.

TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě: My jsme první půli sice vyhráli 1:0, ale ve druhé nám zkrátka došle dech a už jsme na to neměli. Jiskra toho dokázala využít, otočila utkání a nic už na výsledku nezměnila ani naše závěrečná branka, škoda. Rozhodla fyzická nepřipravenost, a to, že jsme opět hráli v úplně jiné sestavě, stejně, jako vždy. Dorazilo nás jen jedenáct, Jiskra v klidu prostřídala a my jsme zkrátka byly ze hry.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
K. Rezek [-] - R. Turek [-] - D. Kubena [-] (46. P. Dvorský [-] ) , T. Veselý [-] , V. Novotný [-] , J. Marcínek [-] , R. Ebenhöh [-] , O. Dvorský [-] (71. D. Chludil [-] ) , L. Slavík [-] , L. Kubena [-] , M. Šmehyl [-]

TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - J. Nejedlý [-] , J. Fidler ml. [-] , F. Richtarík [-] , E. Pikl [-] , J. Kurčík [-] , T. Sádlík [-] , J. Sibal [-] , F. Řezábek [-] , M. Founě [-] , J. Květoň [-]

Místo: Třemešné. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Fanfule Adam - ROHLENA Jakub (N), MAZANEC Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.