Z. Pytlík 17. (p.)
V. Křehlík 25.
2:4
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 10:30

22.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brod chtěl moc a nemá nic, dobře rozjeté utkání ztratil


Branky


17. Z. Pytlík (p.) , 25. V. Křehlík - 17. M. Havránek , 47. E. Samko , 76. L. Kotlár , 84. L. Kotlár
0

Brod prožil v utkání dvaadvacátého kola s Kladruby velmi dobrou první půli, v níž otočil nepříznivý vývoj adostal do vedení , které se mupodařilo udržet až do hvizdu sudího na znamení konce první půle, po které tedy vedl 2:1. Kladruby se ale ve druhé zvedly, potvrdily svou kvalitu a utkání v Brodu rozhodly třemi zásahy, které jim zajistily tři body. Ty Brod potřeboval rozhodně o dost více, ale nakoenc se musí smířit s porážkou a zároveň s tím, že se před něj ještě může během zbylých nedělních zápasů dostat Zadní Chodov a dostat ho tak do sestupových vod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskurychlá odpověď penaltou, polo-vlastní zásah a žluto-červená na programu

První půle byla určitě hodně zajímavá, i když v ní bylo pohledného fotbalu k vidění určitě méně. Hodně se dohadovalo a sudí musel rozdat v první půli hend šest žlutých karet. I tak ale diváci viděli mnoho pěkných šancí, z obou stran a pohledé akce. Na obou stranách to sice trochu vázlo v koncovce a zejména na té domácí čaroval skvělý brankář, ale přesto padaly i branky. První se trefily Kladruby, když poslal jeden z hostujících hráčů centr až na roh vápna, kam si naběhl Matěj Havránek, který otevřel skóre parádní střelou z voleje přímo do šibenice. Brod ale dokázal bleskurychle vyrovnat. Hosté museli po chybě zatáhnout za ruční brzdu a faulovat ve vlastním vápně, takže se ještě ve stejné minutě podařilo vyrovnat Zbyňku Pytlíkovi. A tak se hrálo opět od nuly. Ve čtyřiadvacáté minutě se však podařilo s pomocí teči hostujícího obránce dostat Brod do vedení Václavu Křelíkovi, a tento náskok už dokázal Brod v první půli udržet. V závěru však přišel o svého kapitána Aurela Ardeleánu, který dostal po úmyslné hře rukou druhou žlutou kartu a musel zamířit předčasně do sprch, což druhou půli výrazně ovlivnilo.

Kdo chce moc, nemusí mít nic, rozhodla taktická chyba

Kladruby do druhé půle naskočily velmi odhodlaně a už ve druhé minutě poločasu se podařilo Emilu Samkovi stav utkání vyrovnat na 2:2, když zapadla za brankáře jeho pěkná střela z rohu vápna. Kladruby pak měly po celou dobu navrch, ale ve skórování jim bránil výborný domácí brankář, a tak se dlouho hrálo za stavu 2:2. I Brod měl ale své šance, a to ho nakoenc vyhecovalo k obrovské chybě pramenící z velké touhy po vítězství. Svého klíčového obránce totiž poslal do útoku, aby zkusil napínavý zápas rozhodnout, a to Kaldruby potrestaly ve čtyřiasedmdesáté minutě gólem Lukáše Kotlára. Poté musel Brod hru otevřít ještě trochu více, a tak nakoenc inkasoval v závěru ještě jednou, když na konečných 2:4 upravil Lukáš Kotlár. Hosté tak nakoenc zvítězili a překvapení se nekonalo. 



Ohlasy k zápasu


FK Brod nad Tichou
Ladislav Kopáček: My jsme začali hodně aktivně, ale nehrál se příliš pohledný fotbal, spíše to byla taková pošťuchovaná. Postupně se ale obraz utkání lepšil a hrálo se nakonec hezké utkání. Mě osobně se v našem podání líbilo asi nejvíce za všech, které jsme na jaře hráli. Kdybychom proměnili více šancí, mohli jsme i vyhrát. Pak jsme ale udělali taktickou chybu za stavu 2:2, a ta rozhodla v náš neprospěch. Škoda, chtěli jsme asi moc. Každopádně musím všechny pochválit, protože jsme odehráli velmi dobrý zápas.

TJ Kladruby
Tomáš Kasl: První půle byla v našem podání hodně nervózní a padlo i hodně žlutých karet za řeči. My jsme navíc měli smůlu, dostali jsme dva hloupé góly a své šance jsme nedokázali využít. Ve druhé půli se to trochu uklidnilo a začal se hrát fotbal. Trochu nám pomohlo, že sudí vyloučil jejich kapitána. Dokázali jsme je přehrávat a nakonec i zápas otočit na svou stranu, takže můžeme být určitě spokojení.



Sestavy


FK Brod nad Tichou
J. Burián [-] - M. Hišem [-] (40. A. Ulbrich [-] ) , V. Křehlík [-] , Z. Pytlík [-] (65. J. Mlynár [-] ) , D. Novák [-] , M. Květoň [-] , P. Kutílek [-] , L. Kubalík [-] , L. Kopáček [-] , F. Janda [-] , A. Ardeleánu [-]

TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - V. Kučera [-] , R. Valena [-] , P. Kotlár [-] , J. Šimek [-] - M. Havránek [-] , E. Samko [-] (60. J. Šrámek [-] ) , P. Kadlec [-] , L. Kotlár [-] , T. Kasl [-] - T. Kotlár [-]

ŽK: 10. L. Kubalík , 13. D. Novák , 36. A. Ardeleánu , 70. P. Kutílek - 15. R. Valena , 36. P. Kotlár , 60. E. Samko , 88. J. Šimek . ČK: 42. A. Ardeleánu .
Místo: Lom. Počet diváků: 48. Rozhodčí: Uhlíř Jan - KOPÁČEK Radek (N), KAISER Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.