Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže nenechala nic náhodě a rozhodla už v první půli, o neskutečnou podívanou se postarali Trefilík a Mrenka


0

Zeto zápas patřil určitě ke šlágrům kola, ale spíše k těm vyrovnanějším, optrnějším a k těm, v němž příliš branek nepadá. Jeho atraktivita ale nakonec spočinula přesně v opačných končinách. Hrál se pěkný otevřený fotbal, v němž Halže jednoznačně dominivala a týmy se v součtu postaraly rovnou o jedenáct branek při konečném skóre 9:2 pro domácí, kteří tak jasně potvrdili, že jsou odhodlaní porvat se o druhé postupové místo a vzhledem k tomu, že mají na Trpísty ještě zápas k dobru, tak jim to momentálně vychází skvěle. Teď ale zpět k utkání, musíme totiž jmenovat také největší hvězdy utkání, mezi něž jednoznačně patří třeba René Mrenka, který vstřelil hned čtyři góly a vrátil se minimálně prozatím na čelo střelecké tabulky. Přesto ho ale v utkání ještě někdo předčil. O zbylých pět branek Halže se totiž postaral jen jeden jediný střelec, a sice Milan Trefilík. Oba jistě nebudou chybět v naší sestavě kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick už v první půli

Hlaže nehodlala nechat tentokrát nic náhodě a tříbodovým ziskem se přiblížit k vysněnému postupu, a tak do utkání vlétla v obrovském tempu a už ve čtrté minutě ji klid na kopačky přinasl první zásah Milana Trefilíka. Ještě bezpečnější náskok ji pak o deset minut déle zajistil René Mrenka zhruba za dalších deset minut se pak stejnému hráči, René Mrenkovi, podařilo vsítit podruhé a zvýšit na 3:0. A když pak ve třiatřicáté minutě zvýšil už na 4:0 druhou trefou Milan Trefilík, bylo v podstatě rozhodnuto, i když, Jiskra si nehodlala ještě vzdát a po chvíli dokázala zareagovat snížením, o nějž se postaral Johan Grosher-Hansowitz, padesátiletá posila Jiskry pro oto utkání. Tím se ale Halže nenechala zaskočit, dále tlačila na pilu a pro jistotu přidala ještě dva zásahy. Milan Trefilík totiž nejprve zkompletoval hattrick a následně stejný hráč, Milan Trefilík, zvýšil na 6:1 ještě gólem do kabin.

Menší zvolnění stále stačilo

Ve druhé půli Halže maličko polevila, aby pro jisttu trochu pošetřila síly, ale přesto byla stále lepší a aktivnější. Proto se i tak asi po dvaceti minutách trefil Milan Trefilík znovu. A poté Milan Trefilík ještě dokázal na svou trefu navázat šestou brankou, kterou tak konečně završil i ten čistý hattrick. Pak se ale opět dokázala ještě ozvat Halže, když se tentokrát zase prosadil jeden z nejmladších hráčů na hřišti, tedy Oldřich Dvorský. Poslední slovo však měla nakonec přeci jen Halže, když dokázal svůj hattrick v poslední desetiminutovce zkompletovat také René Mrenka. Halže si tak zaslouženě dokráčela pro tři body a minimálně do nedělního zápas Trpíst může slavit návrat na druhé místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Kryštof Horák: Dnes jsme byli jasně lepší, brzy jsme se dostali do vedení a tím jsme se dostali do klidu. Postupně jsme přidávali další branky a žádné drama už jsme nedopustili. Zkrátka jsme si už jen šli pro tří body, a ty jsme získali. Odehráli jsme pěkné utkání, všichni makali a musím všechny pochválit za skvělou práci.

TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: V týmu Jiskry Třemešné momentálně nemáme nikoho, kdo by spolupracoval s naším webem. Pokud byste tedy někdo z tohoto oddílu měl zájem podílet se několika svými slovy po každém utkání na tvorbě těchto internetových stránek, ozvěte se prosím na můj e-mail: daniel.kot@fotbalunas.cz.



Sestavy


TJ Čechie Halže
J. Pýcha [-] - D. Kreml [-] (46. J. Typovský [-] ) , J. Heinzl [-] (55. D. Karmazin [-] ) , J. Korda [-] (64. K. Horák [-] ) , K. Bauer [-] , T. Vávra [-] , T. Ježdík [-] , M. Trefilík [-] , R. Mrenka [-] , L. Kormoš [-] , L. Kormoš [-]

TJ Jiskra Třemešné
K. Rezek [-] - R. Turek [-] - J. Grohser-Hansowitz [-] , O. Dvorský [-] , R. Černý [-] , P. Duraj [-] , M. Malich [-] , L. Slavík [-] , L. Kubena [-] , M. Burian [-] , M. Šmehyl [-]

Místo: Halže. Počet diváků: 56. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - LAZORKA Ladislav (N), ALTMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.