Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 10:30

20.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Brodu padlo dvanáct branek, devět do sítě domácích


0

Parádní podívanou musel nezaujatý divák sledovat na brodském hřišti, kde si to v přestřelce rozdal domácí Brod s hosty z Plané, kteří však měli výrazně navrch, a tak nakoenc ukradli utkání na zajímavosti trochu minimálně tím, že nedopustili žádné drama. Už po první půli totiž vedli o pět branek za stavu 6:1 pro hosty, a tak bylo předem rozhodnuto i přes to, že Brod po šesti minutách vedl. Tři body tak nakoenc připadly dle očekávání Plané, která nakonec zaúřadovalka vítězstvím v poměru 9:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brod začal aktivně velmi rychle, ale ještě rychleji skončil

První pětiminutovka začala pro Brod parádně, domácí byli aktivnější, na soupeře doslova vlétli a nakoenc se po opravdu pohledné kombinaci, kdy Křehlík našel krásnou ulicí skórujícího Martina Květoně, dočkal i prvního vsítění. Pak ale přebrala iniciativu Planá a Brodu už nedala žádnou šanci. Sama si ale vytvářela jednu střeleckou příležitost za druhou a pomalu převracela utkání na sovu stranu. Už v desáté minutě vyrovnal Viktor Kapolka a ve čtrnácté otočil definitivně zápas Zdeněk Häusler. Obratem se ale Planá neuspokojila, a tak útočila dál a trefovala se znovu a znovu. Ve třetí desetiminutovce našli na brankáře recept Viktor Kapolka a Petr Brožíček. V té následující se parádní střelou z voleje trefil už potřetí Viktor Kapolka a následovat ho ještě stačil i Petr Ščasnár. Po první půli tak bylo jasně rozhodnuto.

První se trefil opět Brod

Brod donutilo ve druhé půli prostřídat zranění brankáře, a když už v tom domácí byli, tak vymysleli těch změn rovnou trochu více. A źdánlivě to i trochu pomohlo, protože se už v devětačtyřicáté minutě trefil Václav Křehlík a snížil na 2:6. Žádné drama sice už nehrozilo, ale přesto Planá stále nepolevovala a rozhodla se ve druhé půli soupeře ještě dorazit, a tak přišly další trefy. V tomto pořadí skórovali Martin Kuchař, Lukáš Švejda a Petr Chalupský. Poslední slovo měl ale nakoenc přeci jen, stejně jako první, Brod, když na branku Chalupského bleskurychle odpověděl domácí Lukáš Kubalík. Závěrečná desetiminutovka už se jen dohrávala, a tak nakoenc skončila výsledkem 3:9.



Ohlasy k zápasu


FK Brod nad Tichou
Ladislav Kopáček (Sokol Brod nad Tichou): My jsme byli prvních pět minut aktivní a dokonce jsme se i dostali do vedení, ale od vstřelené branky už jsme na soupeře neměli. Pro druhou půli jsme trochu prostřídali, ale na výsledek to nemělo už žádný vliv. Zápas se jen v poklidu dohrával. Tentokrát jsme na výhru určitě neměli.

FK Planá B
Zdeněk Häusler (FK Planá): Začátek byl strašně rychlý, my jsme hned dostali gól a prohrávali jsme. Pak už jsme byli jasně lepší, oni byli strašně slabí a my jsme mohli dát ještě o hodně více branek. Ještě se jim do toho zranil brankář a pro nás to bylo opravdu snadné. Myslím, že kdybychom nevyhráli, tak by to byla ostuda.



Sestavy


FK Brod nad Tichou
V. Melounek [-] (46. M. Majer [-] ) - . Čermák [-] , D. Novák [-] , M. Květoň [-] , P. Kutílek [-] , P. Jonáš [-] , J. Burián [-] (46. Z. Pytlík [-] ) , J. Mlynár [-] , L. Kubalík [-] , V. Křehlík [-] , L. Kopáček [-]

FK Planá B
J. Butala [-] - L. Švejda [-] , Z. Häusler [-] (33. P. Hlinčík [-] ) , J. Hlinčík [-] , P. Miklas [-] - V. Kapolka [-] (46. P. Chalupský [-] ) , P. Ščasnár [-] , M. Kuchař [-] , R. Havlíček [-] , P. Brožíček [-] (46. J. Bucsuházy [-] ) - J. Mikač [-]

Místo: Lom. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Friedenberger Karel - KOPÁČEK Radek (N), SLIVONĚ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.