Přestřelku v Trpístech dirigoval Tkáč, Lesná bere vše


Branky


29. J. Wintrle , 65. J. Wintrle (p.) , 70. J. Wintrle (p.) , 86. R. Táborek - 18. V. Šesták , 36. M. Baran st. , 47. D. Tkáč , 55. D. Tkáč , 67. D. Tkáč , 73. D. Tkáč , 75. D. Tkáč
0

Zpočátku to na žádný gólový galavečer nevypadalo, po první půli vedla Lesná 1:2 a zdálo se, že se bude za vyrovnaného tempa pokračovat. Jenomže ve druhé půli začal úřadovat Tkáč z Lesné, jehož tempu nestačila celá domácí jedenáctka sekundovat a nepomohli jí k tomu ani dvě využité penalty. Tkáč totiž skóroval během druhé půle pětkrát, a zařídil tak týmu vítězství. I přes menší zaváhání ale Trpístským stále patří druhé místo, a tak budou doufat, že se rychle z nepovedeného výkonu oklepou a dokáží si postupovou příčku udržet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas byl zpočátku vyrovnaný, ale Lesné se dařilo trochu více

V Trpístech se od začátku hrálo velmi otevřené utkání. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a oba týmy hrály hodně ofenzivně. Více šancí měl zpočátku možná tým domácích, ale skóre nakoenc otevřel v osmnácté minutě Václav Šesták. Lesná tak sice o jednu branku vedla, ale stále neměla nic jistého, hrálo se vyrovnaně a v tak otevřeném utkání se mohly Trpísty kdykoli prosadit. A to se jim nakonec také asi ve třicátém inutě podařilo, když se trefil Jakub Wintrle. Ještě do kocne poločasu mu ale dokázal odpovědět přesnou střelou Miroslav Baran, který tak vrátil Lesné vedení a před druhou půlí ji řádně zvýhodnil.

Wintrle vs. Tkáč

Druhá půle už však byla vysloveně jen soubojem dvou střelců. Lépe začal Dominik Tkáč, který už ve druhé minutě zvýšil na 3:1 pro Lesnou a tím tým výrazně uklidnil. V pětapadesáté minutě se ale trefil Dominik Tkáč znovu a zdálo se, že je rozhodnuto, ale nebylo. Trpísty se nehodlaly vzdát a už brzy si došly pro penaltu, které využil Jakub Wintrle. I na to si ale Dominik Tkáč našel odpověď a dostal svůj tým opět do vedení. Trpsíty se ale stále nevzdaly bojovaly, co jim síly stačily, takže se nakoenc díky další penaltě dočkaly opět snížení, o které se znovu postaral Jakub Wintrle. Zdálo se, že Trpísty jsou na koni a mohli by se zápasem ještě něco udělat, ve třiasedmdesáté minutě však přišla rána, která je už definitivně srazila do kolen. Sudí nechal hru plynout po sporném zákroku obránce Lesné ve vápně a Dominik Tkáč z následného protiútoku zavěsil míč do sítě už počtvrté. A bay toho nebylo málo, o minutu déle se Dominik Tkáč trefil znovu a tím tak už naprosto definitivně výhru Lesné zpečetil. I tak měly poslední slovo Trpísty, když ještě v úplném závěru korigoval výsledek na 4:7 René Táborek. Více už se ale nestalo, a tak mohla Lesná slavit cenné vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta: Dnešní zápas se nám hrubě nepovedl. Zpočátku to bylo ještě vyrovnané a možná jsme měli i více šancí, ale využili jsem jen jedné a po druhé půli jsme prohrávali. To nás asi zlomilo a pak jsme ztratili tempo. Definitivně nás ale poté vyřadil jeden sporný okamžik, po němž jsme dostali hned z protiútoku branku, a ta nejspíš rozhodla. Pro nás to byla ale zkrátka špatný den, prostě se nedařilo, nikomu to nešlo a bylo to velmi špatné, i když se kluci snažili a chtěli, prostě to nešlo. To k tomu ale patří.

TJ Lesná
Zdeněk Uhlík: Domácí byli určitě zaskočení, ale podle mě špatně přistoupili k utkání. Nejspíš nás trochu podcenili, stejně, jako se to v minulém kole podařilo nám s Brodem, takže nám dali hodně prostoru a my jsme toho dokázali využít. Zkrátka jsme je přestříleli, dařilo se zejména Tkáčovi, kterému zápas sedl a do branky mu spadlo vše, nač sáhl. Nám to prostě vyšlo a jim vůbec.



Místo: Trpísty. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Loukota Petr - KUBAŠTA Stanislav (N), LUPŠA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.