Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 14:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kubalík zařídil báječný obrat


0

Jasný favoritem zápasu Lesné a Brodu byl jednoznačně domácí tým, který také v poklidu ovládl výsledkem 2:0 první půli a měl k bodům perfektně nakročeno, ale poté přišla půle druhá a ta bude ještě dlouho Lesnou pořádně strašit. Už se v ní totiž prosadit nedokázala a po hattricku Lukáše Kubalíka nakoenc i těsným výsledkem o všechny body přišla. Pro Brod je to obrovský senzace, v takový obrat totiž věřil nejspíš jen málokdo. A tento výsledek zároveň dostal Brod ze sestupových končin, v souboji s Chodovem to však bude mít Brod stále velmi těžké, a tak nesmí polevit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lesná měla po první půli zdánlivě vyhráno

Lesná byla od začátku jasně lepší a soupeře přehrávala, vytvářela si mnoho šanci a některých z nich dokázala i využít. Už v jedenácté minutě se podařilo dorazit balón po závaru ve vápně téměř do prázdné brány Radku Vavřičkovi a o pár minut déle se ujala také trefa z dálky v podání Václava Šestáka, který tak zvýšil na 2:0. Ve zbylých pětadvaceti minutách se ale Lesné přestalo střelecky dařit definitivně, a tak měl Brod ještě před druhou půlí jistiou šanci, ale téměř minimální.

Kubalík se postaral o senzaci

Ve druhé půli nastoupil ale úplně jiný Brod a Lesná se s rolí favorita a vedoucího týmu ve druhé půli už vypořádat nezvládala. Očividně jí velmi zaskočila velmi rychlá kontaktní branka Lukáše Kubalíka. Brod byl jasně aktivnější a Lesná se téměř na nic nezmohla, jen přihlížela obratu ve svůj neprospěch. A už asi deset minut poté unikl všem Zbyněk Pytlík, který si to šinul sám na branku, tedy téměř všem a téměř sám, ještě s ním totiž stačil běžet Lukáš Kubalík, kterého Pytlík uvolnil těsně před brankou a Lukáš měl už s vyrovnáním velmi snadnou práci. Za dalších zhruba deset minut Lukáš Kubalík naskočil na rohový kop, který hlavou usměrnil opět rovnou do sítě a senzace byla na světě. To už ale Lesnou konečně probralo a posledních patnáct minut konečně soupeře přehrávala a tlačila. Měla dokonce i dvě velké šance, alepodruhé se nedokázal trefit ani Šesták a ani Vavřička, a tak se nakoenc Brod dočkal zisku všech tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Lesná
Zdeněk Uhlík (TJ Lesná): První půli jsem v pohodě ovládli a už to vypadalo nadějně, dokonce jsme ještě neproměnili pár šancí. Na to jsme ale nakonec v podstatě doplatili. Soupeř totiž na začátku druhé půle snížil, jenomže my už jsme byli pod dekou a nedokázali jsme se sebrat. Utkání jsme si nechali vzít před očima a za výkon ve druhé půli jsme zaslouženě prohráli.

FK Brod nad Tichou
Ladislav Kopáček (FK Brod nad Tichou): První půle byla z naší strany tragédie, ale o přestávce jsme si něco řekli a dokázali jsme hru trochu zlepšit. Lesná nás asi trochu i podcenila, přeci jen, z Lesné se body snadno nevozí, ale nám se podařilo domácí tým zaskočit a nakonec jsme zvítězili. Konečně nám zase něco vyšlo a snad nás to trochu povzbudí.



Sestavy


TJ Lesná
J. Malý [-] - R. Danko [-] , R. Prexl [-] , V. Danko [-] - R. Vavřička [-] , M. Gangur [-] , M. Baran st. [-] , M. Goubej [-] - V. Danko [-] - M. Baran ml. [-] , V. Šesták [-]

FK Brod nad Tichou
V. Melounek [-] - J. Mlynár [-] , D. Novák [-] , M. Hišem [-] , M. Majer [-] , Z. Pytlík [-] , L. Kubalík [-] , M. Bernas [-] , F. Janda [-] , V. Křehlík [-] , L. Kopáček [-]

ŽK: 45. D. Novák , 86. L. Kopáček .
Místo: Lesná. Počet diváků: 42. Rozhodčí: Friedenberger Robert - LUPŠA Michal (N), KOPÁČEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.