Šlágr kola byl možná výsledkem jednoznačný, ale ve skutečnosti to bylo drama


Branky


0

Souboj prvního s druhým byl od začátku vyrovnanou partií, trochu lépe měla ale po první půlhodině k výhře nakročena Halže, která vedla 1:0 díky zásahu Mrenky, ale Stříbru se podařilo velmi rychle vyrovnat a poločas dovést za vyrovnaného stavu k přestávce. Ve druhé půli se však velmi rychle trefili zase hosté, ale to v podstatě ještě nic neznameanlo, a tak se hrálo stále dál velmi vyrovnané utkání, které mohla celé zase změnit jediná branka. A ta nakoenc přišla, když Halže v závěru vrhla všechyn své snahy do útoku a nedůsledkem v defenzivě potřetí inkasovala. Závěr pak úplně vypustila a nakonec obdržela ještě jednu branku. Stříbro tak nakonec zvítězilo 4:1 a k postupu má již opravdu blízko.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stříbro mělo navrch, ale muselo dotahovat

Taktovku drželo od začátku jednoznačně Stříbro, ale úvod byl z obou stran opatrnější, takže se na gól muselo čekat téměř půl hodiny. Paradoxně se ale trefila méně výrazná Halže, když se vydařila střela z přímého kopu René Mrenkovi. Vzápětí ale sudí dopřál Baníku pokutový kop po chybě Jakuba Pýchy, kterého využil Tomáš Mráček, který tak vyronval. Ačkoli to byla pouze branka vyrovnávací, Stříbru dodala potřebný klid a Baník měl od té doby vše jasně pod kontrolou. V první půli už se však branky nedočkal, a tak si nakonec Halže svou naději v první půli udržela.

Druhá půle už patřila jednoznačně hostům

Velmi rychle dokázal ve druhé půli trefou z přímého kopu za pomoci teče jednoho z obránců vtisknout hostům do dlaně vedení Ján Balogh a od té doby bylo prakticky rozhodnuto. Hosté Halži v podstatě vůbec nid nedovolili, ohlídali si všechny její protiútoky a utkání měli po celou dobu pod kontrolou. Čechie se však stále nevzdávala. Jenomže pak se trefil v osmdesáté minutě Michal Petraška a tím tak připravil Halži o naději úplně definitivně. Bylo rozhodnuto a poslední desetiminutovka se už jen dohrávala. Ještě jedna branka ale přeci jen padla, avšak opět do sítě domácích, když Němec dokázal vysunout za obranu Michala Petrašku, který přesnou trefou udělal za utkání definitivní tečku, která potvrdila výhru Baníku.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Kryštof Horák (Čechie Halže): Stříbro bylo dnes jasně lepší, než my. Rozhodně jim pomohlo to, že měli natrénováno a evidentně i naběháno, takže na tom byli fyzicky určitě lépe. Navíc měli perfektní obranu, která nás téměř do ničeho nepouštěla. Zkrátka utkání zvládli po všech stránkách lépe a my jsme nakonec prohráli. Škoda, snad nás to nijak nepoznamená a ještě pořádně zabojujeme o postup.

TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman (Baník Stříbro): Bylo to pro nás těžké utkání s kvalitním soupeřem, zápas trochu poznamenal i těžký terén, který nám toho příliš nedovoloval, co se týče naší hry, ale i tak jsme to zvládli. Po jedné naší chybě jsme sice prohrávali , ale pak už jsme si celý zápas pohlídali, nedali jsme Halži šanci a myslím, že jsme zaslouženě vyhráli. A klukům chci poděkovat za disciplínu a perfektně zvládnuté utkání.



Sestavy


TJ Čechie Halže
J. Pýcha [-] - L. Kormoš [-] , J. Korda [-] , K. Bauer [-] (73. T. Kaizler [-] ) , L. Lazorka [-] (71. J. Heinzl [-] ) , T. Vávra [-] , T. Ježdík [-] , M. Trefilík [-] , R. Mrenka [-] , K. Horák [-] (45. D. Karmazin [-] ) , L. Kormoš [-]

TJ Baník Stříbro B
M. Vyšín [-] - J. Balogh [-] (82. J. Křelovec [-] ) , A. Němec [-] , K. Šaman [-] - R. Šedivý [-] , D. Pták [-] (66. M. Charvát [-] ) , M. Petraška [-] - - A. Šimek [-] , A. Mikulovský [10.0] , L. Pubrle [-] , T. Mráček [-] (73. P. Žíla [-] )

Místo: Halže. Počet diváků: 96. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - BOŽEK Zdeněk (N), HONZÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.