3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 14:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá otočila zápas s Jiskrou


Branky


0

Velmi dobrý výsledek si o víkendu zajistila plánská rezerva, která na své půdě dokázala porazit favorizovanou Jiskru Třemešné, se kterou velmi rychle prohrávala. Třemi zásahy vez bytku utkání však výsledek otočila a nakoenc brala v utkání všechny tři body. Zdá se, že se tak Jiskra připojuje ke Spartě Dlouhý Újezd a společně s ní se vzdaluje od bojů o postup. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třemešné tahalo za kratší konec, ale vsítilo první branku

Planá začala poměrně dobře a od začátku nedávala favorizovanějšímu soupeři příliš šancí. Držela ho uzamčeného na jeho polovině a hrála si v pohodě svůj pohledný fotbal, přesto to však byla JIskra, kdo se trefil jako první. Zaváhání domácí zálohy, která se s protihráči nestačila vrátit využil v osmé minutě Radim Ebenhöh, ale inkasování Planou nezlomilo. DOmácí si stále hráli svou hru a asi o deset minut déle se jim nakoenc podařilo vyrovnat, díky trefě Jiřího Mikače. Planá ale časo zapomínala na zvýšení pozornosti, co se defnzivi týče, a tak se Třemešné občas dostalo do zajímavého protiútoku, nakoenc ale nic nevymyslelo, a tak už se stav neměnil.

Tonka smolařem utkání

Čím více ale Planá dobývala branku soupeře, tím častěji se Třemešné dostávalo po jejích chybách vpřed, ale samo si tím svou obranu rozodilo, takže často následoval ještě nebezpečnější zpětný protiútok domách, takež se stalo to, že během se během druhé půle dostal hned několikrát jeden z hráčů do samostatného úniku. Nejvícekrtá tuto šanci dostal asi Tomáš Tonka, který jí však ani jednou nedokázal využít. Střelecky mu zkrátka přáno nebylo, a tak jej můžeme jednozančně prohlásit za největšího smolaře zápasu. O co se však nepostaral Tonka, postarali se jiní. Už v sedmdesáté minutě se trefil Viktor Kapolka a o chvíli později rozhold nádhernou střelou levačkou přímo do vinglu Jiří Mikač. Tento stav následně Planá dokázala až do kocne kontrolovat a nakoenc se dočkala zaslouženého vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Planá B
Zdeněk Häusler (FK Planá): My jsme začali v až moc velké pohodě a poměrně rychle jsme prohrávali, ale poté jsem se sebrali a hrálo se v podstatě jen na jednu půlku, přičemž se občas podařilo soupeř uniknout do nějakého protiútoku, ale nic výrazného při nich vymyslet nedokázal. My jsme navíc ještě nedali mnoho branek, hned několikrát jsme šli sami na branku, ale nedařilo se. Na výhru to ale beztak stačilo, takže jsme celkem spokojení.

TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: V týmu Jiskry Třemešné momentálně nemáme nikoho, kdo by spolupracoval s naším webem. Pokud byste tedy někdo z tohoto oddílu měl zájem podílet se několika svými slovy po každém utkání na tvorbě těchto internetových stránek, ozvěte se prosím na můj e-mail: daniel.kot@fotbalunas.cz.



Sestavy


FK Planá B
R. Švarcbek [-] - P. Miklas [-] , J. Hlinčík [-] , P. Hlinčík [-] , Z. Häusler [-] - M. Kuchař [-] , P. Ščasnár [-] , T. Tonka [-] , P. Brožíček [-] , V. Kapolka [-] - J. Mikač [-]

TJ Jiskra Třemešné
K. Rezek [-] - L. Kubena [-] - R. Turek [-] - T. Duraj [-] , D. Chludil [-] , O. Dvorský [-] , J. Marcínek [-] , T. Veselý [-] , K. Ebenhöh [-] , V. Novotný [-] , R. Ebenhöh [-]

ŽK: 30. J. Mikač , 65. P. Hlinčík , 85. P. Ščasnár - 35. O. Dvorský .
Místo: Planá. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Rut Jaroslav - MELOUNEK Václav (N), TOMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.