Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladruby roznesly Chodov osmi zásahy


Branky


0

Zadnímu Chodovu se první zápas sezóny celkem vydařil, a na body nedosáhl jen kvůli obrovské smůle a nevydařeným poslední dvěma minutám, a tak bylo otázkou, jak si na svém hřišti poradí při utkání s Kladruby, ale nakoenc domácí fanoušky velmi zklamal. Už po první půli bylo totiž jasné, že Kladruby mají v utkání navrch, což dokázaly naví potvrdit i dvěma zásahy, ale to nejhorší připravil Baník vým fanouškům až během druhé půle. V té se sice jednou zmohlna vsítění, ale také šestkrát inkasoval a ze hřiště tak nakonec odcházel s ostudnou ztrátou sedmi branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kladruby si vypracovaly dvoubrankový náskok

Kladrubští na svou první branku dlouho čekat nemuseli, přesnou trefou je totiž už v osmé minutě dokázal dostat do vedení Petr Kadlec a zápase se tak začal pomalu ale jistě ubírat pro Kladruby správným směrem. Přesto se však Baník stále nevzdával a dokázal Kladruby alespoň trochu potrápit. Ve dvaatřicáté minutě se však dokázal prosadit také Matěj Havránek a pro Kladruby to už vypadalo velmi nadějně. Před druhou půlí totiž vedly už 2:0.

Domácí bez motivace odpadli

Hostujícímu celku se podařilo vystihnout také začátek druhé půle v němž už téměř definitivně rozhodl Tomáš Kotlár, i když je pravdou, že se o pár minut podařilo domácím konečně poprvé snížit, když se prosadil Jan Fidlar ml.. Když však dokázal během krátké chvíle odvětit dalším zásahem Tomáš Kasl, Baník to skolilo úplně a domácí odpadli. Ve zbytku utkání už patřil ovše jen Kladrubským, kteří se postarali ještě o další čtyři branky a došli si k zasloužné výhře za tři body. Nejprve se dokázal trefit Lukáš Kotlár, po něm podruhé Tomáš Kasl a v posledních dvou minutách dokonal chodovské utrpení Lukáš Kotlár nejprve sedmou brankou, a poté také zkompletováním hattricku, který Lukáš Kotlár završil o minuto později. Konečný výsledek se tak vyšplhal až na 1:8.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Baník Zadní Chodov: Zadní Chodov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Kladruby
TJ Kladruby: Kladruby se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] , T. Sádlík [-] (65. R. Földési [-] ) , J. Květoň [-] , L. Květoň [-] , J. Sibal [-] , F. Řezábek [-] , E. Pikl [-] (78. M. Mazanec [-] ) , J. Nejedlý [-] , J. Kurčík [-] , M. Founě [-] , J. Fidler ml. [-]

TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - J. Havránek [-] , V. Kučera [-] (54. J. Šrámek [-] ) , J. Šimek [-] , P. Ganobjak [-] - T. Kasl [-] , P. Kadlec [-] , L. Kotlár [-] , M. Havránek [-] - J. Šimek [-] (54. V. Havránek [-] ) , T. Kotlár [-] -

ŽK: 37. L. Květoň , 69. J. Fidler ml. , 72. J. Kurčík .
Místo: Zadní Chodov. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Volák Vítězslav - MAZANEC Radek (N), KAISER Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.