2:3
(2:1)
10. L. Slavík
55. M. Malich (p.)
77. M. Malich
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 10:30

15.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brod dvakrát ztratil vedení proti Jiskře a nakonec prohrál


Branky


5. Z. Pytlík , 17. P. Kutílek - 10. L. Slavík , 55. M. Malich (p.) , 77. M. Malich
0

O velké škodě mohou po prvním jarním kole mluvit fotbalisté Brodu, kteří v utkání s favorizovanou Jiskrou Třemešné rozhodně netahali za kratší konec a dokonce i dvakrát vedli, ale na body nakonec beztak nedosáhli. Jiskře se totiž podařilo ve druhé půli utkání strhnout na svou stranu a nakonec se jí podařilo zejména zásluhou velmi aktivního Miroslava Malicha dosáhnout na první jarní výhru. Jikře se tak podařilo bodově dotáhnout na druhé Trpísty, které ji na dálu přehrávají už jen na skóre a Brod je tak stále úplně poslední, i když v tomto utkání proti jasnému favoritovi dlouho vyhlížel velké překvapení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brod dvakrát vedl a sahal po překvapení

Poslední celek tabulky do utkání naskočil velmi aktivně, čímž hostujícího favorita velmi zaskočil. Hrálo se hodně vyrovnané utkání s drobnými šancemi na obou stranách, v němž nechyběly ani branky. O tu první se už v páté minutě postaral Zbyněk Pytlík, který pouze doklepl do prázdné branky míč odražený od břevna po přímém kopu Kopáčka a teči hlavou jednoho z domácích obránců. Hosté se ale dokázali z nečekaného zásahu soupeře brzy oklepat a v desáté minutě dokázal vyrovnat Lukáš Slavík. Bojovný domácí tým se však nehodlal jen tak vzdát a i nadále pokračoval ve velmi aktivní hře, ze které vydoloval později dašlí branku, když Miroslav Malich ztratil míč u rohového praporku, odkud už pouze jeden z domácích nacentroval míč do vápna, kde jej do branky doklepl Petr Kutílek. I přes velký boj a několik šancí na obou stranách už pak Brod své vedení až do konce poločasu udržel a zaslouženě tak stále živil naději na velké překvapení.

Brod svou šanci promarnil a body ztratil

už v první desetiminutovce druhé půle však Brod o své vedení přišel, když díky penaltě vyrovnal v utkání velmi výrazný Miroslav Malich. Poté se nějaký čas hrálo bez branek a pomalu to začínalo vypadat na spravedlivou dělbu bodů, jenomže pak se asi deset minut před koncem podařilo Miroslavu Malichovi rozvlnit síť ještě jednou, tentokrát však ze hry a Jiskra byla ve vedení. Brod se v závěru ještě velmi snažil, aby se zápasem něco udělal, ale nakonec mu ani pár zbylých šancí k vyrovnání nepomohlo a nakonec utkání úplně ztratil.



Ohlasy k zápasu


FK Brod nad Tichou
Ladislav Kopáček (FK Brod nad Tichou): Pro nás je to velmi smolný zápas. Celou dobu jsme vedli a pak jsme soupeři dovolili vyrovnat díky penaltě a následně otočit utkání. My jsme pak měli ještě šance, ale už jsme to nedohonili. To v naší situaci není vůbec dobré, rozdávat takhle body. Myslím, že to bylo minimálně vyrovnané utkání, které mělo skončit alespoň remízou.

TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: V týmu Jiskry Třemešné momentálně nemáme nikoho, kdo by spolupracoval s naším webem. Pokud byste tedy někdo z tohoto oddílu měl někdo zájem podílet se několika svými slovy po každém utkání na tvorbě těchto internetových stránek, ozvěte se prosím na můj e-mail: daniel.kot@fotbalunas.cz.



Sestavy


FK Brod nad Tichou
V. Melounek [-] - J. Mlynár [-] (46. P. Jonáš [-] ) , M. Hišem [-] , F. Janda [-] , V. Křehlík [-] , L. Kopáček [-] - P. Kutílek [-] , L. Kubalík [-] , M. Bernas [-] - M. Květoň [-] (75. M. Majer [-] ) , Z. Pytlík [-] (70. A. Ulbrich [-] )

TJ Jiskra Třemešné
D. Chludil [-] - L. Kubena [-] - R. Turek [-] - J. Drgáč [-] (46. J. Rohlena [-] ) , T. Veselý [-] , K. Ebenhöh [-] (90. M. Žurek [-] ) , V. Novotný [-] , R. Černý [-] , R. Ebenhöh [-] , M. Malich [-] , L. Slavík [-]

ŽK: 41. M. Hišem , 80. V. Křehlík - 12. R. Ebenhöh .
Místo: Lom. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Loukota Petr - KOPÁČEK Radek (N), ALTMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.