Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zadní Chodov vedl 2:0 a vypadalo to na vydařený závěr nevydařeného podzimu, ale nakonec s Lesnou padl - 2:6


Branky


0

Jak již zmiňuje nadpis, dlouho to podání Baníku Zadní Chodov vypadalo na vydařený poslední zápas nevydařeného podzimu, ale Lesná nakonec utkání dokázal otočit, když ještě v poslední minutě první půle snížila na 1:2 a ve druhé pak pěti zásahy utkání snadno otočila. Každopádně to samé to znamená i v jejím podání, protože Lesná začala velmi sezónu rozpačitě a zejména díky tomu také neměla nejrůžovější podzim. V posledních zápasech a kolech se ale doázala vyhoupnout až na sedmé místo, odkud už to není k největší elitě moc daleko. Ještě zítra ji z něj sice mohou sesadit Kladruby, ale ty čeká utkání proti lídru soutěže a budou to mít ve vyrovnaném utkání velmi těžké. To Baník může v neděli naopak spadnout zpět do sestupového pásma, kam by jej mohly poslat Kokašice, které ale čeká velmi těžké utkání proti Újezdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zadní Chodov Lesnou zaskočil

Zadní Chodov naskočil do utkání nečekaně aktivně a dobře. Už v první desetiminutovce se navíc dostal do vedení, když při brejkové akci dostal pas za obranu Josef Nejedlý, který vsítil první branku. Inkasování Lesnou trochu opařilo, a tak měl Baník nečekaně přes celý první poločas více ze hry. Byl aktvnější a dokonce si později dokázal vypracovat dvoubrankové vedení, když po závaru ve vápně dostal balón do sítě také Eduard Pikl. Za stále mírné převahy Baníku se pak poločas dohrával, ale ránu dostali domácí v poslední minutě první půle, když zbytečně polevili a z úhlu dostal před branku dobrou přihrávku Vasil Danko, který už balónu jen nastavil noho a nasměroval jej do sítě. Lesná tak byla Baníku v patách a diváci se mohli těšit na zajímavý druhý poločas.

Dlouho nic a pak došly Baníku síly

Zadní Chodov své vedení dlouho držel, i když byla druhá půle už spíše v režii Lesné, ale té k vyrovnání stále něco chybělo a Baník ji do žádné obrovské šance nepustil. Ale postupně mu stále více docházely síly a nakonec to rozhodlo. Až v sedmdesáté minutě dokázala Lesná vyrovnat, když míč dorazil do sítě Miroslav Baran ml.. Už o šest minut déle navíc Miroslav Baran ml. vystřelil Lesné vedení a utkání bylo definitivně otočené. Baník si byl vědom toho, že utkání ztratil a konec už spíše vypustil, takže měla Lesná ještě dost prostoru. V poslední desetiminutovce přidali ještě gól Václav Danko, po vyloučení Romana Danka za nesportovní chování, které už nic neovlivnilo, také Vasil Danko a v poslední minutě také Václav Šesták, který překvapivě dostal přihrávku před prázdnou branku od Vasila Danka, který byl ve skvělé pozici a snadno mohl ještě zkompletovat hattrick, ale rozhodl se přihrávat. A tak Lesná pěti zásahy v poslední dvacetiminutovce utkání snadno otočila a dosáhla na poslední tři body letošního roku.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě (Baník Zadní Chodov): První poločas jsme měli převahu, ale soupeř dokázal na konec snížit a ve druhé půli se to nějak zlomilo. Nechápu, co se tam stalo, ale prostě jsem prohráli 2:6. Více nevím, co bych k tomu mohl říct.

TJ Lesná
Václav Šesták (TJ Lesná): V první půli jsme hráli do kopce proti větru a dostali jsem dvě zbytečné branky. Naštěstí jsme ale dokázali snížit. Ve druhé půli jsme vystřídali jednoho hráče, už jsme hráli s větrem a celkem v pohodě jsme to otočili. Vše bylo v naší režii a máme zasloužené tři body.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
R. Mazanec [-] - P. Lukáš [-] , V. Skura [-] , L. Květoň [-] , J. Kurčík [-] (47. R. Földési [-] ) , I. Rumenov [-] , M. Danko [-] , F. Řezábek [-] , E. Pikl [-] , J. Nejedlý [-] , M. Mazanec [-]

TJ Lesná
J. Malý [-] - R. Danko [-] , R. Prexl [-] , V. Danko [-] - M. Baran st. [-] , R. Vavřička [-] , V. Šesták [-] , P. Karafiát [-] , P. Szerencés [-] (46. M. Gangur [-] ) - V. Danko [-] , M. Baran ml. [-] -

ŽK: 55. M. Mazanec . ČK: 85. R. Danko .
Místo: Zadní Chodov. Počet diváků: 15. Rozhodčí: Uhlíř Jan - KOČKA Stanislav (N), LUPŠA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.