0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V odvetě rezervních týmů oplatili Kšice porážku Plané


Branky


0

V sobotu proti sobě sehrály utkání A-týmy Plané a Kšic v tachovském OP, v němž Planá porazila Kšice jednoznačně 8:0. Jenomže už v neděli dorazila k menší odvetě kšická rezerva, která vyzvala rezervu Plané. Od začátku ale i v tomto utkkání mluvilo vše pro Planou, ta totiž výrazně posílila A-týmem a měla více ze hry, jenomže Kšice dokázaly vyčkat na vhodnou chvíli, pak dvakrát rychle udeřily a dokázaly sebrat všechny body. Vendeta se podařila. Kšice se tak v tabulce poposunuly na sedmé místo odud už to není nikam daleko, protože vrchol tabulky je opravdu hodně vyrovnaný. To Plané musí stačit až desátá příčka, na které si za sebou s přehledem a náskoem drží všechny nováčky a Zadní Chodov a na dosah má před sebou jen o bod lepší Lesnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle s obrovskými šancemi, ale bez branek

Kšice se stejně, jako ve včerejším utkání A-týmů rozhodli, že budou bránit a nebudou se do útoku zbytečně pouštět. Tentokrát to ale přinášelo své ovoce. Planá sice měla více ze hry a byla velmi nebezpečná, ale Kšicím pomáhalo také štěstí, které udrželo až do konce poločasu bezgólový stav. V Plané byly dva problémy. Tkušení hráči z A-týmu sice prokazovali své kvality, ale nehráli týmově a snažili se vyřešit vše sami, no a ten druhý? Porměňování šancí. I přes to si totiž Planá vytvořila hned několik úplně stoprocentních šancí, ale zkrátka jí nebylo střelecky souzeno, a tak musela doufat v povedenější druhý poločas.

Dvě rychlé branky a bylo hotovo

Ve druhé půli ale Planá trochu polevila. Sice měla stále navrch, ale už si nevytvářela tolik šancí a Kšice si šikovně dokázali hájit své vápno, do kterého Planou téměř vůbec nepouštěli. Až nakoenc přišel jejich čas. V jedenašedesáté minutě při protiútoku přesně vypálila asi pět mětrů za vápnem Dominik Bednář, jehož pokus se od břevna odrazil do branky a skóre bylo otevřeno. A o dvě minuty déle se po Smetanově centru za obranu se trefil pravou nohou Dominik Bednář ještě jednou a bylo rozhodnuto. Planou dvě rychlá inkasování zaskočila a a už se z nich nedokázala pořádně vzpamatovat. A tek se utkání za poklidného tempa spíše už jen dohrávalo, až nakonec sudí za už nepozměněného stavu 0:2 utkání ukončil.



Ohlasy k zápasu


FK Planá B
Zdeněk Häusler (FK Planá): Bída. První poločas to bylo dobré, ale nedávali jsme góly. My jsme měli šest, nebo sedm šanci, ale nebylo nám souzeno. Nic pro nás neznamenala ani prázdná brána. To soupeř hrál velmi chytře zezadu. Odjezdil to a hráči bojovali. Navíc se jim podařilo vsítit z protiútoku snad z jediné šance branku a o chvíli déle další a bylo rozhodnuto. To u nás byla většina hráčů z A-týmu a ti do toho rozhodně vše nedali. Nedali si balón, kličkovali a hráli jen na sebe. V našem podání to byl nejhorší výkon v celém podzimu. Ten A-tým nám vůbec nepomohl, myslím, že kdybych postavil naše hráče, bylo by to lepší.

TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Odehráli jsme velmi dobrý zápas. Planá byla herně lepší, ale my jsme to ubojovali, nechali jsme na hřišti vše a myslím, že jsme zaslouženě vyhráli 2:0.



Sestavy


FK Planá B
J. Neuman [-] (76. T. Sádlík [-] ) - P. Miklas [-] - P. Hlinčík [-] (46. J. Hlinčík [-] ) - L. Švejda [-] , R. Pánek [-] , R. Švarcbek [-] , O. Suchý [-] , D. Sovka [-] , G. Lanfranchi [-] , T. Böhm [-] , J. Gažík [-]

TJ Sokol Kšice B
P. Kasl [-] - M. Bureš [-] , P. Kasal [-] , A. Smetana [-] , P. Jankov [-] - P. Šnebergr [-] , D. Bednář [-] , M. Šetlík [-] , J. Šetlík [-] - P. Kaprhál [-] , J. Pařízek [-]

Místo: Planá. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Liškutín Antonín - MELOUNEK Václav (N), MILOTA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.