0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 10:30

12.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji dvou posledních zaválel Zadní Chodov a odpoutal se ze sestupových příček


Branky


0

Toto byl souboj o poslední místo. Mezi Brodem a Zadním Chodovem, prozatím dvěma nejhoršími mužstvy celé soutěže byl před utkáním jen dvoubodový rozdíl, a tak šlo opravdu o hodně. Brod ale nedokázal využít ani výhody domácího prostředí a tempo hry nechal určovat zkušenější Zadní Chodov, který si dokráčel za výhrou za tři body v podobě výsledku 4:0. Tím se odpoutal konečně od sestupových příček a v tabulce poposkočil na dvanácté místo, na úkor dalšího nováčka, Kokašic, který momentálně patří již zmiňované předposlední místo. A Brod je po této porážce už beznadějně poslední a s čtyřbodovou ztrátou na Kokašice už nezaútočí na předposlední místo ani v posledním podzimním kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pikl se postaral o vítěznou branku ve dvanácté minutě

Brod úplně zaspal začátek utkání a po celou dobu už se do něj nedokázal proti aktivnímu Chodovu pořádně dostat. Hosté totiž chytili svou šanci dokonal za pačesy a soupeře od první chvíle mírně přehrávali, chvílemi ho dostávali dokonce i pod tlak a z toho pramenilo mnoho chyb v defenzivě domácích, kterých občas dokázali hosté vyoužívat. Poprvé už ve dvanácté minutě, kdy si v brjku všiml velmi nedisciplinované obrany Eduard Pikl, který si za ní zabhl, dostal přihrávku, šel sám na brankáře a už se nemýlil. Jinak byl ale první poločas celkem vyrovnaný a výsledek 1:0, který už Zadní Chodov udržel až do přestávky za jeho mírné převahy dění na hřišti celkem odpovídal.  

Pikl se trefil znovu a Brod odpadl

Jenže ve druhé půli se Eduard Pikl při dalším brejku trefil znovu a domácí tým úplně odpadl a přestalhrát. Od té doby měl Chodov už jasnou převahu, vytvářel si mnoho šancí a dostával soupeře pod tlak. Brod ještě dlouho svou branku hájil a držel si jakousi naději na body, ale v jedenasedmdesáté minutě se pak trefil v dalším protútoku Josef Nejedlý a bylo rozhodnuto. Chvíli na to se navíc ujala při delším tlaku také střela z dálky v podání Radka Földésiho a Baník už vedl o čtyři branky.  V závěrečné čtvrthodině už své vedení pouze udržel bez poskvrnky a došel si v pohodlí pro zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Brod nad Tichou
Ladislav Kopáček (FK Brod nad Tichou): My jsme čekali, že bychom mohli udělat nějaké body, ale hráli jsme katastrofálně, dělali jsme hrubé chyby v obraně a Zadní Chodov toho perfektně využíval. Myslím, že výsledek přesně odpovídá tomu, co se na hřišti dělo.

TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě (Baník Zadní Chodov): Do doby, kdy jsme dali druhý gól to byl vyrovnaný zápas, ve kterém jsem měli asi trochu více štěstí. Poté už to byl ale náš zápas, soupeř odpadl a my jsme si už v pohodlí dokráčeli pro tři body.



Sestavy


FK Brod nad Tichou
M. Majer [-] - J. Mlynár [-] (22. M. Hišem [-] ) , L. Kopáček [-] , P. Kutílek [-] , F. Janda [-] (71. P. Jarušek [-] ) - D. Novák [-] , L. Kubalík [-] , L. Kulíř [-] , P. Jonáš [-] - Z. Pytlík [-] (77. A. Ulbrich [-] ) , V. Křehlík [-] (60. J. Werner [-] )

TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - J. Nejedlý [-] , L. Květoň [-] , R. Földési [-] , E. Pikl [-] , J. Kurčík [-] , R. Mazanec [-] , M. Danko [-] , M. Mazanec [-] , F. Řezábek [-] , M. Founě [-] (71. J. Květoň [-] )

ŽK: 31. J. Kurčík , 39. L. Květoň , 41. R. Mazanec .
Místo: Lom. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - KOPÁČEK Radek (N), KOČKA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.