Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Kokašice sahaly po bodech, ale ty má nakonec Třemešné


Branky


0

Jiskra Třemešné je po menším výpadku zase zpět a už znovu bojuje o medailové pozice. I když měla v Kokašicích dlouho problémy a po poločase po dobrém obratu domácích prohrávala nečekaně 1:2. Jenomže pak se ale sebrala, dokázala se semknout a utkání, především i díky hattricku úročníka Marcinka, otočit. Kokašice tak nakonec i přes velmi dobrý výkon padly, dlouho ale živily na obrání favorita naději a z utkání mohou odcházet se zdviženou hlavou. Pro Jiskru jsou tyto body ale velmi důležité. Po výpadku Sparty se ji tak bodově vyrovnává a dělí se s ní o třetí příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byla hra vyrovnaná a Kokašice otočili vývoj utkání ve svůj prospěch

Lépe začala jednoznačně Jiskra, která měla beze sporu jednznačně  navrch a brzy si po dobrém zásahu Josefa Marcinka vypracovala jednobrankové vedení. Jenže se s vedením uspokojila a ve svém tempu maličko polevila. O to více se do hry dostávaly Kokašice a hrálo se velmi vyrovnaně. Na další branky se ale dlouho čekat nemuselo, protože už v jedenadvacáté minutě se trefil Petr Holík a bylo vyrovnáno. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a vše bylo ještě otevřené. Opticky měla Jiskra sice mírně navrch, ale na vsítění to nestačilo, a tak se později ozvaly opět Kokašice, když je do vedení dostala další trefa Petra Holíka. Více už ale první půle nenabídla a podceňované Kokašice tak vedly před další částí o jednu branku.

Třemešné to vzalo do svých rukou

Ve druhé polovině už ale Jiskra na tempu opět přidala a nepolevovala. Soupeře zodpovědně přehrávala a Kokašicím postupně docházely síly. Přesto si Sokol své vedení dlouho držel a už to vypadalo, že jeho naděje na bodový zisk z tohoto utkání jsou velmi reálné, ale poté se vše zlomilo vyrovnáním Josefa Marcinka v osmašedesáté minutě a v poslední dvacetiminutovce už Jiskra jasně dominovala a své šance přetavovala i v góly. V pětasedmdesáté minutě vrátil Josef Marcinek hattrickem Jiskře vedení, o které už hosté nepřišli. V závěru ještě definitivně rozhodl poslední brankou utkání Tomáš Veselý a nebylo, co řešit. Jiskra po obratu získala zasloužené tři body a v tabulce už je tak zase hodně vyskoko.



Ohlasy k zápasu


FC Sokol Kokašice
Juraj Mezei (Sokol Kokašice): Nějakým způsobem se nám podařilo po první půli vést 2:1, ale hosté poté samozřejmě přidali na tempu a my jsme jim přestali stačit. Jiskra zaslouženě zvítězila.

TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: V týmu Jiskry Třemešné momentálně nemáme nikoho, kdo by spolupracoval s naším webem. Pokud byste tedy někdo z tohoto oddílu měl někdo zájem podílet se několika svými slovy po každém utkání na tvorbě těchto internetových stránek, ozvěte se prosím na můj e-mail: daniel.kot@fotbalunas.cz.



Sestavy


FC Sokol Kokašice
L. Lacman [-] - L. Sajvera [-] , J. Kunc [-] (55. M. Zábranský [-] ) , V. Březina [-] , V. Malík [-] , M. Kolářský [-] , D. Kolářský [-] , V. Šarközy [-] , P. Holík [-] , R. Kala [-] , J. Founě [-]

TJ Jiskra Třemešné
K. Rezek [-] - L. Kubena [-] - R. Turek [-] , T. Veselý [-] - J. Marcínek [-] - V. Fatura [-] , M. Šmehyl [-] (60. O. Dvorský [-] ) , L. Slavík [-] , M. Malich [-] , R. Ebenhöh [-] , T. Duraj [-]

ŽK: 16. L. Sajvera , 35. L. Lacman , 44. D. Kolářský - 44. M. Malich .
Místo: Kokašice. Počet diváků: 15. Rozhodčí: Loukota Petr - HODONICKÝ Václav (N), TOMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.