3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 10:30

8.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brod si nečekaně vyšlápl na lázeňskou rezervu


Branky


0

Lázně letos velice aktivně už od počátku sezóny figurují na předních příčkách celé tabulky a chvílemi zlobí dokonce až na jejím samotném hrotu. V minulém kole si dokonce vyšlápli na favorizovaný Dlouhý Újezd a zdálo se, že jsou v oprvdu velké formě, takže to pro ně v Brodu, tedy na hřišti zatím jednoznačně nejhoršího celku tabulky, neměl být nejmenší problém. Ale byl. Lázně dorazily v přesném počtu a v sestavě doplněné dvěma padesátníky. I tak by bylo ale překvapení, kdyby to Lázně nezvládly. Ale stalo se, nezvládly. Brod dal do utkání vše, Lázně chvílemi i přehrával a zvítězil. Získal svou vůbec první tříbodovou výhru v letošní sezóně a rovnou s takovou parádou. Přesto mu však stále patří poslední místo, zatímco poražené Lázně spadly ze druhé příčky až na čtvrtou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brod zkušeného soupeře velmi zaskočil

Lázeňský tým dorazil na brodské hřiště jen v jedenácti hráčích a už od začátku na soupeře maličko ztrácel. Brod měl více ze hry a zdálo se, že Lázně jej velmi podcenili. Ale stále nad vším visel velký otazník. Podaří se Brodu vstřelit nějaká rychlá branka a poté už nějakým způsobem vedení udržet, nebo se Lázně postupem času seberou a budou mít před sebou snadnou úlohu. Brod ale odpověděl ihned. Perfektní pas dostal asi ve dvanácté minutě Zbyněk Pytlík, který šel sám na brankáře a za asistence břevna dopravil balń do branky. To bylo pro vývoj utkání velice důležité. Brod poté držel Lzně na uzdě a smá si stále vytvářel nějaké drobné šance. V závěru poločasu ho však jistě zamrazilo v zádech, už se totiž zdálo, že vedení si před druhou půlí udrží, když ho svým precizním zakončením zaskočil Josef Míšek. Ale domácí se dokázali rychle vzchopit a ještě do konce poločasu odpovědět. Vedení vrátil Brodu gólem do kabin Petr Jonáš, který dokázal perfektně naskočit na centrovaný balón z rohu a hlavu jen na stavit tak, aby balón zapadl po odrazu od země do branky. Tento gól poločas ukončil, ale vše bylo stále otevřené.

Brod rychle zvýšil a bylo rozhodnuto

Lázně doplatily nakonec na to, že neměly nikoho na střídání, navíc neměly ani nejmladší sestavu, a tak jim brzy docházely síly. Brod měl stále více ze hry a měl tak vše pod kontrolou. Stále to však chtělo přidat ještě alespoň jednu branku, protože ve fotbale nikdy nevícte, co se může stát další minutu. Ale na to se v Brodu nemuselo dlouho čekat. Už v jedenapadesáté minutě si balón se spoluhráčem vyměnil párkrát Martin Květoň, který, když obehráli celou defenzivu Lázní, šel sám na branku a bez problémů proměnil. Bylo rozhodnuto. Lázně už se vzchopit nedokázaly a zbytek poločasu se už spíše jen dohrával. Utkání nakonec také už za stavu 3:1 skončilo, což pro Brod znamená perfektní úspěch v podobě velmi cenného skalpu. Pro favorizované Lázně zase velký propadák, sestup v tabulce a nečekanou ztrátu bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Brod nad Tichou
Ladislav Kopáček (FK Brod nad Tichou): Dnes jsme soupeře asi velmi zaskočili. Nejspíš nás trochu podcenil. Přijel jen v jedenácti lidech, nevím, jak to měly zrovna s A-týmem, o který podle experta kola měl doplnit a pak nás snadno porazit, každopádně jsme zvítězili a jen to se počítá. Výsledek celé hře naprosto odpovídá. My jsme konečně proměňovali šance a to rozhodlo.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


FK Brod nad Tichou
J. Burián [-] - F. Janda [-] , P. Kutílek [-] , A. Ardeleánu [-] (42. P. Jonáš [-] ) , J. Mlynár [-] (75. J. Werner [-] ) - D. Novák [-] , L. Kubalík [-] (75. P. Jarušek [-] ) , L. Kulíř [-] , M. Květoň [-] - Z. Pytlík [-] , V. Křehlík [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
J. Kratochvíl [-] - O. Nuhlíček [-] , J. Píha [-] , M. Šašek [-] , J. Bock [-] - M. Surovčík [-] , V. Kolář [-] - J. Zábranský [-] , J. Míšek [-] - K. Seknička st. [-] , J. Jelen [-]

ŽK: 60. D. Novák , 81. L. Kulíř .
Místo: Lom. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - KOPÁČEK Radek (N), KOPÁČEK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.