3:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karel Seknička je jasnovidec, v sobotu tipl správně všechna utkání, jinak tomu nebylo ani u remízy Boru a Kšic


Branky


0

Neuvěřitelné, Karel Seknička je opravdu skvělý expert. Sázel nečekaně na výhru Lesné proti Plané, vyšlo to. Sázel na výhru Dlouhého Újezdu s Kladruby a vyšlo to. Ale když někdo tipuje na remízu, většinou to nevyjde, ne tak ale u Karla. Utkání mezi Borem a Kšicemi totiž remízou skutečně skončilo. Kšice dvakrát vedly, ale Bor dokázal pokaždé vyrovnat a při penaltovém rozstřelu si pak nakonec došel pro dvoubodové vítězství. Pro nováčka sezóny je tento skalp jistě cenným úspěchem, skalp Kšice ho navíc vynáší až na dosah Kokašicím a Halži a v příštím kole bude moci navíc atakovat také pozice Lesné, Kšic a možná také Jiskry Třemešné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice vydřely vedení a měly lepší výchozí pozici

První poločas byl velmi vyrovnaný. Oba celky se snažili hrát kombinační fotbal po zemi a utkání bylo divácky velmi pohledné. Oba týmy měly mnoho šancí a byly nebezpečné. Branky však napříč tomu příliš nepadaly. V první půli se síť vlnila totiž jen jednou, když se v devětadvacáté minutě trefil Josef Pařízek, který jen přehazoval branář na zadní tyč poté, co mu neúmyslně přihrál Miroslva Šetlík, kterému vůbec nesedla jeho střela. Jek jsem již říkal. V první půli už se nikdo prosadit nedokázal a vedení tak před druhou půlí držely Kšice.

Kšice odpadly, ale remízu ještě udržely

Ve druhé polovině už byl Bor lepší a Kšice jasně přehrával. Dostával je pod tlak a vytvářel si mnoho šancí. Už v šestapadesáté minutě domácí předvedli parádní kombinační akci na pár doteků, kterou dobře zakončil Filip Fikar a vyrovnal tak na 1:1. Poté se hra od branek opět na chvíli odprostila, ale poté si Bor utkání opět zkomplikoval, když brankář Šroubek nešikovně vyhodil míč přímo nak opačku Miroslava Šetlíka, a ten už ho s přehledem dostal do borské klece. Domácí ale ihned zabrali, vytvořili si bleskurychle dobrou šanci, byli faulováni ve vápně a sudí nařídil pokutový kop, díky němuž opět vyrovnal Zdeněk Bachroň. Závěr utkání patřil Boru, ale domácí svou snahu už v branku přetavit nedokázali a rozhodnou tak musel penaltový rozstřel.

Bor dal o branku více

Při rozhodující části hry, kdy se měly body definitivně mezi oba cleky rozdělit, měl větší štěstí domácí Bor, který sice jednen pokus neproměnil, ale hosté se zmýlili třikrát a dovolili soupeři ukořistit druhý bod. Bor se tak v tabulce dotahuje blíže boji o první desítku, ve kterém se může už v příštím kole vyrovnat také Kšicím.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor B
František Pták (Sokol Bor): Jak už bylo řečeno v tipu experta, který byl naprosto přesný, byl to vyrovnaný zápas. Soupeř se snažil hrát fotbal a nenakopával balóny, my jsme se snažili také a bylo to celkem koukatelné. Poté jsme ale po vlastní chybě inkasovali a museli jsme dotahovat. Ve druhé půli jsme byli lepší. Zatlačili jsme je a dokázali jsme vyrovnat, ale poté jsme opět inkasovali a museli jsme opět dotahovat. Měli jsme ještě mnoho šancí, ale nakonec jsme dokázali jen vyrovnat a poté jsme si druhý bod museli vybojovat při penaltách, ve kterých jsme měli více štěstí.

TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Dnes jsme hráli bez šesti kluků ze základní sestavy, ale myslím, že jsme, přes to, neodehráli až tak špatné utkání. Je jen škoda, že jsme udělali v nějaké osmdesáté minutě chybu a soupeř vyrovnal z penalty. Ale myslím si, že jsme hráli dobře a klukům bych chtěl poděkovat za výkon, protože to rozhodně nebylo tak špatné na to, že jsme měli tolik absencí. Všichni podali dobrý a svědomitý výkon.



Sestavy


TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - L. Pták [-] (46. V. Boško [-] ) , J. Maczko [-] , J. Zeman [-] , V. Hlaváč [-] , P. Podlipský [-] (46. R. Tomaka [-] ) , V. Kalčík [-] , F. Fikar [-] , R. Mikulička [-] , Z. Bachroň [-] , J. Marcínek [-]

TJ Sokol Kšice B
P. Brzobohatý [-] - M. Bureš [-] , V. Chudáček [-] , P. Kasal [-] - P. Šnebergr [-] , M. Šetlík [-] , P. Kaprhál [-] , P. Jankov [-] - J. Pařízek [-] , P. Kasl [-] , R. Flak [-]

ŽK: 88. R. Tomaka .
Místo: Bor. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hromka Pavel - KYSELÝ Václav (N), MILOTA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.