1:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrenka zlikvidoval Jiskru Třemešné a poslal Halži konečně do první poloviny tabulky


Branky


63. L. Slavík - 24. R. Mrenka , 30. R. Mrenka , 51. R. Mrenka , 77. R. Mrenka , 83. R. Mrenka
0

Jiskra byla v utkání proti Čechii Halže na svém hřišti mírným favoritem. Ale nakonec se ukázalo, že její mizérie z posledních kole je daleko vážnější, nže se mohlo zdát. Jiskra prohrála zatím i s nepříliš dobře působící Hlaží a klesá tabulkou ke dnu tak rychle, jako káměn ve vodě. To Halže se naopak začíná konečně probírat. Od té doby, co se do týmu vrátil René Mrenka působí zase velmi konkurenceschopně a drápe se vzhůru. To, že je to zásluhou především navrátilce Mrenky asi není žádný dohad, ale doložený fakt. Možná stmelil tým, možná na hřišti působí, jako autorita a jako pilíř, ale on svou důležitost dokládá i statisticky. Obvykle se totiž trefí alespoň jednou, nebo dvakrát za zápas. Proti Jiskře se však mimochodem trefil pětkrát a nyní už vede tabulku střelců. Hlaže vyhrála v Třemešné 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod Mrenkova festivalu vyslal Halži do dvoubrankového vedení

Halže byla od začátku lepší a evidentně si šla za svým. Domácím to vázlo snad ve všem, zkrátka neměli svůj den a museli se smířit rolí vránícího se týmu. Halže Jiskru přehrávala po všech směrech, hrála dobře kombinačně a vytvářela si mnoho šancí. První branky se diváci dočkali ale až ve čtyřiadvacáté minutě, když svj gólový účet v utkání poprvé otevřel René Mrenka. Poté se Jiskra zase chvíli bránila, ale její hradby byly nakonec přesto prolomeny, když domácí udělali velkou chybu, střední řada Haleže naprosto vykombinovala defenzivu soupeře a nabídla René Mrenkovi další šanci, kterou už hvězda zápasu nehodlala promarnit. Ve zbytku poločasu už se však domácí udrželi a dokázali si ještě udržet menší naději pro to, že by utkání mohli ve druhé půli zvrátit.

Ještě hattrick a bylo hotovo

Ale ani ve druhé polovině utkání Třemešné na Halži nestačilo. Už v jedenapadesáté minutě to dal jasně najevo už svým třetím gólm René Mrenka, který zdánlivě definitivně rozhodl. Jiskra se však stále nehodlala vzdát a snažila se rychle vrátit do hry a něco vymyslet. Nakonec se ji podařilo ještě snížit, když se prosadil ve třiašedesáté minutě Lukáš Slavík. Dalšími zásahy už na to však domácí navázat nedokázali a jejich šance na body opět klesaly. V sedmasedmdesáté minutě se navíc René Mrenka trefil znovu a bylo hotovo. Zbytek poločasu se už spíše jen dohrával a Čechie při té příležitosti přidala ještě jednu branku, když se na polovině hřiště zmocnil balónu Lukáš Kormoš, který křižnou přihrávkou pohotově uvolnil opět René Mrenku a ten přesnou střelou jen zkompletoval svůj poločasový hattrick, na který v první půli nedosáhl. Halže tak nakonec vyhrála v poměru 5:1 a v tabulce se na skóre posouvá před Jiskru Erpužice.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: V týmu Jiskry Třemešné momentálně nemáme nikoho, kdo by spolupracoval s naším webem. Pokud byste tedy někdo z tohoto oddílu měl zájem podílet se několika svými slovy po každém utkání na tvorbě těchto internetových stránek, ozvěte se prosím na můj e-mail: daniel.kot@fotbalunas.cz.

TJ Čechie Halže
Lukáš Kormoš (Čechie Halže): Byli jsme sebevědomí a šli jsme si za svým. Jeli jsme si pro tři body a ty máme. Vyhráli jsme 5:1 proti velmi zkušenému týmu a nemůžeme být nespokojení.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
R. Turek [-] - L. Kubena [-] - R. Ebenhöh [-] , V. Fatura [-] (71. O. Dvorský [-] ) , M. Burian [-] (46. R. Hobl [-] ) - V. Novotný [-] , J. Marcínek [-] , L. Slavík [-] , T. Veselý [-] - R. Černý [-] , M. Malich [-]

TJ Čechie Halže
J. Pýcha [-] - T. Ježdík [-] , J. Korda [-] , J. Heinzl [-] (65. D. Kreml [-] ) , R. Mrenka [-] , D. Karmazin [-] , T. Vávra [-] , K. Horák [-] , L. Kormoš [-] , J. Typovský [-] , K. Bauer [-]

ŽK: 10. L. Slavík .
Místo: Třemešné. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - EBENHÖH Kristián (N), TYPOVSKÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.