4:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice vyzrály na Jiskru, která tabulkou stále klesá


Branky


37. M. Šetlík , 75. P. Kasl , 78. P. Kasl , 86. P. Janout - 78. R. Hobl , 83. M. Burian
0

Tohle musí být pro Jiksru velmi nepříjemné období. Po velmi dobrém úvodu sezóny totiž její forma opadá a od té doby, co Jiskra strávila i nějaký ten čas na samotném hrotu tabuky, už třikrát v řadě padla a tabulkou klesá ke dnu, jako kámen ve vodě. Nejprve si na ni recept našly Lázně, poté také Kladruby a nyní i Kšice, které v závěru drama nedopustily. Nakonec zvítězily v poměru 4:2 a samy tak po dlouhé době slaví vítězství. Které se rozhodně cenní, zejména po tom propadáku v Kokašicích. Stále jsou ale v tabulce o bod za Jiskrou, které patří sedmá příčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice měly od začátku převahu

Domácí byli od začátku lepší a aktivnější, dokázali využít skvěle také domácího prostředí a soupeře jasně přehrávaly. Jiskra se v podstatě jen bránila a bylo otázkou, kdy dostane první branku. Avšak domácí se v koncovce velice trápili a nedokázali svých šancí vůbec využívat. Když už se dostali k zakončení a dokonce i trefili bránu, tak zase tak nedůrazně a nepřesně, že jejich střelu zlikvidoval brankář Chludil. Nakonec to ale ještě v první polovině přišlo, když dostal dobrý pas za obranu Miroslav Šetlík, který levou nohou podstřelil brankáře a dostal Kšice konečně do vedení. Jiskra se za celý poločas nedostala téměř k ničemu, a tak si Kšice poměrně v klidu sv´vedení uhájily až do konce první pětačtyřicetiminutovky.

V závěru bylo ještě malé drama

Také ve druhé půli byli domácí jasně lepší a soupeře k ničemu nepouštěli. Na gól se ale opět muselo čekat dlouho, když však první trefa Petra Kasla hlavou rovlnila síť, začaly se dít věci. Tentýž domácí útočník totiž sám už za pár minut zvyšoval znovu, když brankář nechytil vysoký balón, který mu vypadl přímo k Petru Kaslovi, který zakončoval do prázdné brány. Zdálo se, že je hotovo, ale myslet si to, zejména v podání domácích, byla velká chyba. Hosté totiž odpověděli prakticky hned po rozehrání snížením, když se trefil ještě během stejné minuty Roman Hobl. A o pět minut déle, tedy v minutě třiaosmdesáté, se podařilo vstřelit kontaktní branku také Martinu Burianovi. Kšice na svý krátký výpadek velmi doplatily, ale nakonec vzaly v závěru raději vše opět do svých rukou, soupeři už nic nedovolili a Petr Janout, po Kaslově vyražené střele, udělal brankáři kličku a střelou do prázdné brány definitivně rozhodl utkání. Zbylé čtyři minuty se už pouze dohrávaly.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Dnes jsme odehráli dobré utkání. Celý zápas jsme byli lepší. Klidně jsme mohli vyhrát i nějakých 13:2, ale neproměnili jsme mnoho šancí. Jsme ale celkově spokojený, protože kluci předvedli skvělý výkon. Jiskra toho moc neukázala a obě branky, které jsme dostaly byly úplně zbytečné poté, co jsme trochu polevili, ale nakonec vše dobře dopadlo.

TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: V týmu Jiskry Třemešné momentálně nemáme nikoho, kdo by spolupracoval s naším webem. Pokud byste tedy někdo z tohoto oddílu měl zájem podílet se několika svými slovy po každém utkání na tvorbě těchto internetových stránek, ozvěte se prosím na můj e-mail: daniel.kot@fotbalunas.cz.



Sestavy


TJ Sokol Kšice B
P. Brzobohatý [-] - M. Bureš [-] , A. Smetana [-] (40. V. Chudáček [-] ) , P. Kasal [-] , N. Škornička [-] - J. Šetlík [-] , P. Kaprhál [-] , M. Šetlík [-] , P. Jankov [-] - J. Pařízek [-] (46. P. Kasl [-] ) , P. Janout [-]

TJ Jiskra Třemešné
D. Chludil [-] - K. Ebenhöh [-] (46. R. Hobl [-] ) , L. Kubena [-] - V. Fatura [-] , R. Ebenhöh [-] , M. Burian [-] , R. Turek [-] - J. Marcínek [-] , L. Slavík [-] (75. L. Pasternak [-] ) , T. Veselý [-] - T. Duraj [-]

ŽK: 51. M. Bureš - 36. V. Fatura , 85. L. Pasternak .
Místo: Kšice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Loukota Petr - MILOTA Radek (N), TOMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.