Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 14:00

7.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá s Brodem nejprve prohrávala, ale nakonec ho devíti brankami vyřídíla


0

Na oko outseider z Brodu proti Plané nastoupil velmi aktvině a nečekaně se brzy dostal do vedení, čímž musel leckoho zaskočit. Poté se ale Planá chopila dirigování tempa hry. V první polovině to sice vypadalo ještě napínavě, ale ve druhé už Brod odpadl a Planá ho dalšími šesti zásahy poslala domů s prázdnou. Celkový výsledek byl nakonec 9:3 pro domácí a nejvíce zazářil zejména Radek Švarcbek, který poté, co v sobotu vychytal za A-tým další nulu, nyní v B-týmu skóroval hned pětkrát. Brodu tak stále zůstává jeho poslední místo a Plané po tomto kole patří šestá příčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brod začal dobře a vedl

Utkání začalo ihned ve velkém tempu a Václav Pytlík ho svým gólem už brzy dostal překvapivě do vedení. To Planou maličko zaskočilo a nemohla se z toho ještě dlouho otřepat. Měla sice o něco více ze hry, ale Brod ji stále zdatně sekundoval. Ve dvanácté minutě sice Radek Švarcbek vyrovnal, ale už za pár minut dostal hosty zpět do vedení Václav Křehlík. Dlouho poté trvalo, než Planá dokázala na toto inkasování odpovědět. Ve čtyřiatřicáté minutě se trefil ale trefil podruhé Radek Švarcbek a to Plané dalo druhý dech. Ještě do konce poločasu, těsně před tím, neže jej sudí ukončil se navíc trefil také Pavel Mikota, který dokonal obrat v podání Plané a od té doby byl zápas její.

Poslední slovo měl Brod

Ve druhé polovině utkání už byl na hřišti jen jeden tým, Planá si vytvářela jednu šanci za druhou a Brodu již nedala nejmenší šanci. Ale trvalo to opět dobrých patnáct minut, než se jim podařilo konečně prosadit. Pak se však trefil Petr Brožíček, což bylo úplně klíčové. Během dvou minut se poté ještě dvakrát trefil Radek Švarcbek, který tak nejprve zkompletoval hattrick, a o chvíli později už přidal svůj čtvrtý gól. Ale Radek Švarcbek nebyl jediný, komu to střílelo, protože chvíli, ani ne minutu, po jeho druhém zásahu, se trefiluž podruhé také Petr Brožíček. Nejkurióznější gól v podání Plané však zaznamenal Daniel Kloužek, když hosté zkoušeli rychlým vystoupením z obranné řady sehrát takzvaný ofsajd systém, který se jim však nepovedl, a Daniel šel od půlky sám na branku, kde hravě brankáře překonal. V podání Plané pak už jen v poslední desetiminutovce utkání završil gólovou parádu pátým zásahem Radek Švarcbek. Stejně jako první, tak i poslední slovo měli ale hosté. V závěru totiž ještě maličko korigoval výsledný stav svou brankou Václav Křehlík.



Ohlasy k zápasu


FK Planá B
Zdeněk Häusler (FK Planá): Opět jsme prohrávali a nemohli jsme se kvůli tomu dostat zpět do hry a zejména tedy na naší úroveň. Problém byl však v tom, že dlouho u nás nikdo nechtěl střídat, takže neměl hru, kdo oživit. Poté jsme ale beztak dokázali zabojovat a chytili jsme se. Oni úplně odpadli a z jejich strany to byla bída, která nám vše velmi usnadnila. Jediný, kdo z jejich strany neodpadl byl Křehlík, který také dal dva góly. Spokojeni ale nemůžeme být ani my, myslím, že zejména v prvním poločase jsme měli předvést daleko lepší výkon, a kdybychom nehráli zrovna s posledním, asi těžko bychom s tolika chybami mohli jiným týmům konkurovat.

FK Brod nad Tichou
Sokol Brod nad Tichou: Brod nad Tichou se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


FK Planá B
J. Neuman [-] - Z. Häusler [-] (59. T. Sádlík [-] ) , P. Hlinčík [-] , J. Hlinčík [-] , P. Miklas [-] - V. Popelka [-] - J. Gažík [-] - M. Jeřábek [-] (46. P. Brožíček [-] ) , R. Švarcbek [-] , P. Mikota [-] (46. D. Kloužek [-] ) , J. Mikač [-]

FK Brod nad Tichou
J. Burián [-] - A. Ardeleánu [-] , V. Křehlík [-] , L. Kopáček [-] (32. P. Jonáš [-] ) , J. Mlynár [-] (80. V. Květoň [-] ) - L. Kulíř [-] , L. Kubalík [-] , M. Květoň [-] , D. Novák [-] - P. Kutílek [-] , Z. Pytlík [-]

ŽK: 16. J. Hlinčík , 36. R. Švarcbek .
Místo: Planá. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fanfule Adam - MELOUNEK Václav (N), KOPÁČEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.