0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:30

5.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpísty stoupají po utkání v bez jediného zaváhání v Brodu výše tabulkou


Branky


0

Trpísty ukázaly už na jaře minulého ročníku, že jsou velmi silné a kvaliní, a že by se mohli rozhodně pohybovat výše, než u dna tabulky, jako tomu bylo v minulém roce. Letos už konečně začaly dobře a dobře také pokračují. Po zodpovědném výkonu v Brodu mají další tři body a nyní jsou na pátém místě průběžného pořadí. To nováček soutěže se zatím velmi trápí, není příliš silný a v tuto chvíli už mu patří samotné dno tabulky. Zatím dokázal urvat pouze dva body v utkání proti dalšímu nováčkovi, tedy Sokolu Bor, který porazil Brod porazil až na penalty a na předposlední Chodov ztrácí jeden bod. Vy už jste jistě zaregistrovali, že oficiální výsledek tohoto utkání je 0:3, což podtrhuje zvládnutou povinnost Trpíst, která přinesla jejich brankáři čisté konto. Avšak asi ješě nevíte, že hosté toto utkání zvládl v pouhých devíti lidech. Smekám. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (Sokol Trpísty): Když jsem před utkáním zjistil, že je nás pouze devět, tak jsem v úspěch samozřejmě nevěřil. Ovšem musím smeknout klobouk před všemi našimi hráči, kteří do zápasu nastoupili a předvedli perfektní týmový výkon a zaslouženě získali tři body.



Sestavy


FK Brod nad Tichou
V. Melounek [-] (46. V. Květoň [-] ) - F. Janda [-] , A. Ardeleánu [-] , V. Křehlík [-] - L. Kubalík [-] , M. Bernas [-] , D. Novák [-] , P. Kutílek [-] - Z. Pytlík [-] (55. A. Ulbrich [-] ) - B. Zapletal [-] (15. L. Kopáček [-] ) , M. Hišem [-]

TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - M. Hyťha [-] , J. Daněk [-] , J. Wintrle [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , M. Schuster [-] , J. Kubašta [-] , M. Dvořák [-] , J. Dvořák [-]

ŽK: 52. F. Janda , 70. P. Kutílek , 78. M. Hišem - 88. J. Wintrle , 89. R. Táborek . ČK: 88. M. Hišem .
Místo: Lom. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Uhlíř Jan - KOPÁČEK Radek (N), KUBAŠTA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.