T. Kotlár 53.
J. Šimek 68. (p.)
2:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladruby nečekaně ztratili, o body je obral Zadní Chodov, a rovnou o všechny tři


Branky


53. T. Kotlár , 68. J. Šimek (p.) - 19. J. Květoň , 30. E. Pikl , 42. A. Kurčík , 67. E. Pikl
0

V rámci třetího kola tachovské třetí třídy proti sobě nastoupili ke vzájemnému utkání Kladruby a Zadní Chodov. Pokud se ptáte na favorita, tak ten byl asi jasný. Klaruby prožily perfektní začátek sezóny a zatím neztratily jediný bod, což od nich před sezónou moc lidí nečekalo. Baník Zadní Chodov se zase topil v mínusových hodnotách na ukazateli bilance v zápasech. Zatím nic nevyhrál a o výprasku od Plané a Konstantinových Lázní nevázal ne neúspěšnou předchozí sezónu. Takže volbou pro většinu fanoušků byla při tipování na vítěze jasná jednička. Kladruby ale zaváhaly. Utkání se jim nepovedlo a Chodov se naopak velmi zvedl a dokázal se probojovat k prvnímu vítězství v sezóně, čímž z tohoto utkání a výsledku učinil jednoznačné překvapení kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov zaskočil Kladruby a zajistil si vysoké vedení

Domácí velmi zaskočila nečekaná aktivita a velmi dobrá kvalita jejich soupeře, který měl původně přijet jen posílit kladrubské bodové konto. Zadní Chodov svého soka zkrátka s přehledem přehrával a byl na hřišti jasně dominujícím týmem. Kladruby znervózněly a začaly kupit kloupé chyby. Jedna taková menší dokonce předcházela první brance hostů, když rozvlnil síť Josef Květoň poté, co vypadl míč brankáři Kuvíkovy z náruče. Hosté ale nepolevili a už ve třicáté minutě mohli slavit dvoubrakové vedení, které bylo v cestě za prvními body velmi důležité. Hosté rozehráli rohový kop, po kterém balón ve vápně propadl až k Eduardu Piklovi, který bez váhání posunul svůj tým blíže k prvnímu triumfu. A uběhlo dalších pár minut a hosté v podobném tempu posupným navyšováním svého vedení dokázal opět skórovat. Míč si za vápněm ke standartní situaci připravil Adam Kurčík, který ale bez váhání balón poslal rovnou podél pravé tyčky do sítě brankáře Kuvíka. Tím dostal Baník od Kladrub na rozdíl tří branek, což bylo velmi slibné, ale stále neměl Chodov nic jisté, protože před sebou měl ještě jeden těžký poločas.

A teď bránit velel vnitřní hlas Chodovským

Do druhé půle vlétly lépe Kladruby, které měly v hlavě jediné, a sice, tříbodový zisk. A nezačaly špatně, už po chvíli po začátku poločasu po unikl domácí hráč po křídle a křižnou přihrávkou před bránu, kde uvolnil Tomáš Kotlára, který neměl s prostřelením brankáře nejmenší problém. Poté ale domácí talščili ještě daleko více a byli opravdu nebezpeční, ale nedokázali se prosazovat a využili toho hosté, kteří se opět dostali do bezpečného odstupu, když na centrovaný balón z protiútoku naskočil Eduard Pikl a hlavou téměř definitivně rozhodl. Neuběhla však ani další minuta a sudí po faulu ve vápně nařídil pokutový kop ve prospěch Kladrub. K tomu se postavil Jakub Šimek, který nezaváhal a brankáři nedal nejmenší šanci. O další minutu déle se ale tentýž hráč provinil podruhé proti pravidlům a sudí jej nemilosrdně poslal do sprch. Zdálo se, že Chodov má vyhráno, ale to ještě zdaleka neměl. Kladruby se i deseti hráčích tlačili velmi výrazně za brankou a Chodov se musel velmi aktivně bránit. Nakonec to ale přeci jen vyšlo. Sudí navíc v závěru utkání vyloučil za řeči ještě jednoho kladrubského hráče a tím podtrhl vítězství Baníku, pro který to tak jsou první tři body v sezóně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Tomáš Kasl (TJ Kladruby): Dnes se nám silně nevyvedla první polovina utkání, ale i za stavu 0:3 jsme věřili, že to ve druhé polovině strhneme na svou stranu. Dokázali jsme snížit, ale poté jsme nevyužili mnoha svých šancí, navíc jsme dostali čtvrtou branku a pak nám po dalším snížení sudí vyloučil jednoho hráče a bylo hotovo. Poté jsme navíc přišli ještě o jednoho hráče, který šel předčasně do kabin. Přesto jsme ale nějaké šance ještě měli, ale dnes nám zkrátka nic nevyšlo. Soupeře jsme asi krapet podcenili, ale chtěl bych podotknout, že byl překvapivě kvalitní a to nás do jisté míry zaskočilo. Myslím, že Chodov teď bude tabulkou stoupat.

TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě (Baník Zadní Chodov): My jsme hodně renovovali sestavu. Přeházeli jsme se tam, maličko jsme posílili a byli jsme konečně kompletní. To bylo velmi důležité a ukázalo se, že v tomto složení a v tomto počtu jsme schopni hrát prakticky s každým. Teď jen,aby se docházka opět nehoršila,



Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - P. Ganobjak [-] , P. Kotlár [-] , J. Šimek [-] - V. Kučera [-] (38. T. Kotlár [-] ) , R. Valena [-] , P. Kadlec [-] , L. Kotlár [-] , T. Kasl [-] - J. Šimek [-] (61. R. Duspiva [-] ) , L. Žižka [-] (38. M. Havránek [-] ) -

TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - L. Belobrad [-] , R. Mazanec [-] , M. Founě [-] , E. Pikl [-] , L. Květoň [-] , F. Řezábek [-] , M. Mazanec [-] , V. Skura [-] , A. Kurčík [-] , J. Květoň [-]

ŽK: 55. L. Kotlár , 66. J. Šimek - 43. L. Belobrad , 73. M. Mazanec . ČK: 68. J. Šimek , 85. L. Kotlár .
Místo: Kladruby. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Volák Vítězslav - KAISER Robert (N), KOČKA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.