Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra si smlsla na Brodu a posouvá se v tabulce zase o kus směre výše


Branky


0

Jiskra může slavit poměrně úspěšný vstup do sezóny. V minulém roce se téměř nemohla ani sejít, jednoznačně sestoupila z vyšší třídy a zdálo se, že snad ani nebude pokračovat. Jenže zůžila svůj kádr pouze na jeden mužský tým a do soutěže se opět přihlásila. A teď prožívá něco, nač v minulém ročníku zvyklá nebyla. Okupuje přední příčky v tabulce průběžného pořadí. V prvním kole sice nebyla lepším týmem, ale z utkání si nakonec odnesla pěkné dva body. Teď ve druhém kole ale nedala nejmešní šanci Brodu, který si z utkání odnesl kanára a posunula se tak ještě výše. Teď je pátá a uvidíme, kam budou směřovat její další cesty. To Brod je zatím po postupu do vyšší soutěže nejen bez bodu, ale také bez vstřelené branky, se skórem 0:10 na předposledním místě. Horší už je jen Zadní Chodov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brod od začátku ztrácel a Třemešná si šla za vítězstvím

Třemešné byla jasně aktivnější fotbalovější i pohyblivější a v roztočení brankového kolotoče neotálela a už brzy zásluhou Radima Ebenhöha otevřela skóre. Poté přišel malý útlum, ale nakoenc se domácí dočkali po drtivé převaze dalšího zásahu, když se prosadil také obránce Kristian Ebenhöh. Poté měli nějaké šance zase hosté, například když se Zbyně Pytlík snažil už pouze přehodit brankáře, ale míč poslal tak vysoko, že přehodil i bránu, a ani těch dalších nedokázali využít a tak přišel další trest. A opět u toho byl Ebenhöh, tentokrát opět Radim Ebenhöh, autor první branky, který měl tak už krátce op půl hodině hry dobře zaděláno na hattrick. Jisté už ale bylo jedno, že Třemešné má utkání jasně ve svých rukou a po první půli bylo téměř rozhodnuto.

Pokračuje se v gólové hitparádě

Ve druhé půli domácí trochu polevili a pouze drželi soupeře na uzdě, ale nakonec přeci jen na své gólové hody navázali. Ve dvaašedesáté minutě se trefil i Roman Truek. Poté hosté maličko zabrali a dokázali si vytvořit asi svou největší šanci utkání, kteoru zakončili do sítě soupeře, avšak sudí gól pro ofsajd neuznal. Martin Majer dostal perfektní pas za obranu, ale chytil se do ofsajdové pasti a jeho vsítění tak už bylo zbytečné. A o chvíli déle tak Brod definitivně srazil do kolen Radek Černý. A poté už to bylo pouze o přidávání branek do sítě hostů. Neuběhla totiž ani minuta a prosadil se také Josef Marcínek a za dalších pět minut definitivně upravil skŕe svým vsítěním také Miroslav Malich. Zbytek poločasu se už pouze dohrávala a k vidění už více nebylo. Tři body tak tůstali v Třemešné, která tak může slavit nečekaně dobrý vstup do sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
(Jiskra Třemešné): Třemešné se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

FK Brod nad Tichou
Ladislav Kopáček (FK Brod nad Tichou): Na výsledku 0:7 není co hodnotit. Byli jsme ve všem horší a pozadu. Nepodrželi jsme balón, nevystřelili jsme a navíc jsme ani nevykazovali potřebnou chuť do fotbalu a aktivitu. Navíc jsme měli málo hráčů a nemohli jsme ve velkém vedru ani moc prostřídat. Ale abych zase jen nekritizoval, nějaké šance jsme měli, ale chtělo by to, abychom jich také dokázali využít. Každopádně body jsme si nezasloužili.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
J. Kůst [-] - L. Kubena [-] , K. Ebenhöh [-] , R. Černý [-] (78. J. Drgáč [-] ) - M. Malich [-] , V. Fatura [-] (83. M. Žurek [-] ) , R. Ebenhöh [-] , M. Poor [-] (22. O. Dvorský [-] ) , R. Turek [-] - T. Veselý [-] (60. J. Marcínek [-] ) - L. Slavík [-]

FK Brod nad Tichou
V. Melounek [-] - A. Ardeleánu [-] , J. Burián [-] (46. M. Majer [-] ) , M. Hišem [-] , L. Kopáček [-] - A. Ulbrich [-] , D. Novák [-] , P. Kutílek [-] , M. Bernas [-] - Z. Pytlík [-] , V. Křehlík [-]

Místo: Třemešné. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Volák Vítězslav - REZEK Karel (N), KOPÁČEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.