3:1
(3:1)
26. D. Karmazin (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 15:00

1.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konstantinovy Lázně prohrávaly, ale utkání proti Hlaži beztak ovládly


Branky


27. A. Kolář , 35. J. Zábranský , 43. J. Píha - 26. D. Karmazin (p.)
0

Konstantinovy Lázně a Čechie Halže. Perfektní trhák kola. Tyto celky se v minulém ročníku pohybovaly poblíž sebe u hrotu celé tabulky a jen málo je dělilo od těch postupových příček. Lázně měly samozřejmě výhodu domácího prostředí, ale Halže zase přes léto omladila svůj kádr a je nyní ještě dravější a silnější. Je sice pravda, že si to v Čechii teprve ještě sedá, ale beztak toto utkání favorita spíše nemělo. Halže měla rychlejší nástup a dostala se do vedení, ale Lázně rychle odpověděly a otočením utkání na svou stranu ještě v prví půli si došly pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá odpověď a v závěru bylo hotovo

Zpočátku se zdálo, že dnes bude silnější Halže, která soupeře v úvodu přehrávala a asi prvních patnáct minut byla jasně lepší. Těžila ze svého pohybu, rychlosti a přesnosti, ale poté Lázně přišli s taktikou, která soupeře doslova omráčila. Domácí totiž vůbec nehráli přes zálohu, zkrátka získali balón a snažili se ho nakopnout útočníkovi do běhu za defenzivu soupeře. Tím i pro diváka skončila celkem zábavná fotbalová pasáž a začala nuda, ve které se jen vyčkávalo na góly. Ten první přišel chvíli před uplynulou půlhodinou, kdy Čechii mohla nakopnout nařízená penalta a její naásladné využití Danielem Karmazinem. Domácí ale nezaspali, zahájili rychlý protiútok a blaskově odpověděli soupeři vyrovnáním střelou Adama Koláře. Poté se hra zase na chvíli uklidnila a na další zásah se muselo čekat, ale jen pár minut, dokud se neujala dobrá střela Jana Zábranského. Tou se domácí dostali poprvé v utkání do vedení a definitivně tak strhli vedení na svou stranu. V závěru poločasu ho pak navýšili ještě jednou brankou, když brankář nestačil na pokus Josefa Píhy, a to rozhodlo celé utkání. 

Prakticky zbytečná druhá půle

Jak už jsem zmínil v poločasovém nadpisu, druhá půle byla vlastně zbytečná. Domácí navázali na svou hru z předešlé půle, čímž soupeře úplně odstavili a fotbal mu znechutili a bylo rozhodnuto. Ani sami se totiž do útoku příliš nehrnuli, proč také, když vedli už 1:3, což na tři body bohatě stačilo. A proto, že Halže zase nemohla, už k vidění nebylo prakticky nic. Tři body zůstali v rukách domácích a Halže si na své první body v novém složení bude muset počkat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
(Konstantinovy Lázně): Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nevyjádřily.

TJ Čechie Halže
Lukáš Kormoš (Čechie Halže): My docela spokojení jsme. Byl to náš první zápas v tom novém složení, poté, co jsme sestavu výrazně omladili. Začali jsme dobře, celkem dobře jsme si to dávali, ale oni nás poté začali překopávat a bylo téměř po utkání. Díky penaltě jsme sice získali gól, ale o chvíli déle jsem hned inkasovali, pak nám tam nasázeli ještě dva bylo rozhodnuto.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
J. Kratochvíl [-] - F. Vacata [-] , O. Nuhlíček [-] , V. Kolář [-] , J. Zábranský [-] , P. Rašín [-] , J. Píha [-] , A. Kolář [-] (46. J. Houdek [-] ) , J. Jelen [-] (75. V. Zwettler [-] ) , R. Zabloudil [-] (46. J. Míšek [-] ) , M. Surovčík [-]

TJ Čechie Halže
J. Pýcha [-] - J. Strouhal [-] , J. Korda [-] , D. Karmazin [-] , L. Lazorka [-] (80. F. Bedecs [-] ) , T. Kaizler [-] (65. L. Zajíc [-] ) , T. Vávra [-] , K. Horák [-] , L. Kormoš [-] , J. Typovský [-] , K. Bauer [-]

ŽK: 75. J. Míšek , 88. V. Zwettler - 67. L. Kormoš , 73. T. Kaizler , 88. K. Bauer .
Místo: K.Lázně. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Loukota Petr - ŠAŠEK Miroslav (N), ABRAHAM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.